View Full Version: Rezolvate VBET avem nevoie de tine
2 programatori extrem de evaluat vbulletin.org au încercat să stabilească accident au spus vBET şi vbseo sunt de vină. Vbseo intrat în fir a luat o privire în jur şi a stabilit o serie de lucruri minore, dar a spus sa nu le şi că avem nevoie sa te contacteze.
probleme atât de restante
1. Erori de Google cu tag-uri ", le-aţi furnizat unele coduri de temperatură", aceasta nu a funcţionat
2. VBET nu funcţionează
Vă cerem omul însuşi nume de utilizator şi corecta aceste probleme vă rog.
Alo
1. Nu înţeleg, vă pot explica mai mult? Poate unii legătură într-Locul de amplasare în cazul în care se întâmplă şi în cazul în care descrierea să se uite.
2. Ce anume se intampla?
Cel mai important lucru - ceea ce a fost schimbat pe forum, de la ultima dată când a fost vBET de lucru?
Editat:
Totul este în regulă - aţi îndepărtat norme vBET deci link-urile nu sunt de lucru. Acest lucru este OK şi ar fi ciudat în cazul în care va lucra în acest moment. vBET va lucra din nou atunci când pune la normele vBET htaccess.. Cineva a spart dumneavoastră normele htaccess - să-l întrebi de a repara instrucţiuni de acest lucru sau nu-l secarea pentru vBET norme htaccess..
De asemenea, am vedea că aţi vBSEO dezactivat (sau, de asemenea, nu de lucru propertly) la acest moment, deoarece link-urile sunt sub formă de prime.
Paxel programului, VBSEO funcţionarilor şi borbolo nu pot figura asta. Ei pur şi simplu cu handicap vbseo pentru a proteja pr şi traficul în prezent în vigoare.
Erori de Google cu tag-uri ", le-aţi furnizat unele coduri de temperatură", nu ne putem lua pe ei la locul de muncă ..
Am cerut de mai multe ori pentru tine sa pleci in rapid şi repara dvs., deoarece singurul care ştie acest program chiar functioneaza. Acum înţeleg de ce Tu nu acorde sprijin pentru propriul produs am platit pentru ceea ce priveşte aceste lucruri imposibil sale: (
Editat: (translatat de la thread separat de admin)
Aici este o actualizare a situaţiei. După ore exhaustivă a fi singur pe imaginind vBET de probleme vbseo (http://www.vbseo.com) a decis să continue acest lucru în mod maxim posibil.
Ei mi-a dat noua versiune a vbseo care nu e chiar puse la dispoziţia publicului încă 3.50 GOLD! cum se simţeau durerea mea. Acum, că este foarte natură, de asemenea, au mers in şi corectate şi rotit în jurul valorii de ceva de a ajunge acolo program să funcţioneze, fără a hassle de vBET.
Deci, acum probleme doar la o parte sunt următoarele:
1. VBET stabili temperatură a furnizat nu este valabil.
2. VBET nu este chiar de lucru. erori peste tot acum
Eu vreau să le mulţumesc tuturor celor implicaţi, care ma ajutat o grămadă. Acum, dacă pot obţine tip am platit $ pentru produsul său "de două ori" pentru a mă vor ajuta Sunt fericit rulote şi autorulote.
Sunt atât de frustrat de această vBET, ei un astfel de program mare, dar serviciul este doar pentru teribil: (
Sunt foarte nou şi ar trebui să existe sprijin pentru aceste preocupări nebun. Nu-mi dea 3 pagini ale "link-uri de rezolvare a problemelor", sau codare html. Asta e ca spune un copil vechi de 3 luni pentru a gati cina, pur si simplu nu se va întâmpla. Nu am nici o idee cu privire la orice din astea.
Am înţeles că problemele de pe serverul nu este nimic bun, dar aveţi de sprijinul nostru şi te-ai răspunsul nostru rapid cu diagnosticarea. Stii ce este in neregula cu URL-uri, nu de lucru şi cum să o rezolvaţi. Asa ca te rog nu-l. Ai tot ce ai nevoie şi s-au sprijinul nostru în această problemă.
Aţi întrebat o dată - de răspuns prins. Acum vom vedea mesajul următor şi să răspundă la ea. Vă rugăm să spuneţi ceea ce nu înţelegeţi în instrucţiunile nostru despre fişier htacces. Şi vom explica la tine. Aveţi sprijinul deplin prin forumul nostru care vine gratuit cu licenţă vBET. Orice intervenţii pe client-server am făcut în caz de bug vBET care nu au nici o soluţie încă, sau plătite de serviciu (instalare, actualizare, integrare). Nu există nici o problemă - ai avut de lucru vBET, dar cineva a facut vă mizerie pe server si elimina normele vBET.
Vă rugăm să reţineţi că nu suntem gratuit serviciul de curăţenie şi nu mergem pe client-server de fiecare dată când cineva rupe ceva acolo. In acest moment nu avem nici un motiv să lucru care este bug vBET, pentru că am văzut că le-aţi rupt norme, care, după cum văd fost schimbat ieri. Găsiţi cine este vinovat şi l-au facut curat. Dacă doriţi ca noi să vă face instalarea vBET acest serviciu este plătit: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php
Ai diagnostica imediat şi soluţie. Aceasta este ceea ce include suport gratuit în forum. Si te vom ajuta cu această problemă, atâta timp cât va trebui să o rezolve. Dar dacă doriţi servicii de instalare, care este plătită de care aveţi nevoie să plătească pentru asta. Este normal ca in fiecare magazin. Şi dacă eşti frustrat ca trebuie sa plătit în magazin, atunci eu sunt verry rau si speram ca va veti simti mai bine foarte repede. Necazurile dvs. nu sunt, deoarece vBET. Ai sprijin imediat. Vrei plătit o - nici o problemă. Sunteţi WAN plătit una gratuit - nu văd nici un motiv pentru faptul că, în cazul în care cineva a rupt lucrează deja de instalare de pe forum.
Dacă aţi avut vBSEO actualizat va rugam sa deplină integrare vBSEO în conformitate cu instrucţiunile în readme.html din pachet vBET.
Despre "le-aţi furnizat unele coduri de temp" - Eu tot nu inteleg ce vrei sa spui - Vă rugăm să explicaţi. Despre ce este vorba?
1. Ce fixa scrii despre?
2. Da, nu este şi nu ar trebui să de configuraţia actuală - după cum am scris de la început, tu ai gresit reguli htaccess.. Vă rugăm să corectaţi această astfel cum a fost descris în răspunsul primul.
De asemenea, vă rugăm să nu spam-ul pe forum. Acesta este locul pentru problema dvs.. Speram ca sprijin sau vă va permite de a rezolva problema rapid:) Dacă aveţi orice întrebări - vă rugăm să întreb doar.
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Am plătit deja pentru asta! LOL
Acest cod Tu ne-a dat sa prăbuşit pe forum. Aceasta este o parte a problemei nici un motiv Tu nu repara.
Am acoperit acest forum cu orientare de ajutor. Încă nu este rezolvată.
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Am plătit deja pentru asta! LOL
Nr - nu ai platit pentru asta. Ai platit pentru o instalare si o instalare a fost facut pe server. vBET a fost de funcţionare şi funcţional după asta. Ai consumat deja serviciul nostru. Nu v-aţi plătit pentru instalarea două (sau upgrade). Dacă vă cumpăraţi pantofi in magazin, atunci veţi primi aceste. Tu nu vin înapoi după un timp şi spun că acestea ar trebui să vă dau un alt pantofi pentru că aţi plătit deja pentru asta. V-am dat ceea ce aţi plătit.
Sunteţi situaţia actuală se datorează faptului că cineva a spart regulile htaccess. Noi ţi-a dat soluţie de ceea ce este inclus în sprijinul online gratis. Dar dacă doriţi să ne instalare făcut din nou - trebuie sa plătit din nou. La fel ca atunci când vin la magazin din nou pentru cumparaturi trebuie sa plătit din nou pentru ceea ce doriţi să luaţi. Vă rugăm să reţineţi că serviciul de instalare pe care aţi plătit înainte (şi pe care aţi consumat deja), înseamnă că am făcut-o instalaţie de acest site vBET funcţională pe forum. Aceasta nu înseamnă că pentru durata de viaţă avem de a rezolva toate problemele. Aşa cum am scris înainte de a ne verifica ceea ce se întâmplă pe la partea de client atunci când unele bug-ul este implicat sau noi presupunem că este. În cazul în care dumneavoastră aveţi deja diagnostica -. Greşit htaccess şi să obţină deja soluţia. Vă rugăm să folosiţi soluţia pe care v-am dat sau cumpara de instalare / actualizare servicii, dacă doriţi ca noi să-l fac pentru tine. Vă vom ghida în fiecare pas, dacă vei avea probleme. Doar vă rugăm să pas de instrucţiuni care nu înţeleg:)
Acest cod Tu ne-a dat sa prăbuşit pe forum. Aceasta este o parte a problemei nici un motiv Tu nu repara.
Acest lucru nu este adevărat - am verificat doar fişierul şi nu aveţi această modificare, există - aveţi codul original. De asemenea, data ultimei modificari de ultima vbenterprisetranslator_seo.php pe server-ul dvs. este de la 22 aprilie. Deci, vă rugăm să nu facut declaratii false - aceasta nu ne va ajuta în ajutându-vă.
Vă rugăm să instructiuni necultivate pe care am dat pentru a rezolva problema, sau să cumpere instalare / ugrade de servicii, dacă doriţi ca noi să-l fac pentru tine. Aveţi sprijinul nostru deplin în orice problemă, va trebui rezolvarea acestui caz. Spune-care pas pe care il nu înţeleg şi nu vom susţine cu placere:)
Amintiţi-vă Nu ştiu cum să facă acest lucru. Mi-au spus acest lucru, mă duc de ceea ce mi-au spus.
Când ne-am plătit pentru instalarea ultimele Aţi instalat codul original. Acum, că am descoperit erori în original cod "vbenterprisetranslator_seo.php" Cred că ar trebui să se întoarcă în şi fixaţi-o. Nu ne
Editat.
Amice Ok voi trimite un alt 30 de dolari, numai condiţie este că am dont trebuie să plătească pentru el din nou şi vă promit să facă un plugin în cp admin unde putem pur şi simplu auto actualizare atunci când noi actualizări veni disponibile.
Vă rugăm să reţineţi faptul că bug-uri software-ul sunt lucruri normale. vBET are foarte puţine bug-uri care sunt corectate foarte repede. Puteţi vedea pe orice software-ul dorit în întreaga lume şi veţi vedea că acestea sunt de stabilire bug-uri de la o versiune la alta. Şi vBET are bug-uri foarte scăzută a se vedea doar aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - acest lucru este la doar 6 bug-uri i întreaga istorie a vBET4.x întreaga istorie - unele sunt deja corectate în ultimul de presă. Şi toate sunt minore. Nu a fost nimeni majore sau critice vreodată. vBET este un software cu o calitate foarte bună.
Pentru bug-ai descrie-am dat rezolvare rapida care, desigur, vor fi incluse în următoarea lansare.
Noi nu putem da nici o promisiune în zona de actualizări viitoare pentru un motiv foarte simplu - vBET depinde de vB. Nu putem garanta vB ce va face în viitor. De asemenea, dacă utilizaţi alte mods (cum ar fi vBSEO) sunt, de asemenea, nu suntem responsabili si nu putem fi responsabili pentru codul lor. Este ca si cum te duci la magazin şi spune:. "Voi cumpara acest pantofi, dacă-mi promiţi că fiecare pantofi pe care o voi purta vreodată de la acest brand se va mă potrivi bine si arata bine cu orice alte haine pe care le voi purta vreodata Şi am De asemenea, doresc ca, în caz dacă altcineva va folosi pantofii mei şi a frânt-o, atunci o vei repara gratuit pentru viaţă. ". Nu sunt sigur că-ţi dai seama chiar şi ceea ce sunt vă cer. Vă rugăm să reţineţi că pur şi simplu imposibil să se dea astfel de garanţie.
vB nu are suport pentru astfel de lucru ca actualizare auto - nr mod vă va oferi, de asemenea, că şi noi nu putem. Eu chiar nu ştiu de ce ne-aţi rugat pentru aceasta.
Vă rugăm să reţineţi că scopul nostru nu este de a lua banii de la clientii nostri din nou şi din nou, dar să încurajeze clienţii noştri să facă update-se, care sunt foarte bine descrise şi pentru care noi oferi sprijinul nostru online, în cazul de probleme. A se vedea doar răspunsul nostru de fabricaţie - v-am oferit solutia. Noi nu ascunde nici o cunoaşterea secretă. Noi oferim clientilor nostri toate informatiile necesare, răspunde la întrebările lor şi să ajute în caz de probleme. De asemenea, am făcut cele mai bune noastre de a face instalarea, actualizarea şi integrarea la fel de uşor ca este posibil.
VBET Instalarea este banal (fisiere + încărcaţi fişier de import de produse).
Update caută fel ca instalarea şi numai ocazional cerem etape suplimentare (întotdeauna, deoarece un alt cod din mods nu al nostru).
Acest site SEO link-uri de lucru este bine descrisă şi doar TREBUIE să includă ediţie a htaccess -. Nu există nici o altă cale, deoarece nu este la nivel de server vBET.
Integrarea este la fel de uşor, deoarece permite mod integrat. vBSEO nu vrea să fie frumos pentru alte mods si nu au nici o cârlige. Soluţia lor ne forteaza sa facut 2 fisiere de modificare a se integra cu vBET. Şi vă rog să reţineţi că suntem în căutarea de soluţii mai uşor - ne-am schimbat deja câteva ori instrucţiuni de integrare pentru a face mai sigure pentru forum.
Puteţi în siguranţă banii dumneavoastră dacă încercaţi doar cu instrucţiunile din circuitul agricol şi o faci singur. De instalare şi serviciile noastre de upgrade sunt pentru oameni care nu vrea să-şi petreacă timpul lor în acest sens şi preferă să plătească. Dacă preferaţi să plătiţi de ce faci afacere atat de mare pentru ea - aceasta este decizia dvs. de a cumpăra sau de serviciu face singur având în instrucţiuni exacte ce să fac. Tot ceea ce aveti nevoie este pe acest forum si daca nu vom răspunde la întrebările dumneavoastră.
Dacă nu doriţi să faceţi acest lucru şi veţi dori ca serviciul platit, vă rugăm să fac doar o comanda si noi va vom oferi serviciul nostru privind normele obişnuite. Veţi primi ceea ce ai plătit pentru.
Vă rugăm, de asemenea, să reţineţi că putem instala versiunea vă 4.2.2beta care au corectat bug-uri observat, dar nu a fost încă lansat. Deci, veti avea nici o problemă în zonele care a fost descris înainte de a (se poate, de asemenea, corecta pur şi simplu utilzând remedieri rapide descried pe acest forum).
OK, asiguraţi-vă că obţineţi că "repara" le-aţi menţionat, de asemenea, acolo vă rog.
ar trebui să fie pe drum orice sec
Avem comenzi puţine astăzi. Nimeni de la adresa ta de e-mail - vă rugăm să PM / e-mail care ordinea este al vostru. Poate fi răspuns la e-mail de confirmare, pentru ID-ul, ID-ul tranzacţiei paypal, ceva care ne va permite să verifice faptul că una dintre aceste comenzi este de la tine:)
Efectuat. Aşa cum am scris înainte de integrarea cu vBSEO a fost nevoie din nou, ca urmare a vBSEO actualizare şi cineva rupt regulile. Vă rugăm să verificaţi pe forum pentru dumneavoastră şi să ne spui în caz de orice problema:)
Erorile mele webmaster-au înmulţit 10 ori. Suntem orz listate pe google suntem acum având chiar probleme cu accesarea cu crawlere sitemap.
Am plătit bine peste 4000 dolari de dolari pentru tot ceea ce şi acest lucru nu ar trebui să se fi întâmplat. Programatori VBSEO şi VB.org spun ei acest program .. Ce se întâmplă pe aici cineva este responsabil
Ce erori webmaster? Vă rugăm să oferiţi exemple de aceste. Eu nu pot să vă spun ce se întâmplă dacă nu am informatii suficiente.
Vă rugăm, de asemenea, reţineţi că nu suntem responsabili pentru alţii - bani pe care sunt scris despre nu au fost cheltuiţi pentru vBET şi care menţionează că nu au nimic de-a face cu găsirea soluţiei.
În cazul în care este de partea vBET te vom ajuta cu plăcere - în primul rând trebuie să-l determine, iar la acest moment nu ştim cu adevărat ce se scrie despre. Vă rugăm să oferiţi exemple de erori de webmaster
Im în imposibilitatea de a ataşa un fişier csv, direct de la Google aici ..
Se merge în detaliu pe ce este greşit. Daca iti place Pot să vă dau google webmaster meciului ghidul de instrumente pentru autentificare, etc
OK - aveţi posibilitatea să-mi PM accesa detalii sau trimite fişiere prin e-mail. Dar nu avem nevoie de toate erorile, doar câteva exemple - pe care le pot include, de asemenea, aici.
Obţine încă nimic de la tine ... Nu aveţi cu adevărat orice curenta Webmaster Tools erori sau nu? Dacă da - vă rugăm să le asigure celor care astfel vom fi capabili de a verifica ceea ce se întâmplă.
Îmi pare rău înapoi,
e-mail trimis cu meciului autentificare.
OK. Am fost acolo şi ceea ce pot să vă spun că nu există nicio orice mesaj de eroare care a fost produsă după vBET instalarea a fost fixat pe serverul nostru. Cele mai multe dintre aceste erori au fost foung de roboţi Google în momentul în care aţi avut rupt htaccess pe server-ul dvs. ce vă puteţi verifica de la data..
Vă rugăm să reţineţi că Google vă oferă data la care a fost găsit de eroare şi tot ceea ce vezi este de date istorice - majoritatea celor care lucrează deja este ceea ce se poate verifica doar pur şi simplu făcând clic pe link-ul în precedate de Google. Fiind mai specifice:
- Erori HTTP - toate sunt doar o istorie, link-uri sunt de lucru
- În sitemap -, de asemenea, istoria, toate link-urile sunt de lucru şi arată datele care sa constatat atunci când pe forum pentru dvs. a fost crasched
- Nu au urmat - cele cu vbet_lang din interiorul ar trebui să fie dreptul istoric acum - a fost cauzată de cele vBET bug care este deja corectate. Dacă găsiţi unul nou ca acesta (aceasta înseamnă cu data de după actualizare), vă rugăm să ne spui. Văd că încă mai există unele probleme cu link-uri având în interior 20% - voi avea grijă despre asta azi / maine.
- Nu a fost găsit - acestea sunt cateva link-uri manechinului, care sunt rupte. Nu are nimic de-a face cu vBET, acestea sunt doar link-uri cu unele numere stupide în el - dacă veţi avea încă îl puteţi avea în vedere în cazul în care sunt cele gasite pe forum. De asemenea, o parte din aceste arata ca joci cu cineva de configurare vBSEO pe server-ul dvs. şi căutaţi la date pot să spun că este foarte probabil. Deci, cel mai probabil Google a fost indexat site-ul atunci când ai avut de configurare vBSEO pentru alte modele de link-uri (care de ce sunt toate aceste link-uri / numărul / numărul de-titlu). Nu pot fi sigur de asta, dar eu sunt sigur că nu are nimic de a face cu vBET - cei care nu sunt traduse link-uri.
- Fără acoperire - istorie doar atunci când pe forum pentru dvs. a fost rupt (3dr mai peste tot) - link-uri sunt de lucru.
Presupunând că: după actualizare l-aţi scris că numărul de erori Webmaster Tools crescut de 10 ori, dar nu există nici o singură eroare cu data de după actualizare ...
De asemenea, ceva peste 95% din erori sunt istoria şi link-uri sunt de lucru acolo. Erori numai în secţiune nu a urmat a fost cauzată de bug vBET - cele mai multe nu ar trebui să se întâmple mai. 1 problemă există în continuare şi vom avea grijă de el.
Vă rugăm să învăţaţi cum să utilizaţi Instrumentele pentru webmasteri şi să păstreze o atenţie ceea ce cauţi pe - ceva real sau doar istorie. Asta poate în condiţii de siguranţă vă mulţime de biţi Hart;) Numai prin cauta pe datele de eroare care prezinta timp de pe forum pentru dvs. sparte şi făcând clic pe link-ul pentru a verifica stadiul actual, ai putea verifica că acesta nu este un lucru real mai şi a fost cauzată de configuraţia pe forum pentru dumneavoastră greşit (care este deja corectate).
Vă rugăm să reţineţi că erorile istorice vor dispărea din timp în timp în Instrumentele pentru webmasteri si mai real va aparea, daca va exista astfel.
Nu aveţi orice întrebări cu privire la starea actuală? Sau au nevoie de explicaţia nici mai mult? :)
1 problemă există în continuare şi vom avea grijă de el.
Vă mulţumesc pentru marea lucrare. Când ne putem aştepta ca acest lucru să fie făcut?
Se face deja.
Acest lucru este legătură într-care nu a lucrat înainte de: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 's 20gold%% 20slot.htm
Motivul a fost că, după URL-ul redirecţionarea luate de la "rediredted" parametru a fost schimbat şi nu se potrivea cu ceea ce a fost aşteptat de vBSEO. Vă rugăm să reţineţi că am avut de a schimba modul de stabilire a legătură într reale după redirecţionarea - care este la numai 1 linie de cod, dar semnificativ. Acum ne taie pur şi simplu din Codul de limbă legătură într loc să-l înlocui cu valoarea de la "redirectionate" parametru.
Am facut teste pe forum si se pare ca functioneaza bine acum. Inca va rugam sa făcut unele verificări cu link-uri traduse şi webmasteri erori monitor Instrumente pentru o perioada de timp. În caz de orice problema va rugam sa scrieti doar - noi va vom ajuta cu placere.
De asemenea, dacă schimbarea noastră nu va avea nici comportamente neaşteptate, aceasta va fi inclusă în comunicatul de viitor - dar pentru aceasta trebuie să verificaţi mai întâi pe alte servere nu se comportă în acelaşi mod în acest domeniu.
Thank You Michal,
Ai recomandări cu privire la modul în care pot obţine site-ul meu înapoi în motoarele de căutare? Exista inca acolo, dar a pierdut din valoare extraordinară nefuncţionare. Ce vbseo structura legătură într-folositi?
cele mai bune în ceea ce
Am primit încă o tona de erori, care sunt încă valabile totuşi.
http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan
Toate conversii vBET din secţiunea mass-media se întorc rău.
De asemenea, în cazul în care sunt acestea provin din?
hotslot.org/366023421
Am primit încă o tona de erori, care sunt încă valabile totuşi.
http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan
Toate conversii vBET din secţiunea mass-media se întorc rău.
De asemenea, în cazul în care sunt acestea provin din?
hotslot.org/366023421
În primul rând 2: acest lucru nu este vina vBET - aceste link-uri nu sunt de lucru in original - nu se poate lucra în traducere. Găsiţi în cazul în care pe forum sunt generate link-uri false pentru mass-media şi elimină.
Ultimul care nu are nimic de-a face cu vBET - nu există nici un cod de limbă. Vă rugăm să reţineţi că suntem sprijin vBET - vă rugăm să cereţi-ne numai despre lucruri legate de vBET. Desigur, dacă nu sunteţi sigur - doar întreb;)
Atenţie: require_once (/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php pe linia 55
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php" (include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') in / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php pe linia 55
Pe forum pentru a prăbuşit din nou.
Nu aveţi nici un fişier vBET, care ar trebui să fie în directorul include. Cineva se elimină, iar rupt pe forum pentru dumneavoastră.
Vă rugăm să încărcaţi la fişierele dvs. FTP din pachet vBET. De asemenea, dacă nu eliminaţi aceste şi nu ştiu cine a fost, atunci acesta va fi înţelept să schimbe parolele la FTP dumneavoastră. Aceste fişiere nu a dispărut prin minune ... Dacă ştiţi cine a fost - de asemenea, ar fi înţelept pentru a limita accesul lui ...
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):