PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott VBET szükségünk van

hotslot
03-05-10, 22:44
2 nagyon szavazat vbulletin.org programozóknak megpróbálták kijavítani az ütközés mondták vBET és vbseo a hibás. Vbseo ment téma került Nézzen körül, és fix néhány kisebb dolgot, de azt mondta, hogy nem őket, és hogy mi szüksége lehet Önre.

így elmaradt kérdésekre még

1. Google Hibák a címkék "megadott néhány temp kódok" ez nem működik
2. VBET nem működik

Arra kérünk az ember maga bejelentkezés és megoldja a problémát kérem.

vBET
03-05-10, 22:50
Helló

1. Nem értem, tudod magyarázni, hogy ennél több? Talán néhány linket helyre, ahol történik, és a leírás hol kell keresni.
2. Pontosan mi történik?

Fontos dolog - mi változott a fórum, az utolsó, amikor vBET dolgozott?

Szerkesztette:
Minden rendben van - már eltávolított vBET szabályok, így a linkek nem működnek. Ez rendben van, és furcsa lenne, ha működne ebben a pillanatban. vBET működni fog újra, ha teszel vBET szabályokat. htaccess fájlt. Valaki tört el. Htaccess szabályok - megkérem, hogy javítási ezt vagy csinálni pihentetés utasítást vBET. Htaccess szabályok

Én is látom, hogy van vBSEO tiltva (vagy még nem működik propertly) ebben a pillanatban, mert a hivatkozások nyers formában.

hotslot
03-05-10, 23:25
Paxel program, VBSEO Személyzet és borbolo nem érték ezt el. Egyszerűen tiltva a vbseo, hogy megvédje a pr és a forgalom jelenleg a helyén.

Google Hibák a címkék "megadott néhány temp kód" nem tudunk velük dolgozni ..

Kértem többször is, hogy menj, és gyorsan erősít óta az egyetlen, amely tudja, hogy ez a program valóban működik. Most már értem, miért nem adnak támogatást a saját termék, amit fizetni tekintetében ez a cucc a lehetetlen: (

Szerkesztette: (áthelyezve külön téma admin)

Itt van egy frissítés a helyzet. Miután teljes órán keresztül egyedül kitalálni vBET a kérdéseket vbseo (http://www.vbseo.com) úgy döntött, hogy ezt a maximális lehetséges módon.

Adtak új változata vbseo, hogy nem is nyilvánosságra még 3,50 GOLD! mert éreztem fájdalmat. Most, hogy nagyon kedves, ők is mentek, és kijavították, és bújt asok körül, hogy nincs programja a munka nélkül a szóváltás a vBET.

Tehát most az egyetlen kérdés kéznél a következők:

1. A hőmérséklet fix vBET biztosított nem érvényes.
2. VBET nem is működik. hibák egész most

Én szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt, hogy segített nekem egy csomó. Most, ha tudok a srác dollárt fizetett az ő termék "kétszer", hogy segít nekem, én egy boldog táborozó.

Annyira csalódott a vBET, Az ilyen nagy programban, de a szolgáltatás csak a borzalmas: (

Én nagyon új és támogatni kell az ilyen őrült aggodalmakat. Ne adj nekem 3 oldalnyi "problémamegoldó linkeket" vagy html kódolás. Ez, mint mondja egy 3 hónapos baba főzni vacsorát, csak nem fog megtörténni. Fogalmam sincs olyan ez a cucc.

vBET
04-05-10, 10:01
Tudomásul veszem, hogy baj a szerver nem jó, de akkor a támogatást, és megvan a válasz gyorsan diagnosztizálni. Tudod mi a baj nem működik URL és hogyan kell megjavítani. Ezért kérjük, tegye meg. Ön mindent, amire szükség van, és a támogatást ebben a kérdésben.

Azt kérdezte egyszer - van válasz. Most lásd a következő üzenetet, és válaszolni. Kérjük, mondja, mit nem értesz a mi utasításokat. Htacces fájlt, és azt fogja magyarázni neked. Ön teljes mértékben támogatja a mi fórum, amely ingyen jár vBET engedélyt. Minden beavatkozások kliens-szerver tettünk esetén vBET hiba, ami nem megoldás, mégis, vagy fizetett szolgáltatás (telepítés, frissítés, integráció). Nem bug - meg kellett dolgozni vBET de valaki tett téged káosz a szerveren, és távolítsa el vBET szabályokat.
Felhívjuk figyelmét, hogy nem vagyunk ingyenes takarítási szolgáltatás, és nem megyünk a kliens-szerver minden alkalommal, amikor valaki szünet valamit. Ebben a pillanatban nincs okunk a dolog, hogy vBET bug, mert most láttam, hogy van törve a szabályok, amelyek például látom változott tegnap. Keresse ki bűnösnek, és tette tiszta. Ha szeretnéd, hogy mi történik akkor vBET telepítési ez térítésmentes szolgáltatás: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Van azonnal diagnosztizálni és megoldás. Ez az, ami ingyenes támogatást fórum. És mi segítünk Önnek ebben a kérdésben, amíg kell megoldani. De ha azt szeretnénk, telepítési szolgáltatás, amely fizetnek amelyiket kell fizetni érte. Ez normális, mint minden üzletben. És ha frusztrált, hogy meg kell fizetni a boltban, akkor én vagyok verry sajnálom, és remélem, hogy lesz jobban érzi magát nagyon gyorsan. A bajok nem azért, mert vBET. Van azonnali támogatást. Azt akarod fordítani egy - nem probléma. Ön wan fizetett az egyik ingyenes - Nem látom okát, hogy abban az esetben, amikor valaki eltört már dolgozik telepítést a fórumon.

Ha lenne vBSEO frissített kérjük a teljes vBSEO integrációs utasítások alapján a readme.html a vBET csomagot.

A "megadott néhány temp kódok" - Még mindig nem értem, mit értesz - kérjük, fejtse ki. Mit szól?

1. Mit fix írsz beszélsz?
2. Igen, nem, és nem a tényleges konfiguráció - mint írtam az elején van baj. Htaccess szabályokat. Javítsa ezt írták le az első válasz.

Továbbá kérjük, ne spam a fórumba. Ez a hely a kérdés. Reméljük, hogy vagy a támogatás lehetővé teszi, hogy megoldja a problémát gyorsan:) Ha bármilyen kérdése van - kérjük, csak kérdez.

hotslot
04-05-10, 16:10
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Én már kifizetett ezt! lol

Ezt a kódot adtál nekünk lezuhant a fórumon. Ez a probléma egy része nem indokolja, hogy miért ne fix.

hotslot
04-05-10, 18:54
Én érintett fórumozók segítségével útmutatást. Még mindig nem oldódott meg.

vBET
04-05-10, 20:39
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Én már kifizetett ezt! lol

Nem -, hogy nem fizetett érte. Ön fizetett egy telepítő és egy telepítési készült a szerveren. vBET rohant és funkcionális után. Már fogyasztott szolgáltatásunkat. Nem fizetett 2. telepítés (vagy frissítési). Ha veszel cipőt a boltban, akkor hozd a. Nem jön vissza egy idő után, és azt mondják, hogy meg kell adni egy másik cipőt, mert már kifizetett érte. Adtunk, mit fizetett.

Ön jelenlegi helyzet azért van, mert valaki eltörte a htaccess szabályokat. Adtunk megoldást, mi benne van ingyenes online támogatást. De ha szeretné, hogy készül újra a telepítést - meg kell fizetni újra. Mint amikor jönnek vásárolni ismét vásárlási meg kell fizetni ismét, mit szeretne venni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a telepítési szolgáltatás amit fizetett előtt (és amelyeket már fogyasztott), azt jelenti, hogy tett egy telepítési hogy vBET funkcionális a fórumon. Nem azt jelenti, hogy élettartama van, hogy megoldja a gondjait. Mint írtam, mielőtt ellenőrzik, hogy mi történik a kliens oldalon, amikor néhány hiba van szó, vagy feltételezzük, hogy van. A te esetedben már kapni diagnosztizálni - rossz. Htaccess fájlt, és máris kap megoldás. Kérjük, használja a megoldás, amit kaptál, vagy vásárolni telepítési / frissítési szolgáltatás, ha akarja csinálni az Ön számára. Mi végigvezeti Önt minden egyes lépést, ha lesz kérdés. Csak kérlek, amely lépés az utasítások nem érted:)

Ezt a kódot adtál nekünk lezuhant a fórumon. Ez a probléma egy része nem indokolja, hogy miért ne fix.

Ez nem igaz - én csak ellenőrizte a fájl, és nincs ez a módosítás is - megvan az eredeti kódot. Szintén tavaly utolsó módosítás időpontja vbenterprisetranslator_seo.php a szerver 22-től április. Ezért kérjük, hogy ne valótlan nyilatkozatot tett - nem fog segíteni nekünk segít.

Kérjük, parlagon utasításokat adtunk, hogy megoldja a problémát, vagy vásárolni telepítés / ugrade szolgáltatásért, ha akarja csinálni az Ön számára. Ön a teljes mértékben támogatja az olyan kérdések megoldása lesz, ebben az esetben. Csak mondd meg, amely lépést nem értesz, és mi szívesen segítenek Önnek:)

hotslot
04-05-10, 21:19
Ne feledje, nem tudom, hogyan kell ezt csinálni. Azt mondták nekem, megyek az, amit mondott.

hotslot
05-05-10, 02:06
Amikor fizetett az utolsó telepítés telepítette az eredeti kódot. Most, hogy hibákat talált az eredeti kód "vbenterprisetranslator_seo.php" Azt hiszem, meg kellett, hogy menjen vissza és javítsd ki. Nem velünk

Szerkeszthetők.

Ok haver küldök Ön további 30 dollárt, egyetlen feltétel, I dont kell fizetni érte újra és azt ígérik, hogy egy plugin a admin cp, ahol egyszerűen az automatikus frissítést, ha új frissítések jönnek elérhető.

vBET
05-05-10, 12:41
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szoftver hibák normális dolog. vBET nagyon kevés hiba, amely nagyon gyorsan korrigálni. Láthatjuk bármely kívánt szoftvereket az egész világon, és látni fogja, hogy kijavítani a hibákat verzióról verzióra. És vBET nagyon alacsony hibák csak lásd itt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - ez csak 6 hiba i egész története vBET4.x egész története - néhány már korrigálni az utolsó kiadás. És minden jelentéktelen. Nem volt nagy és fontos, amit valaha. vBET a szoftver nagyon jó minőségű.

A hiba akkor le is adta gyors fix, amely természetesen szerepelni fog következő kiadásba.

Nem ad semmiféle ígéretet terület jövőbeli frissítések nagyon egyszerű oknál fogva - vBET függ BB. Nem tudjuk garantálni, hogy mi BB fog tenni a jövőben. Akkor is, ha Ön egyéb modok (pl. vBSEO) már nem is felelős és nem felelős a kódot. Ez olyan, mint megy a bolt, és mondd: "Én ezt a cipőt vásárolni, ha ígérd meg, hogy minden cipőt, amit valaha is viselni ebből a márka illik rám is, és jól néznek más ruhát, amit valaha is viselni. És én is szeretné, hogy abban az esetben, ha valaki más használja majd a cipőmet, és megtörte, akkor megjavítani ingyen életre. ". Nem vagyok benne biztos, hogy még észre mit kér. Felhívjuk figyelmét, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy ilyen garanciát.

BB nem támogatja az ilyen dolog, mint az automatikus frissítés - nincs mod ad neked, hogy és mi is nem. Igazán nem tudom, miért kért minket erre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a cél nem, hogy ügyfeleink pénzt újra és újra, hanem ösztönözni ügyfeleink tenni frissítések magukat, amelyek nagyon jól le, és amelyek adunk az online esetén a támogatás kérdések. Csak nézze meg első válasz - adtunk megoldást. Nem elrejteni a titkos tudást. Adunk ügyfeleinknek az összes szükséges információ, válaszoljon kérdéseikre, és segít, ha a kérdések. Is készült a mi a legjobb, hogy a telepítés, frissítés és az integráció olyan egyszerű, mint lehetséges.

Telepítés vBET triviális (fájlok feltöltése + import termék file).
Frissítés néz ki, ugyanaz, mint a telepítés, és csak alkalmanként kérünk további lépések (mindig, mert a többi mod-kód nem a miénk).
Készítése SEO linkek működik jól leírható, és ez csak KELL kiadása. Htaccess fájl - nincs más út, mert a szerver szinten nem vBET.
Az integráció olyan egyszerű, mivel ez lehetővé teszi az integrált mod. vBSEO nem akarja, hogy szép más mods, és nincs horog. A megoldást kényszerít bennünket, hogy készült 2 kép módosítását, hogy integrálja a vBET. És ne feledje, hogy keresünk a könnyebb megoldás - már néhány alkalommal változott az integráció utasításokat annak érdekében, hogy biztonságosabb a fórum.

Akkor biztonságban a pénzét, ha csak megpróbálja parlagon utasításokat és csináld magad. A telepítési és frissítési szolgáltatások számára, akik nem szeretnék tölteni a saját időt erre, és inkább fizetnek. Ha szeretné fizetni, miért csinálod olyan nagy üzlet ez - ez a döntés, hogy vásároljon szolgáltatást vagy teszi magát, amelynek a pontos utasításokat, mit kell tennie. Minden, amire szüksége van ezen a fórumon, és ha nem fogunk válaszolni a kérdéseire.

Ha nem akarja ezt, és azt szeretnék fizetett szolgáltatás, akkor kérjük, csak hogy egy rend és adunk Önnek szolgáltatás általános szabályokat. Kapsz, amit fizetett.
Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy tudjuk telepíteni akkor 4.2.2beta verzió, amely már javított észre a hibákat, de nem volt még megjelent. Így nem lesz probléma azokon a területeken, amit leírt előtt (akkor is csak megfelelő magad a gyors megoldások descried ezen a fórumon).

hotslot
05-05-10, 15:47
OK, Győződjön meg arról, hogy a "fix", amit említett is, ott kérem.

kell az úton minden sec

vBET
05-05-10, 16:56
Kaptunk néhány megrendelések ma. Senki sem az e-mail címét - kérjük PM / e-mail, amely sorrendben a tiéd. Lehet válasz megerősítő e-mailt, hogy id, paypal tranzakció azonosító, bármi, ami lehetővé teszi számunkra annak ellenőrzését, hogy az egyik ilyen megbízások tőled:)

hotslot
05-05-10, 18:02
PM küldött ....

vBET
05-05-10, 22:01
Kész. Mint írtam, mielőtt integráció vBSEO volt szükség újra, mert vBSEO frissítést, és valaki eltörte a szabályokat. Kérjük, ellenőrizze a fórumon, és tudassa velünk, ha bármilyen kérdés:)

hotslot
06-05-10, 18:00
Saját webmester hibák szorzata alkalommal 10. Mi árpa szerepel a google most is problémái vannak sitemap csúszás.

Fizettem jóval több, mint $ 4000 dollárt mindent, és ez soha nem történt meg. VBSEO és VB.org programozóknak mondani, hogy ezt a programot .. Mi folyik itt valaki felelős

vBET
06-05-10, 20:55
Mi webmaster hibák? Kérjük, adjon példákat e. Nem tudom megmondani, hogy mi folyik itt, ha nincs elég információ.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vagyunk felelősek mások - pénzt írunk arról nem költenek vBET és megemlíti, hogy semmi köze megtalálják a megoldást.
Ha be van kapcsolva vBET oldalon is szívesen segítenek - először meghatározni, és ebben a pillanatban nem igazán tudom, mit írt. Kérjük, adjon példákat a webmester hibák

hotslot
06-05-10, 21:25
Im nem tudja csatolni csv fájl közvetlenül a Google-tól van ..

Ez megy részletesen izé rossz. Ha tetszik, amit adhatok Ön Google Webmaster Tools felhasználó info bejelentkezni stb

vBET
06-05-10, 23:26
OK - akkor PM nekem hozzáférési adatait, vagy küldjön fájlt e-mailben. De nem kell az összes hibát, csak példa - amit szintén lehetnek itt.

vBET
07-05-10, 15:20
Még mindig semmi tőled ... Valóban van olyan tényleges Webmaster Tools hibákat, vagy nem? Ha igen - adja meg az így képes lesz ellenőrizni, mi történik.

hotslot
07-05-10, 17:49
Én hát sajnálom,

e-mail elküldésre login info.

vBET
07-05-10, 19:07
OK. Ott voltam, és mit tudok mondani, hogy nincs olyan hibaüzenet ami után gyártott vBET telepítés rögzített szerverünkön. A legtöbb ilyen hiba volt, foung a Google robotok időben, amikor tört. Htaccess fájlt a szerveren, amit ellenőrizni tudja magát dátum.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google ad időpontot, amikor hibát találtak, és minden, amit látsz, történeti adatok - a legtöbb ilyen már dolgozik, amit egyszerűen ellenőrizni csak rákattint a linkre látható a Google. Mivel konkrétabb:
- HTTP hibák - minden csak egy története, linkek dolgozik
- A sitemap - szintén történelem, minden link a munka és a dátum azt mutatja, hogy úgy találták, amikor a fórumot crasched
- Nem követte - akiknek vbet_lang belül kell a történelmi pillanatban - az okozta vBET hiba, ami már javítani. Ha találsz újat, mint ez (ez azt jelenti, az időpont frissítés után), kérjük, ossza meg velünk. Látom, hogy még mindig van némi probléma linkek miután% 20 belsejében - fogok vigyázni vele ma / holnap.
- Nem található - ezek néhány dummy kapcsolatokat, amelyek a hibás. Ennek semmi köze vBET, ezek csak linkek néhány ostoba számok is - ha úgy tetszik még mindig, hogy akkor úgy, ha azok megtalálhatók a forum. Szintén része az úgy néz ki, mintha valaki játszani vBSEO beállításokat a kiszolgálón, és keresi az időpontokat tudom mondani, hogy ez nagyon valószínű. Így valószínűleg a Google volt a webhely feltérképezése, amikor már más vBSEO konfiguráció linkek minták (hogy miért van minden / szám / szám-title hivatkozások). Én nem biztos, de biztos vagyok benne, hogy semmi köze vBET - ezek nem fordították linkek.
- Elérhetetlen - csak történelem, ha a forum volt törve (3dr május mindenhol) - kapcsolatok működnek.

Feltételezve, hogy: frissítés után meg azt írta, hogy számos Webmaster Tools hibák nőtt 10-szer, de nincs egyetlen hiba dátummal frissítés után ...
Még valami több mint 95%-a hibák vannak a történelem és a linkeket dolgozik ott. Csak a hibákat nem követ részben az okozta, vBET bug - a legtöbb nem történhet meg többé. 1 kérdés még mindig létezik, és mi gondoskodunk róla.

Kérjük, megtanulják, hogyan kell használni Webmaster Tools, és folyamatosan figyelem, mit keres a - valami valós, vagy csak történelem. Hogy lehet biztonságban van sok szív bit;) Csak nézett a hiba dátumát, amely azt mutatja, idejét a forum törött és kattintson linket ellenőrizni aktuális állapotát, akkor ellenőrizze, hogy nem igazi már, és ez okozta a forum megfelelő konfigurációja (ami már korrigált).

Felhívjuk figyelmét, hogy a történelmi hibákat fog tűnni időről időre a Webmaster Tools és a tényleges jelenik meg, ha az ilyen akarat van.

Van kérdése aktuális állapotát? Vagy szorul további magyarázat? :)

hotslot
07-05-10, 22:23
1 kérdés még mindig létezik, és mi gondoskodunk róla.

Köszönjük a nagy munkát. Mikorra várható, hogy ez történik?

vBET
08-05-10, 03:14
Ez történt már.

Ez a kapcsolat, amely nem működött előtt: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 's% 20gold% 20slot.htm

Ennek oka az volt, hogy miután átirányítás URL vett "rediredted" paraméter megváltozott, és nem illeszkedik a mi várható vBSEO. Felhívjuk figyelmét, hogy meg kellett változtatni lehet megállapítani, valódi kapcsolat után átirányítás -, hogy csak 1 sor kód, de jelentős. Most egyszerűen vágva nyelvi kódot linket, hanem felülírja azt érték "átirányított" paramétert.

Végeztem vizsgálatokat a fórumon, és úgy tűnik, jól működik most. Mégis kérem néhány ellenőrzéseket a lefordított kapcsolatok és a monitor Webmester Tools hibák egy ideig. Ha bármilyen kérdése kérjük, csak írni - mi szívesen segítünk.

Akkor is, ha a változás nem lesz váratlan viselkedés, akkor a jövőbeni release - de ehhez meg kell Ellenorizze nem más szerverek viselkedik ugyanúgy ezen a területen.

hotslot
08-05-10, 18:55
Köszönjük Michal,

Van-e javaslatok, hogy hogyan tudok a honlapon vissza a keresőkben? Van még ott van, de elvesztette hatalmas értéket a leállás. Milyen vbseo linkstruktúráját használsz?

üdvözlettel

hotslot
08-05-10, 20:56
Még mindig kap egy csomó hibát, hogy még mindig érvényes azonban.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Minden vBET konverzió a média részben jönnek vissza rossz.

Akkor is, ha ezek a jövő?

hotslot.org/366023421

vBET
08-05-10, 22:02
Még mindig kap egy csomó hibát, hogy még mindig érvényes azonban.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Minden vBET konverzió a média részben jönnek vissza rossz.

Akkor is, ha ezek a jövő?

hotslot.org/366023421

Első 2: ez nem vBET hiba - ezek a kapcsolatok nem működnek az eredeti - nem működik a fordítás. Keresse meg, ahol a fórum generált hamis linkeket a média, és távolítsa el azokat.

Utolsó semmi köze vBET - nincs nyelvi kódját. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mi vBET támogatása - kérjük, forduljon hozzánk mindössze vBET kapcsolatos dolgokat. Természetesen, ha nem biztos benne - csak kérni;)

hotslot
09-05-10, 18:55
Warning: require_once (/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár a / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55

Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php "(include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') in / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55

Fórum összeomlott újra.

vBET
09-05-10, 19:49
Ön nincs vBET fájlok legyenek is könyvtárban. Valaki törölt, és eltörte a forum.

Kérjük feltölteni FTP fájlok vBET csomagot. Továbbá, ha nem szüntette meg azokat, és nem tudom, ki volt, akkor lesz bölcs változtatni a jelszavakat az FTP. Ezek a fájlok nem tűntek el varázsütésre ... Ha tudod, ki volt - is lenne bölcs dolog, hogy korlátozzák a hozzáférést ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1