מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר VBET אנו זקוקים לכם

hotslot
03-05-10, 22:44
2 coders vbulletin.org כטובים ביותר ניסו לתקן את התרסקות אמרו vbet ו vBSEO הם אשם. VBSEO נכנס חוט לקח להסתכל סביב קבוע דברים קלים אבל לא אמר אותם שלה שאנחנו צריכים ליצור עמך קשר.

הסוגיות התלויות ועומדות כך עדיין

1. שגיאות גוגל עם תגי "שסיפקת כמה קודים זמני" זו לא פעלה
2. Vbet לא עובד

אנו מבקשים מכם האיש עצמו ההתחברות לתקן בעיות אלה בבקשה.

vBET
03-05-10, 22:50
שלום

1. אני לא מבין, אתה יכול להסביר את זה יותר? אולי איזה קישור למקום שבו זה קורה ותיאור איפה לחפש.
2. מה בדיוק קורה?

דבר חשוב - מה השתנה בפורום, מהפעם הקודמת כאשר vBET עובד?

עריכה:
הכל בסדר - שהסרת את הכללים vBET כך הקישורים לא עובדים. זהו אישור יהיה מוזר אם זה יעבוד ברגע זה. vBET יעבוד שוב כשאתה שם כללי vBET לקובץ htaccess.. מישהו שבר את הכללים שלך htaccess -. לשאול אותו כדי לתקן את זה או לעשות את זה fallowing הוראות vBET כללים htaccess.

כמו כן אני רואה שיש לך נכה vBSEO (או גם לא עובד propertly) ברגע זה, כי הקישורים בצורה גולמית.

hotslot
03-05-10, 23:25
Paxel התוכנית, vBSEO צוות borbolo לא יכול להבין את זה. הם נכים פשוט vBSEO להגן על יחסי ציבור ועל התנועה כיום במקום.

שגיאות גוגל עם תגי "שסיפקת כמה קודים זמני" אנחנו לא יכולים לקבל אותם לעבוד ..

ביקשתי כמה פעמים אתה להיכנס במהירות לתקן שכן אחד שלך היחיד שיודע תוכנית זו באמת עובד. עכשיו אני מבין למה אתה לא נותן התמיכה של המוצר שלך שילמתי על הדבר הזה בלתי אפשרי שלה: (

נערך: (עבר חוט נפרד על ידי admin)

הנה עדכון על המצב. לאחר שעות ממצה על להיות לבד להבין סוגיות vBet של vBSEO (http://www.vbseo.com) החליט להמשיך בדרך הזאת את המקסימום האפשרי.

הם נתנו לי את הגירסה החדשה של vBSEO זה לא שוחרר אפילו לציבור עדיין 3.50 זהב! כמו שהם הרגישו את הכאב שלי. עכשיו הוא מאוד סוג, הם גם נכנסו תיקן הניע ומשהו מסביב כדי להגיע לשם התוכנית לעבוד ללא טרחה של vbet.

אז עכשיו רק את הנושאים שעל הפרק הם:

1. התיקון זמני Vbet סיפקה אינו חוקי.
2. Vbet אפילו לא עובד. טעויות בכל עכשיו

אני רוצה להודות לכל המעורבים כי סייע לי חבורה. עכשיו, אם אני יכול להשיג את הבחור שילמתי $ עבור המוצר שלו "פעמיים" אל תעזור לי אני שמח בחלקי.

אני כל כך מתוסכל עם vbet זה, תוכנית כה גדולה שלה אבל השירות פשוט נורא: (

אני חדש מאוד לא אמורה להיות תמיכה חששות אלה מטורף. אל תתנו לי 3 עמודים של "קישורים פתרון בעיות", או קידוד html. זה כמו להגיד תינוק בן 3 חודשים לבשל ארוחת ערב, פשוט לא הולך לקרות. אין לי מושג על כל הדברים האלה.

vBET
04-05-10, 10:01
אני מבין הצרות בשרת דבר טוב, אבל יש לך תמיכה שלנו לך התגובה שלנו עם לאבחן במהירות. אתה יודע מה לא בסדר עם לא עובד כתובות איך לתקן את זה. אז בבקשה לעשות את זה. יש לך כל מה שאתה צריך וקיבלתי התמיכה שלנו בנושא זה.

שאלת פעם אחת - קיבל תשובה. עכשיו אנו רואים הודעה הבאה לענות. בבקשה תגיד מה אתה לא מבין ההוראות שלנו על קובץ htacces. ואנו להסביר לך. יש לך תמיכה מלאה בפורום שלנו אשר מגיע חינם עם רישיון vBET. כל ההתערבויות בשרת לקוח שעשינו במקרה של באג vBET אשר אין להם עדיין פתרון, או שירות בתשלום (, התקנת העדכון, אינטגרציה). יש באג לא - היה לך לעבוד vBET אבל מישהו גרם לך בלגן בשרת ולהסיר כללים vBET.
שים לב שאנחנו לא שירות ניקוי חינם ואנחנו לא ללכת על שרת לקוח בכל פעם כשמישהו לשבור משהו. ברגע זה אין לנו שום סיבה הדבר שזה באג vBET, כי אני פשוט ראיתי שיש לך כללים שבור, אשר כפי שאני רואה השתנה אתמול. מצא מי אשם והפכו אותו נקי. אם אתם רוצים אותנו גרם לך התקנה vBET זה שירות בתשלום: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

יש לך מיד לאבחן פתרון. זה מה כוללת תמיכה חינם על ידי הפורום. ואנחנו יעזור לך עם בעיה זו כל עוד תצטרך לפתור אותה. אבל אם אתה רוצה שירות התקנה אשר שילם היחיד שאתה צריך לשלם על זה. זה נורמלי כמו בכל חנות. ואם אתה מתוסכל כי אתה צריך לשלם בחנות, אז אני מצטער verry ומקווים כי אתה תרגיש טוב יותר מהר מאוד. הצרות שלך הן לא בגלל vBET. יש לך תמיכה מיידית. אתה רוצה בתשלום אחד - אין בעיה. את רוצה לשלם כזה בחינם - אני לא רואה שום סיבה שבמקרה כשמישהו שבר כבר עובדים על התקנת הפורום.

אם היית מעודכן vBSEO אנא מלא אינטגרציה vBSEO לפי ההוראות readme.html מהחבילה vBET.

אודות "שסיפקת כמה קודים זמני" - אני עדיין לא מבין למה אתה מתכוון - נא להסביר. מה מדובר?

1. מה לתקן את כותבת?
2. כן אין זה ואת זה צריך לא לתצורת בפועל - כפי שכתבתי מההתחלה יש לך טעות כללים htaccess.. תקן זה כפי שתואר התשובה הראשונה.

כמו כן, אנא אל זבל בפורום. זה המקום לבעיה שלך. אנו מקווים כי תמיכה או יאפשר לכם לפתור את הסוגיה במהירות:) אם יש לך שאלות - בבקשה רק לשאול.

hotslot
04-05-10, 16:10
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

כבר שילמתי עבור זה! חחח

קוד זה נתת לנו התרסק בפורום. זה חלק מהבעיה שום סיבה מדוע אתה לא לתקן.

hotslot
04-05-10, 18:54
יש לי מכוסה בפורום זה עם הדרכה לעזור. עדיין לא נפתרה.

vBET
04-05-10, 20:39
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

כבר שילמתי עבור זה! חחח

לא - אתה לא שילם על כך. אתה שילמת עבור התקנה אחת ואחד ההתקנה נעשתה על השרת. vBET היה פועל ומתפקד אחרי זה. אתה כבר צרכו את השירות שלנו. אתה לא שילם עבור ההתקנה 2 (או לשדרג). אם אתה קונה נעליים בחנות ואז אתה מקבל אותם. אתה לא חוזר אחרי זמן מה ואמר כי הם צריכים לתת לך עוד נעליים, כי אתה כבר שילם על כך. נתנו לך את מה ששילמת עבורו.

את המצב בפועל הוא כי מישהו שבר את הכללים htaccess שלך. נתנו לכם פתרון מה כלול תמיכה ברשת בחינם. אבל אם אתה רוצה אותנו ההתקנה עשוי שוב - אתה צריך לשלם שוב. בדיוק כמו כשאתה בא לחנות שוב לקניות אתה צריך לשלם שוב על מה אתה רוצה לקחת. שים לב שירות התקנה אשר שילמת לפני (ואשר אתם כבר צורכים), כלומר עשינו התקנה אחת ההחלטות vBET פונקציונלי בפורום שלך. זה לא אומר לכל החיים אנחנו צריכים לפתור את כל הצרות שלך. כפי שכתבתי לפני שאנו בודקים מה קורה בצד הלקוח, כאשר חלק באג מעורב או נניח שהוא. במקרה שלך אתה כבר מקבל לאבחן -. טועה קובץ htaccess וכבר לקבל פתרון. נא להשתמש פתרון אשר נתנו לך לקנות או התקנה / שירות העדכונים אם אתה רוצה שנעשה את זה בשבילך. אנו נדריך אותך בכל צעד, אם יהיו לך בעיות. רק בבקשה, אשר צעד של הוראות שאתה לא מבין:)

קוד זה נתת לנו התרסק בפורום. זה חלק מהבעיה שום סיבה מדוע אתה לא לתקן.

זה לא נכון - אני פשוט בדק הקבצים שלך אתה לא צריך זה שינוי שם - יש לך את הקוד המקורי. כמו כן שינוי אחרון המועד האחרון של vbenterprisetranslator_seo.php בשרת שלך הוא מ -22 באפריל. אז בבקשה לא הצהרות שווא - זה לא יעזור לנו לעזור לך.

אנא ההוראות בור שבו אנו נתן לך לפתור את הבעיה, או לקנות התקנה / שירות ugrade אם אתה רוצה שנעשה את זה בשבילך. יש לך תמיכה מלאה שלנו בנושא כלשהו יהיה לך פתרון במקרה זה. רק תגיד אשר צעד שאתה לא מבין, ואנחנו נשמח לתמוך בך:)

hotslot
04-05-10, 21:19
זכור אני לא יודע איך לעשות את זה. הם אמרו לי את זה, אני הולך לפי מה שהם אמרו לי.

hotslot
05-05-10, 02:06
כאשר אנו משלמים עבור ההתקנה האחרון התקנת את הקוד המקורי. עכשיו מצאנו שגיאות "vbenterprisetranslator_seo.php" קוד המקור אני חושב אתה צריך לחזור ולתקן אותה. לא לנו

לעריכה.

חבר טוב אני אשלח לך עוד 30 דולר, רק מצב זה אני לא צריך לשלם על זה שוב, אתה מבטיח לעשות תוסף ב cp admin שבו אנחנו יכולים פשוט לעדכן אוטומטית כאשר עדכונים חדשים זמינים לבוא.

vBET
05-05-10, 12:41
שים לב באגים בתוכנה הם דברים נורמליים. vBET יש באגים קטנים מאוד אשר מתוקנות מאוד מהר. אתה יכול לראות על כל תוכנה שאתה רוצה בעולם כולו ואתה תראה כי הם תיקון באגים מגירסה לגירסה. וגם vBET יש באגים נמוך מאוד לראות רק כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - זה רק 6 חרקים אני כל ההיסטוריה של כל ההיסטוריה vBET4.x - כמה מתוקנות כבר האחרונה לשחרר. וכל הן מינוריות. לא היה איש חשוב או קריטי מתמיד. vBET היא תוכנה עם איכות טובה מאוד.

עבור באג שאתה מתאר נתנו פתרון מהיר שכמובן ייכלל במהדורה הבאה.

אנחנו לא יכולים לתת לך הבטחה באזור של עדכונים עתידיים מסיבה מאוד פשוטה - vBET תלוי vB. אנחנו לא יכולים להבטיח מה vB יעשה בעתיד. כמו כן אם אתה משתמש אופנות אחרות (כמו vBSEO) אנחנו גם לא אחראים ולא יכול להיות אחראי הקוד שלהם. זה כמו שאתה הולך לחנות ואומרים:. "אני קונה את זה נעליים אם אתה מבטיח לי שכל הנעליים שאני יענוד מהמותג הזה יתאים לי היטב, נראים טוב עם בגדים אחרים אני לעולם לא ללבוש ואני רוצים גם כי במקרה אם מישהו ישתמש הנעליים שלי ושבר אותה, אז אתה תתקן את זה בחינם לכל החיים. ". אני לא בטוח שאתה אפילו להבין מה אתה מבקש. שים לב כי זה פשוט בלתי אפשרי לתת ערבות כזו.

vB אינו תומך דבר כזה עדכון אוטומטי - mod לא ייתן לך את זה ואנחנו גם לא יכולים. אני באמת לא יודע למה אתה שאלו אותנו על זה.

שים לב כי המטרה שלנו היא לא לקחת כסף מן הלקוחות שלנו שוב ושוב, אך כדי לעודד את לקוחותינו לעשות עדכונים עצמם אשר מתוארים היטב ואשר אנו נותנים תמיכה מקוונת שלנו במקרה של בעיות. רק לראות את התשובה הראשונה שלנו - נתנו לך פתרון. איננו מסתירים שום ידע סודי. אנו נותנים ללקוחותינו את כל המידע הדרוש, לענות על השאלות שלהם ולעזור במקרה של בעיות. כמו כן, עשינו כמיטב יכולתנו על מנת להפוך את התקנה, שדרוג והטמעה קל כמו שזה אפשרי.

VBET התקנה טריוויאלי (קבצים להעלות קובץ לייבא מוצר +).
עדכון נראה כמו התקנה רק מדי פעם אנו מבקשים צעדים נוספים (תמיד בגלל קוד אופנות אחרות לא שלנו).
ביצוע SEO קישורים עובדים מתואר היטב וזה פשוט חייבת לכלול מהדורה של קובץ htaccess -. אין דרך אחרת כי זה לא שרת ברמה vBET.
שילוב קל כמו שזה מאפשר mod משולב. vBSEO לא רוצה להיות נחמד אופנות אחרות ואין להם כל ווים. הפתרון שלהם מכריח אותנו עשה שינוי 2 קבצים לשלב עם vBET. ואנא שים לב שאנחנו מחפשים פתרונות קלים יותר - שינינו כבר כמה פעמים הוראות אינטגרציה כדי להפוך אותו בטוח יותר עבור הפורום.

אתה יכול בטוח הכסף שלך אם אתה רק מנסה הוראות בור ולעשות את זה בעצמך. ההתקנה שלנו ושירותים לשדרג הן עבור אנשים לא רוצה לבזבז את הזמן שלהם על זה ומעדיפים לשלם. אם אתה מעדיף לשלם למה אתה עושה עניין גדול כל כך על זה - זו ההחלטה שלך לקנות את השירות או להפוך אותו לעצמך שיש הוראות מדויקות מה לעשות. כל מה שאתה צריך זה בפורום הזה, אם לא נוכל לענות על השאלות שלך.

אם אתה לא רוצה לעשות את זה ורוצים השירות בתשלום אז בבקשה ליתן צו ואנו נספק לך את השירות שלנו על החוקים הרגילים. אתה תקבל את מה ששילמת עבורו.
כמו כן שים לב שאיננו יכולים להתקין את הגרסה 4.2.2beta אשר יש לתקן באגים לב, אך לא שוחרר עדיין. אז לא תהיה לך שום בעיה באזורים אשר תוארה קודם (אפשר גם פשוט לתקן את זה בעצמך באמצעות תיקונים מהירים descried בפורום זה).

hotslot
05-05-10, 15:47
אישור, ודא כי אתה מקבל "לתקן" שהזכרת גם שם בבקשה.

צריך להיות בדרכה כל שנייה

vBET
05-05-10, 16:56
קיבלנו כמה הזמנות היום. אף אחד מן כתובת הדוא"ל שלך - אנא PM / דוא"ל אשר ההזמנה שלך. יכול להיות בתגובה דואר אישור, כדי id, מזהה עסקה PayPal, דבר אשר יאפשר לנו לאמת שאחד הצווים האלה היא ממך:)

hotslot
05-05-10, 18:02
PM שנשלח ....

vBET
05-05-10, 22:01
בוצע. כפי שכתבתי לפני אינטגרציה עם vBSEO היה צורך שוב בגלל vBSEO לעדכן מישהו שבר את הכללים שלך. אנא בדוק בפורום שלך יידע אותנו במקרה של בעיה כלשהי:)

hotslot
06-05-10, 18:00
טעויות מנהל האתר שלי התרבו פי 10. אנחנו שעורה הרשומים ב-Google אנו נמצאים כעת גם בעיות עם מפת לזחול.

שילמתי הרבה מעל $ 4000 דולר עבור כל דבר וכל זה לא צריך לקרות. Coders vBSEO ו VB.org לומר את התוכנית שלה .. מה קורה פה מישהו אחראי

vBET
06-05-10, 20:55
מה טעויות מנהל האתר? תן דוגמאות אלה. אני לא יכול להגיד לך מה קורה אם אין לי מספיק ידיעות.

כמו כן שים לב כי אנו לא אחראים אחרים - כסף אתה כותב על לא להוציא על vBET ונזכרים זה אין לי מה לעשות עם מציאת הפתרון שלך.
אם זה בצד vBET נשמח לעזור לך - קודם צריך לקבוע את זה, ברגע זה אנחנו לא באמת יודע מה אתה כותב על. תן דוגמאות של טעויות מנהל האתר שלך

hotslot
06-05-10, 21:25
אפשרות Im לצרף קובץ csv ישירות מ-Google כאן ..

זה הולך לפרט על מה חדש בסדר. אם אתה רוצה אני יכול לתת לך כלים Google Webmaster פרטי המשתמש להתחבר וכו '

vBET
06-05-10, 23:26
בסדר - אתה יכול PM לי גישה פרטים או לשלוח קובץ בדואר אלקטרוני. אבל אנחנו לא צריכים את כל השגיאות, רק דוגמאות - אשר גם אתם יכולים לכלול כאן.

vBET
07-05-10, 15:20
ובכל זאת לקבל ממך שום דבר ... אתה באמת יש לך שגיאות Webmaster Tools בפועל או לא? אם כן - בבקשה לספק אלה כך נוכל לבדוק מה קורה.

hotslot
07-05-10, 17:49
אני שוב מצטער,

מייל נשלח עם פרטי ההתחברות.

vBET
07-05-10, 19:07
אישור. אני הייתי שם ומה אני יכול להגיד לך שאין שום הודעת שגיאה אשר הופק לאחר ההתקנה vBET נקבע על השרת שלנו. רוב השגיאות הללו היה foung ידי רובוטים גוגל בזמן כשאתה נשבר. קובץ htaccess בשרת שלך מה אתה יכול לבדוק את עצמך לפי תאריך.

לידיעתך, גוגל נותנת לך התאריך שבו נמצאה שגיאה וכל מה שאתה רואה זה נתונים היסטוריים - רוב אלה הוא כבר עובד מה אתה יכול פשוט לבדוק רק על ידי לחיצה על הקישור המוצג על ידי גוגל. להיות יותר ספציפי:
- שגיאות HTTP - כולם הם רק ההיסטוריה, הקישורים עובדים
- ב מפת האתר - גם ההיסטוריה, כל הקישורים עובדים ומראה תאריכים נמצא כאשר הפורום היה crasched
- לא אחרי - אלה עם vbet_lang בפנים צריך להיות היסטורי עכשיו - אלה נגרם על ידי באג vBET אשר כבר תוקנה. אם תמצא אחד כזה חדש (זה אומר עם התאריך לאחר עדכון) אנא יידע אותנו. אני רואה שיש עדיין קצת בעיה עם קישורים שיש 20% בפנים - אני אקח על זה היום / מחר.
- לא נמצא - אלה הם כמה קישורים דמי שבורים. זה לא קשור vBET, אלה רק קישורים עם כמה מספרים מטופשים בו - אם אתה עדיין מקבל את זה אתה יכול לשקול איפה אלה שנמצאו בפורום שלך. גם חלק מאלה נראה כמו לשחק עם מישהו תצורה vBSEO בשרת שלך מחפש בתאריכים אני יכול לומר כי סביר מאוד. אז כנראה היה גוגל בסריקת האתר שלך כאשר אתה כבר שכחת תצורה אחרים דפוסי קישורים (בגלל זה הן כל אלה / מספר / מספר הכותרת קישורים). אני לא יכול להיות בטוח לגבי זה, אבל אני בטוח שיש לה ולא כלום עם vBET - אלה לא מתורגמים קישורים.
- אין אפשרות להגיע - היסטוריה רק כאשר הפורום היה שבור (3dr מאי בכל מקום) - קישורים עובדים.

בהנחה: לאחר עדכון כתבת מספר טעויות Webmaster Tools גדל פי 10, אך אין טעות אחת עם תאריך אחרי עדכון ...
כמו כן משהו מעל 95% של שגיאות יש את ההיסטוריה ואת הקישורים עובדים שם. טעויות רק בחלק לא נגרמה עקב באג vBET - רוב לא צריך לקרות יותר. 1 הנושא עדיין קיימים ואנחנו נדאג על זה.

בבקשה ללמוד כיצד להשתמש ב-Webmaster Tools ולשמור על תשומת לב מה אתה מחפש על - משהו אמיתי או סתם היסטוריה. זה יכול בטוח שאתה הרבה ביטים הארט;) רק מלהסתכל על תאריכים שגיאה שמראה זמן של הפורום שלך שבור לחיצה על הקישור כדי לבדוק את המצב בפועל, אתה יכול לוודא שזה לא הדבר האמיתי וזה כבר נגרם על ידי תצורה בפורום הלא נכון שלך (אשר תוקנה כבר).

שים לב שגיאות היסטוריות ייעלמו מדי פעם ב-Webmaster Tools שלך בפועל יותר יופיעו אם יהיה כזה קיים.

האם יש לך שאלות על מצב בפועל? צריך הסבר או יותר? :)

hotslot
07-05-10, 22:23
1 הנושא עדיין קיימים ואנחנו נדאג על זה.

תודה לכם על העבודה הגדולה. כאשר אנחנו יכולים לצפות את זה אפשר לעשות?

vBET
08-05-10, 03:14
זה נעשה כבר.

זהו קישור אשר לא עבד לפני: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 's 20gold% 20slot.htm%

הסיבה לכך היתה כי לאחר ניתוב מחדש כתובת האתר נלקח פרמטר "rediredted" חלו שינויים לא התאים למה שהיה צפוי שכחת. שים לב כי הייתי חייב לשנות את דרך קביעת הקשר האמיתי לאחר ניתוב מחדש - כי הוא רק 1 שורת הקוד, אבל משמעותי. עכשיו אנחנו פשוט לחתוך קוד השפה מהקישור במקום לעקוף אותה לפי ערך של הפרמטר "מחדש".

עשיתי בדיקות בפורום שלך נראה עובד טוב עכשיו. ובכל זאת אנא עשו כמה בדיקות עם קישורים תירגם לפקח Webmaster Tools שגיאות לזמן מה. במקרה של בעיה כלשהי בבקשה לכתוב - נשמח לעזור לך.

גם אם השינוי שלנו לא תהיה כל התנהגויות בלתי צפוי, הוא ייכלל שחרורו בעתיד - אבל בשביל זה אנחנו צריכים לבדוק תחילה האם לשרתים אחרים להתנהג באותה דרך בתחום זה.

hotslot
08-05-10, 18:55
תודה מיכל,

האם יש לך המלצות על איך אני יכול לקבל את האתר שלי בחזרה של מנועי החיפוש? אין עדיין שם אבל איבד ערך עצום של השבתה. מה מבנה vBSEO הקישור אתה משתמש?

ד 'ש

hotslot
08-05-10, 20:56
אנחנו עדיין מקבלים המון טעויות, כי הם עדיין בתוקף אולם.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

כל המרות vbet סעיף התקשורת חוזרים רע.

כמו כן, היכן הם אלה באים?

hotslot.org/366023421

vBET
08-05-10, 22:02
אנחנו עדיין מקבלים המון טעויות, כי הם עדיין בתוקף אולם.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

כל המרות vbet סעיף התקשורת חוזרים רע.

כמו כן, היכן הם אלה באים?

hotslot.org/366023421

ראשית 2: זו לא אשמתו vBET - קישורים אלה לא עובדים המקורי - לא יכול לעבוד בתרגום. מצא שם בפורום שלך נוצרות קישורים מזויפים עבור התקשורת להסיר אותם.

האחרון אין שום קשר עם vBET - אין קוד השפה. שים לב כי אנו תומכים vBET - אנא שאלו אותנו רק על דברים הקשורים vBET. כמובן אם אתה לא בטוח - פשוט לשאול;)

hotslot
09-05-10, 18:55
אזהרה: require_once (/ home / תוכן / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב / home / תוכן / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php על קו 55

שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home / תוכן / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php '(include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') ב / home / תוכן / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php על קו 55

פורום התרסק שוב.

vBET
09-05-10, 19:49
אתה לא צריך את כל הקבצים vBET אשר צריך להיות כולל מדריך. מישהו מחק אותו ושבר את הפורום שלך.

נא להעלות קבצים ב-FTP שלך מהחבילה vBET. גם אם לא להסיר אותם ולא יודעים מי זה, ואז זה יהיה חכם לשנות סיסמאות FTP שלך. קבצים אלו לא נעלמו באורח פלא ... אם אתה יודע מי זה היה - גם יהיה זה נבון להגביל את הגישה שלו ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1