PDA

View Full Version: Zgjidhet VBET kemi nevojë për ju

hotslot
03-05-10, 22:44
2 coders vlerësuar vbulletin.org janë përpjekur për të rregulluar rrëzimin e thanë vbet dhe Muslimanët janë në faj. Muslimanët hynë thread mori një sy përreth dhe fiksuar disa gjëra të vogla, por tha se nuk e tij ata dhe se kishim nevojë të lidhen me ju.

çështjet e pazgjidhura ende kështu

1. Google Gabimet me tags "me kusht që ju disa kode temp" kjo nuk ka funksionuar
2. Vbet nuk punon

Kërkojmë nga ju vetë njeriu login dhe korrekte këto çështje ju lutem.

vBET
03-05-10, 22:50
Përshëndetje

1. Unë nuk e kuptoj, mund ta shpjegojë atë më shumë? Ndoshta disa lidhje me vendin ku ndodh dhe përshkrim ku mund të shikojnë.
2. Çfarë saktësisht ndodh?

Gjëja më e rëndësishme - se çfarë është ndryshuar në forum, nga hera e fundit kur vBET ishte duke punuar?

Edited:
Çdo gjë është ok - keni hequr rregullat vBET kështu lidhje nuk janë duke punuar. Kjo është në rregull dhe do të jetë e çuditshme në qoftë se ajo do të punojë në këtë moment. vBET do të punojnë përsëri kur të vendosni rregullat vBET për të. htaccess. Dikush thyen rregullat tuaj htaccess -. Pyesni atë për të riparuar këtë apo bëni atë kryen udhëzime për vBET rregullat htaccess.

Gjithashtu shoh se ju keni aftësi të kufizuara Muslimanët (apo edhe nuk punojnë propertly) në këtë moment, sepse lidhjet janë në formë të papërpunuara.

hotslot
03-05-10, 23:25
Paxel program, Muslimanët Stafi dhe borbolo nuk mund ta kuptoj këtë. Ata me aftësi të kufizuara thjesht Muslimanët për të mbrojtur pr dhe trafiku aktualisht në vend.

Google Gabimet me tags "keni dhënë disa kode temp" ne nuk mund t'i merrni ato në punë ..

Unë kam kërkuar disa herë për ju që të shkoni në dhe shpejt fix që e juaj e vetme që e di se si ky program me të vërtetë punon. Tani e kuptoj pse Ju dont japë mbështetje për produktin tuaj kam paguar për lidhje me këtë stuff pamundur të saj: (

Edited: (lëvizur nga thread veçanta nga admin)

Këtu është një update të situatës. Pas orarit të plotë të vetëm në çështjet e parafytyruar nga vBulletin vBet s (http://www.vbseo.com) vendosi që të ndjekin këtë në mënyrë maksimale të mundshme.

Ata më dhanë versionin e ri të vBulletin që nuk është lëshuar edhe për publikun ende 3,50 ari! pasi ata mendonin se dhimbjen time. Tani që është shumë i sjellshëm, edhe ata kishin shkuar në dhe të korrigjohen dhe wiggled ca rreth për të arritur atje program për të punuar pa sherr e vbet.

Deri tani çështjet vetëm në dorë janë si më poshtë:

1. Temp fix Vbet ka dhënë nuk është e vlefshme.
2. Vbet nuk është edhe duke punuar. gabime në të gjithë tani

Unë dua të falënderoj të gjithë të përfshirë që ka ndihmuar mua një bandë. Tani, nëse unë mund të merrni djalë kam paguar $ për produktin e tij "dy herë" për të do të ndihmojë për mua unë jam një fushues lumtur.

Unë jam në mënyrë të frustruar me këtë vbet, siç e saj një program të madh, por shërbim është vetëm për të tmerrshme: (

Unë jam shumë i ri dhe duhet të ketë mbështetje për këto shqetësime çmendur. Mos jepni 3 faqe të "lidhjet e zgjidhjes së problemeve", ose coding html. Kjo është si të thoshte një fëmijë 3 muaj të vjetër të gatuaj darkë, vetëm nuk do të ndodhë. Unë nuk kam asnjë ide të ndonjë të këtij stuff.

vBET
04-05-10, 10:01
Unë e kuptoj se problemet në server nuk është asgjë e mirë, por ju keni mbështetjen tonë dhe ju mori përgjigjen tonë shpejt me diagnozë. Ju e dini se çfarë është e gabuar me URL nuk punon dhe se si të rregullohet. Pra ju lutem ta bëjë këtë. Ju keni gjithçka që ju nevojitet dhe mori mbështetjen tonë në këtë çështje.

Ju kërkuat një herë - u përgjigja. Tani ne e shohim mesazh ardhshme dhe të përgjigjet. Ju lutem tregoni atë që ju nuk e kuptoni në udhëzimet e tonë në lidhje. Fotografi htacces dhe ne do të shpjegojë atë për ju. Ju keni mbështetjen e plotë nga forumi tonë e cila vjen falas me licencë vBET. Çdo ndërhyrje në server klienti kemi bërë në rast të bug vBET të cilat ende nuk kanë zgjidhje, apo të paguar shërbimin (, instalimi update, të integrimit). Nuk ka asnjë gabim - ju kishte punuar vBET por dikush ju bëri rrëmujë në serverin dhe për të hequr rregullat vBET.
Ju lutem vini re se ne nuk jemi shërbim falas pastrimi dhe ne nuk do të shkojnë në server klientit çdo herë kur dikush pushim diçka atje. Në këtë moment nuk kemi arsye për të gjë që është bug vBET, sepse unë vetëm pashë se ju keni thyer rregullat, e cila si unë shoh është ndryshuar dje. Gjej cili është fajtor dhe e bëri atë të pastër. Nëse ju doni që ne të ju bëri instalimin vBET këtë është paguar shërbim: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Ju mori menjëherë diagnostikuar dhe zgjidhje. Kjo është ajo që përfshin mbështetjen e lirë nga forumi. Dhe ne do të ju ndihmojë me këtë çështje për aq kohë sa ju do të duhet për të zgjidhur atë. Por në qoftë se ju doni të shërbimit instalimin e cila është paguar një që ju duhet të paguani për të. Ajo është normale si në çdo dyqan. Dhe nëse ju jeni të frustruar që ju duhet të paguhet në dyqan, atëherë unë jam i verry keq dhe shpresoj që ju do të ndiheni më mirë shumë shpejt. Problemet tuaja nuk janë, sepse vBET. Ju mori mbështetje të menjëhershme. Ju dëshironi të paguar një - asnjë problem. Ju wan paguar një falas - Unë nuk shoh asnjë arsye për të cilat në rastin kur dikush thyen duke punuar instalimin në forum tuaj.

Nëse keni pasur updated vBulletin ju lutem mos e plotë të integrimit Muslimanët sipas udhëzimeve në readme.html nga pakoja e vBET.

Rreth "keni dhënë disa kode temp" - Unë ende nuk e kuptojnë se çfarë do të thotë - ju lutem shpjegoni. Çfarë është për?

1. Çfarë fix jeni shkrim në lidhje me?
2. Po ajo nuk është dhe nuk duhet të konfigurimit tuaj aktual - si kam shkruajtur nga fillimi keni gabuar rregullat htaccess.. Ju lutemi të korrigjuar këtë siç është përshkruar në përgjigjen e parë.

Gjithashtu ju lutem mos spam në forum. Ky është vendi për çështjen tuaj. Ne shpresojmë se apo mbështetje do t'ju lejojë të zgjidhur çështjen e shpejt:) Nëse keni ndonjë pyetje - ju lutem vetëm pyesni.

hotslot
04-05-10, 16:10
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Unë tashmë e paguar për këtë! lol

Ky kod Ju na dha u rrëzua në forum. Kjo është pjesë e problemit ka arsye pse Ju dont fix.

hotslot
04-05-10, 18:54
Unë kam mbuluar këtë forum me udhëzim të ndihmojë. Ende nuk është zgjidhur.

vBET
04-05-10, 20:39
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations

Unë tashmë e paguar për këtë! lol

Jo - ju nuk e keni paguar për këtë. Ju paguar për një instalim dhe një instalimi është bërë në serverin tuaj. vBET ishte duke ecur dhe funksionale pas kësaj. Ju tashmë të konsumuar shërbimin tonë. Ju nuk paguhen për instalimin 2 (ose upgrade). Nëse ju blini këpucë në dyqan, atëherë ju merrni ato. Ju nuk kthehen pas një kohë dhe thonë se ata duhet të ju jap një tjetër këpucë, sepse ju tashmë e paguar për këtë. Ne ju dha atë që keni paguar për të.

Ju situata aktuale është për shkak se dikush thyen rregullat tuaja htaccess. Ne ju dha zgjidhje se çfarë është e përfshirë në mbështetje falas online. Por në qoftë se ju doni që ne të instalimit të bëra përsëri - ju duhet të paguar përsëri. Ashtu si kur ju vijnë në dyqan përsëri për pazar ju duhet të paguar përsëri për atë që ju doni të merrni. Ju lutem vini re se shërbimi i instalimit të cilat keni paguar më parë (dhe që ju të konsumuar tashmë), do të thotë se ne kemi bërë një instalim të bërë funksionale në forum vBET tuaj. Ajo nuk do të thotë se për jetë kemi për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja. Siç kam shkruar para se ne jemi të kontrolluar se çfarë po ndodh në anën e klientit kur disa bug është i përfshirë ose ne supozojmë se është. Në rastin tuaj që ju tashmë e merrni diagnozë -. Gabuar htaccess dhe tashmë të marrë zgjidhje. Ju lutem përdorni zgjidhje të cilat ne ju dha apo blej instalimin / përditësimin e shërbimit në qoftë se ju dëshironi të na bëjë atë për ju. Ne do ju udhëzojë në çdo hap, nëse ju do të keni probleme. Vetëm ju lutemi të cilat hapin e udhëzimeve që ju nuk e kuptoni:)

Ky kod Ju na dha u rrëzua në forum. Kjo është pjesë e problemit ka arsye pse Ju dont fix.

Kjo nuk është e vërtetë - unë vetëm kontrolluar dosjen tuaj dhe ju nuk e keni këtë modifikim ka - ju keni kodin origjinal. Gjithashtu fundit data e fundit ndryshimi i vbenterprisetranslator_seo.php në serverin tuaj është nga 22 Pri. Pra ju lutem që të mos bërë deklarata të rreme - se nuk do të na ndihmojë për të ndihmuar ju.

Ju lutemi të udhëzimeve ugar të cilat ne ju dha për të zgjidhur çështjen, ose të blejnë instalimin / ugrade shërbim në qoftë se ju dëshironi të na bëjë atë për ju. Ju keni mbështetjen tonë të plotë në çdo çështje që ju do të keni zgjidhjen e këtij rasti. Ashtu them e cila hap ju nuk e kuptoni dhe ne me kënaqësi do të mbështesë ju:)

hotslot
04-05-10, 21:19
Mos harroni Unë nuk e di se si ta bëni këtë. Ata më thanë këtë, unë jam duke shkuar nga ajo që ata më kanë thënë.

hotslot
05-05-10, 02:06
Kur ne e paguar për instalimin e fundit Ju instaluar kodin origjinal. Tani që kemi gjetur gabime në "vbenterprisetranslator_seo.php" kodin origjinal Unë mendoj se ju duhet të keni për të shkuar mbrapa në dhe rregulluar atë. Nuk na

Edited.

Buddy Ok unë do t'ju dërgoj një tjetër 30 dollarë, vetëm kusht është I dont duhet të paguani për atë përsëri dhe ju premtimin për të bërë një plugin të cp admin ku ne thjesht mund të auto update kur updates të reja vijnë në dispozicion.

vBET
05-05-10, 12:41
Ju lutemi vini re se mete software janë gjëra normale. vBET ka shumë mete pak të cilat janë të korrigjohen shumë shpejt. Ju mund të shihni në ndonjë softuer që ju dëshironi në të gjithë botën dhe ju do të shihni se ata janë të ndreqim mete nga versioni në versionin. Dhe vBET ka mete shumë e ulët vetëm të shikoni këtu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - kjo është vetëm 6 mete i tërë historia e historisë vBET4.x tërë - disa janë të korrigjohen tashmë në të fundit release. Dhe të gjitha janë të vogla. Nuk ka pasur një të mëdha apo kritike ndonjëherë. vBET është softuer me cilësi shumë të mirë.

Për bug ju përshkruani kemi dhënë doze e cila natyrisht do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Ne nuk mund të ju jap çdo premtim në zonën e të rejat të ardhmen për arsye shumë të thjeshtë - vBET varet vB. Ne nuk mund të garantojë se çfarë vB do të bëjë në të ardhmen. Gjithashtu nëse jeni duke përdorur mods të tjera (si Muslimanët), ne jemi gjithashtu nuk është përgjegjës dhe nuk mund të jetë përgjegjës për kodin e tyre. Ajo është si ju shkoni në dyqan dhe i thuaj:. "Unë do të blejnë këtë këpucë në qoftë se ju premtoj se çdo këpucë të cilat unë do të veshin ndonjëherë nga kjo markë do të përshtaten më mirë dhe sy të mirë me çdo veshje të tjera të cilat unë do të veshin kurrë Dhe unë gjithashtu duan që në rast se dikush tjetër do të përdorë këpucët e mia dhe e theu, pastaj ju do të riparuar atë falas për jetë. ". Unë nuk jam i sigurt se ju edhe të realizuar atë që jeni duke kërkuar. Ju lutem vini re se ai thjesht e pamundur për të dhënë garanci të tilla.

vB nuk e mbështet një gjë të tillë si auto update - nuk ka mod do të ju jap se dhe ne gjithashtu nuk mund të. Unë me të vërtetë nuk e di pse ju na pyeti për këtë.

Ju lutem vini re se qëllimi ynë nuk është për të marrë paratë nga klientët tanë përsëri dhe përsëri, por për të nxitur klientët tanë për të bërë më të reja vetë të cilat janë përshkruar shumë mirë dhe për të cilat japim mbështetjen tonë në internet në rastin e çështjeve. Vetëm të parë përgjigjen tonë të parë - ne ju ka dhënë zgjidhje. Ne nuk e fshehin asnjë njohuri sekrete. Ne u japim klientëve tanë të gjitha informacionet e nevojshme, përgjigjen pyetjeve të tyre dhe për të ndihmuar në rast të çështjeve. Edhe ne kemi bërë çmos për të bërë, përmirësimin instalimin dhe integrimin aq e lehtë sa është e mundur.

VBET Instalimi është i parëndësishëm (files ngarkoni + produkteve të importit file).
Update duket njësoj si instalimin dhe vetëm me raste të kërkojmë hapa shtesë (gjithmonë për shkak të tjera të kodit mods jo e jona).
Making SEO lidhje të punës është i përshkruar mirë dhe vetëm ajo duhet të përfshijë edicionin e htaccess -. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për shkak se ajo nuk është në nivelin server vBET.
Integrimi është aq e lehtë sa ajo lejon mod integruar. Muslimanët nuk duan të jenë të bukur për mods të tjera dhe nuk kanë asnjë grepa. Zgjidhja e tyre na detyron të bërë 2 fotografi modifikim për t'u integruar me vBET. Dhe ju lutem vini re se ne jemi duke kërkuar për zgjidhje më të lehtë - ne kemi ndryshuar tashmë disa herë udhëzimet e integrimit për ta bërë të sigurtë për forum.

Ju mund të sigurta paratë tuaja nëse jeni vetëm përpjekje për të udhëzimeve ugar dhe të bëjë të veten. Instalimin dhe shërbimet tona të përmirësuar janë për njerëzit që nuk duan të kalojnë kohën e tyre në këtë dhe preferojnë të paguajnë. Nëse ju preferoni të paguani pse bëni marrëveshje aq të madh, për atë - kjo është vendimi juaj për të blerë shërbimit ose të bëjë vetë ka udhëzime të sakta se çfarë të bëni. Çdo gjë që ajo që ju duhet është në këtë forum dhe në qoftë se ne nuk do t'i përgjigjet pyetjeve tuaja.

Nëse ju nuk doni ta bëni këtë dhe duan shërbim të paguar atëhere ju lutem të bëjë vetëm një urdhër dhe ne do të ju ofrojë shërbimin tonë për rregullat normale. Ju do të merrni atë që keni paguar për të.
Gjithashtu ju lutem vini re se ne mund ta instaloni ju version 4.2.2beta të cilat kanë korrigjuar mete vënë re, por nuk ishte lëshuar ende. Pra, ju do të keni asnjë problem në fushat që u përshkrua më parë (ju gjithashtu mund të thjesht të korrigjuar atë veten duke përdorur fixes shpejtë descried në këtë forum).

hotslot
05-05-10, 15:47
OK, Sigurohuni që të merrni se "fix" ju përmendur edhe në atje ju lutem.

duhet të jetë në rrugën e saj çdo sec

vBET
05-05-10, 16:56
Ne morëm disa urdhra sot. Askush nga adresa e emailit - ju lutem AM / email që rendit është e juaja. Mund të jetë përgjigje ndaj email vërtetimi, id mënyrë, id PayPal transaksion, çdo gjë që do të na lejojnë për të verifikuar se një nga ata urdhra është nga ju:)

hotslot
05-05-10, 18:02
PM DËRGUAR ....

vBET
05-05-10, 22:01
Done. Siç kam shkruar para se të integrimit me Muslimanët ishte e nevojshme përsëri për shkak të vBulletin update dhe dikush thyen rregullat tuaja. Ju lutem kontrolloni forumin tuaj dhe na tregoni se në rast të ndonjë çështje:)

hotslot
06-05-10, 18:00
Gabimet e mia webmaster kanë shumëzuar herë 10. Ne jemi elbi listuara në google, ne tani janë edhe probleme me sitemap zvarritje.

Unë kam paguar edhe mbi $ 4000 dollarë për çdo gjë dhe këtë kurrë nuk duhet të ketë ndodhur. Muslimanët dhe VB.org coders thonë se kjo programin e saj .. Çfarë po ndodh këtu dikush është përgjegjës

vBET
06-05-10, 20:55
Çfarë gabime webmaster? Ju lutem jepni shembuj të atyre. Unë nuk mund t'ju them se çfarë po ndodh në qoftë se unë nuk kam informata të mjaftueshme.

Gjithashtu ju lutem vini re se ne nuk jemi përgjegjës për të tjerët - parave që janë shkruar rreth nuk ishte shpenzuar për vBET dhe të përmendet se nuk kanë asgjë të bëjë me gjetjen e zgjidhjes tuaj.
Nëse është në anën e vBET ne me kënaqësi do të ju ndihmojë - së pari duhet të përcaktojë atë, dhe në këtë moment, ne vërtetë nuk e di atë që ju shkruani. Ju lutem jepni shembuj të gabimeve tuaja webmaster

hotslot
06-05-10, 21:25
Im nuk mund të bashkangjitni një CSV file direkt nga google këtu ..

Ajo shkon në detaje në whats e gabuar. Nëse ju pëlqen unë mund të ju jap info google webmaster tools përdorues të identifikoheni etj

vBET
06-05-10, 23:26
OK - ju mund të PD me qasje në të dhënat ose të dërgoni fotografi me email. Por ne nuk kemi nevojë të gjitha gabimet, vetëm shembuj - të cilat ju gjithashtu mund të përfshijë këtu.

vBET
07-05-10, 15:20
Ende të merrni asgjë nga ju ... Ju me të vërtetë keni ndonjë Tools aktuale Webmaster gabime apo jo? Nëse po - ju lutem jepni atyre kështu që ne do të mund të shikoni se çfarë po ndodh.

hotslot
07-05-10, 17:49
Unë jam kthyer keq,

email dërguar me info login.

vBET
07-05-10, 19:07
OK. Unë kam qenë atje dhe ajo që unë mund t'ju them se nuk ka ndonjë mesazh gabimi që ishte prodhuar pas instalimit vBET ishte caktuar në serverin tonë. Shumica e atyre gabime u foung nga robots Google në kohën kur duhet thyer. Htaccess në serverin tuaj atë që ju mund të kontrolloni veten nga data.

Ju lutem vini re që Google ju jep datën kur u gjet gabim dhe të gjithë atë që ju shikoni është të dhënave historike - shumica nga ato tashmë është duke punuar ajo që ju thjesht mund kontrolloni vetëm duke klikuar në linkun e treguar nga Google. Duke qenë shumë të veçanta:
- Gabime HTTP - të gjitha janë vetëm një histori, lidhjet janë duke punuar
- Në sitemap - edhe histori, të gjitha lidhjet janë duke punuar dhe datat e tregon se ishte gjetur kur forumi juaj është crasched
- Jo ndjekur - ata me vbet_lang brenda duhet të jetë historike tani - ata u shkaktuar nga bug vBET e cila është korrigjuar tashmë. Nëse gjeni një të ri si ky (kjo do të thotë me datë pas update) ju lutem na tregoni. Unë shoh se ka ende disa çështje me lidhje ka 20% brenda - unë do të kujdeset për atë sot / nesër.
- Not Found - këto janë disa lidhje dummy të cilat janë thyer. Ajo ka të bëjë asgjë me vBET, ato janë vetëm lidhjet me disa numra pa kuptim në të - në qoftë se ju do t'i merrni atë që ju mund të konsideroni se ku janë ato që gjenden në forum tuaj. Gjithashtu pjesë e këtyre duket si luaj dikush me konfigurimin e Muslimanët në serverin tuaj dhe të kërkoni në datat unë mund të them se ajo është shumë e mundshme. Pra, me siguri ishte zvarritje Google faqen tuaj kur keni pasur konfigurimit të tjera Muslimanët për modelet lidhje (se pse janë të gjithë ata / numri / numri-titullin lidhje). Unë nuk mund të jetë i sigurt për këtë, por unë jam i sigurt se ajo nuk ka të bëjë me vBET - ato nuk janë përkthyer links.
- Pakapshëm - historia vetëm kur forumin tuaj ishte thyer (3dr Maj kudo) - lidhjet janë duke punuar.

Duke supozuar: pas përditësimin keni shkruar se numri i gabimeve Webmaster Tools rrit 10 herë, por nuk ka asnjë gabim të vetëm me datë pas rinovuar ...
Edhe diçka mbi 95% e gabimeve ka historinë dhe lidhjet janë duke punuar atje. Gabime vetëm në seksion nuk pasoi ishte shkaktuar nga bug vBET - shumica e tyre nuk duhet të ndodhë më. 1 çështja ende ekzistojnë dhe ne do të kujdeset për të.

Ju lutemi të mësojnë si të përdorin Webmaster Tools dhe për të mbajtur vëmendjen çfarë po kërkoni të - diçka të vërtetë ose vetëm histori. Kjo mund të sigurt që ju shumë bit zemrës;) Vetëm duke shikuar në datat gabim i cili tregon kohën e forumit tuaj duke klikuar linkun thyer dhe për të kontrolluar statusin e aktuale, ju mund të verifikoni se ajo nuk është më gjë e vërtetë dhe kjo u shkaktua nga konfigurimi juaj forum gabuar (e cila është korrigjuar tashmë).

Ju lutemi kini parasysh se gabime historike do të zhduket nga koha në kohë në Webmaster Tools tuaj dhe më aktuale do të shfaqet nëse do tillë ekziston.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me statusin aktual? Ose keni nevojë për shpjegim më? :)

hotslot
07-05-10, 22:23
1 çështja ende ekzistojnë dhe ne do të kujdeset për të.

Faleminderit për punë të madhe. Kur mund ta presim që kjo të bëhet?

vBET
08-05-10, 03:14
Kjo është bërë tashmë.

Kjo është lidhje që nuk punojnë më parë: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 's 20gold%% 20slot.htm

Arsyeja ishte se pas URL redirection marrë nga parametri 'rediredted' është ndryshuar dhe nuk përshtatet me atë që pritej nga Muslimanët. Ju lutem vini re se unë kam për të ndryshuar mënyrën e caktimit Lidhje të vërtetë pas redirection - që është vetëm 1 linjë të kodit, por të rëndësishme. Tani ne thjesht i prerë kodin gjuhës nga lidhja në vend që të refuzojë atë me vlerë nga parametri 'ridrejtuar'.

Unë bëra testet në forum tuaj dhe kjo duket se duke punuar mirë tani. Ende ju lutem bërë disa kontrolle me lidhje të përkthyer dhe të monitorojnë Webmaster gabime Mjetet për një kohë. Në rast të ndonjë çështje, ju lutem të shkruani vetëm - ne me kënaqësi do të ju ndihmojë.

Edhe nëse ndryshimi tona nuk do të ketë ndonjë sjellje të papritura, ajo do të përfshihen në lirimin e të ardhmen - por për këtë ne duhet të kontrolloni të parë ka serverat e tjerë sillen të njëjtën mënyrë në këtë fushë.

hotslot
08-05-10, 18:55
Ju faleminderit Michal,

A keni ndonjë rekomandime se si unë mund të merrni faqen time përsëri në motorët e kërkimit? Ka ende atje, por ka humbur vlerën e madhe nga joproduktive. Çfarë strukture vBulletin lidhjen e përdorni?

best regards

hotslot
08-05-10, 20:56
Ne ende merr një ton të gabimeve që janë ende të vlefshme megjithatë.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Të gjitha konvertimet vbet e seksionit të medias po kthehen të këqija.

Edhe ku po këto vijnë nga?

hotslot.org/366023421

vBET
08-05-10, 22:02
Ne ende merr një ton të gabimeve që janë ende të vlefshme megjithatë.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Të gjitha konvertimet vbet e seksionit të medias po kthehen të këqija.

Edhe ku po këto vijnë nga?

hotslot.org/366023421

E parë 2: kjo nuk është faji vBET - këto lidhje nuk janë duke punuar në origjinal - nuk mund të punojnë në përkthim. Gjej të ku në forum tuaja janë të krijuara lidhje të rreme për mediat dhe për të hequr ato.

E fundit nuk ka të bëjë me vBET - nuk ka kodin e gjuhës. Ju lutem vini re se ne jemi mbështetur vBET - ju lutem na pyesin vetëm për gjëra të vBET lidhur. Sigurisht, nëse ju nuk jeni të sigurt - thjesht pyesni;)

hotslot
09-05-10, 18:55
Warning: require_once (/ home / content / h / o / t / hotslot / html / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-herë]: nuk arriti të hapë stream: No fotografi të tilla ose directory in / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme 'shtëpi / / content / h / o / t / hotslot / html / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') in / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55

Forumi ka ra përsëri.

vBET
09-05-10, 19:49
Ju nuk keni ndonjë fotografi vBET e cila duhet të jetë në përfshin directory. Dikush fshihet ajo dhe theu forum tuaj.

Ju lutemi ngarkoni në dosjet tuaja FTP nga pakoja e vBET. Gjithashtu nëse ju nuk e keni hequr ato dhe nuk e di kush ishte, atëherë ajo do të ishte e mençur të ndryshojnë fjalëkalimet për FTP tuaj. Ato fotografi nuk u zhduk magjike ... Nëse ju e dini kush ishte ai - edhe do të ishte e mençur për të kufizuar qasjen e tij ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations