View Full Version: Riješen VBET vam je potrebno
2 visoko rangirano vbulletin.org koderi su pokušali popraviti sudar rekli vbet i vbseo su u krivu. Vbseo ode u temi je gledati okolo i fiksna nekoliko manjih stvari, ali je rekla da je ne njih i da mi je potrebno da Vas kontaktiramo.
tako da još uvijek otvorena pitanja
1. Google Pogreške s oznakama "koje ste unijeli neke temp kodovi" to nije posao
2. Vbet ne radi
Molimo vas prijavite se čovjek i riješiti te probleme molim.
Bok
1. Ne razumijem, može li to objasniti više? Možda neki link na mjesto gdje se to događa i opis gdje gledati.
2. Što se točno događa?
Važna stvar - ono što je promijenilo na forumu, od zadnji put kad vBET je raditi?
Uređeni:
Sve je ok - što ste uklonili vBET pravila tako da linkovi ne rade. To je u redu i da će biti čudno ako će raditi u ovom trenutku. vBET će raditi opet kad ste stavili vBET pravila. Htaccess datoteku. Netko je poništio htaccess pravila -. Pitati ga za popravak ovog ili to učiniti fallowing upute za vBET htaccess pravila.
Također vidim da ste vBSEO su osobe s invaliditetom (ili također ne radi propertly) u ovom trenutku, jer linkovi su u sirovom obliku.
Paxel programa, VBSEO osoblje i borbolo ne mogu to shvatiti. Oni su jednostavno onemogućena vbseo za zaštitu PR i promet trenutno na mjestu.
Google Pogreške s oznakama "koje ste unijeli neke temp kodova" ne mogu dobiti ih da rade ..
Ja sam pitao nekoliko puta za vas to ići i brzo popraviti od vaše jedini koji zna kako ovaj program uistinu djeluje. Sada mi je jasno zašto Vi ne daju podršku za svoj proizvod koji sam plaćen za to u vezi stvari je nemoguće: (
Uredio: (preselio iz zasebne niti admin)
Ovdje je ažurirati situacije. Nakon iscrpnog sati što sam na figuring out vBet problemima vbseo (http://www.vbseo.com) odlučio nastaviti u maksimalnom mogući način.
Dali su mi novu verziju vbseo da nije ni pušten u javnost još 3,50 zlato! kako su se osjećali mi bol. Sada je vrlo ljubazno, oni su također otišli i ispraviti i wiggled somethings oko doći programa za rad bez komplikacija vbet.
Tako sada samo pitanja na ruci su sljedeći:
1. Vbet temperatura popraviti dao ne vrijedi.
2. Vbet nije ni radi. pogreške diljem sada
Želim zahvaliti svima koji su uključeni da mi je pomogao hrpa. Sada, ako ja mogu dobiti tip sam platio $ za njegov proizvod "dva puta" da će mi pomoći da sam sretan kamper.
Toliko sam frustriran s ovim vbet, Njegova tako velika programa, ali usluga je samo da se strašno: (
Jako sam novi i ne bi trebalo biti podrška tim luda pitanja. Ne daj mi 3 stranice "rješavanja problema veze", ili HTML kodiranje. To je kao da kažete 3 mjeseca stara beba kuhati večeru, samo se neće dogoditi. Ja nemam pojma o bilo koju od ove stvari.
Razumijem da nevolje na poslužitelju nije ništa dobro, ali imate našu podršku i dobio naš odgovor brzo dijagnosticirati. Znate što je krivo s URL ne radi i kako to popraviti. Dakle, molimo vas da to učiniti. Imate sve što vam je potrebno i dobio našu podršku u ovom broju.
Pitali ste jednom - dobio odgovor. Sada vidimo sljedeću poruku i odgovoriti. Molimo Vas da ono što ne razumiju u uputama o tome. Htacces datoteku i mi ćemo je objasniti. Imate punu potporu od strane našeg foruma koji dolazi besplatno uz vBET licencom. Bilo intervencije na klijenta poslužitelju smo napravili u slučaju vBET bug koji nemaju rješenja, ali, ili plaćenoj usluzi (instalacija, ažuriranje, integracija). Nema bug - ste imali radni vBET ali netko vas je nered na server i ukloniti vBET pravila.
Imajte na umu da mi nismo slobodni čišćenje uslugu, a mi ne idu na klijent server svaki put kad netko slomiti nešto tamo. U ovom trenutku nemamo razloga da stvar da je vBET bug, jer sam vidio da si prekršio pravila, koja su vidim je promijenjen jučer. Nađi tko je kriv i napravio ga čistim. Ako želite da vas je vBET instalacije ovo uplaćene usluge: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php
Odmah je dobio dijagnozu i rješenje. To je ono što uključuje i besplatnu podršku od strane foruma. A mi ćemo vam pomoći s ovom pitanju dok će vam trebati da ga riješi. Ali ako želite instalacija uslugu koja se plaća jednom morate platiti za to. To je normalna kao u svakoj trgovini. A ako ste frustriran da morate platiti u trgovini, onda sam verry žao i nadamo se da ćete se osjećati bolje vrlo brzo. Vaši problemi nisu zbog vBET. Imate neposrednoj podršku. Želite plaćeni jednom - nema problema. Vi WAN platili jedan besplatno - ne vidim razloga za to u slučaju kada netko već razbio raditi instalaciju na vaš forum.
Ako vBSEO je obnovljeno nemojte puno vBSEO integraciju u skladu s uputama u ReadMe.html od vBET paketa.
O "koje ste unijeli neke temp kodovi" - Još uvijek ne razumijem što hoćeš reći - molim objasniti. Što je to o?
1. Što popraviti pišete o?
2. Da to nije i ne bi trebao na svoje stvarne konfiguracije - kao što sam napisao od početka imate krivu htaccess pravila.. Molimo ispravite to kao što je opisano u prvom odgovoru.
Također Vas molimo da ne spama na forumu. Ovo je mjesto za vaš problem. Nadamo se da ili podrška će vam omogućiti da riješiti problem brzo:) Ukoliko imate bilo kakvih pitanja - molimo samo pitajte.
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Već sam plaćen za to! lol
Ovaj kod možete nam srušio foruma. To je dio problema nema razloga zašto Vi ne popraviti.
Ja sam pokriven ovaj forum uz pomoć vodstva. Još uvijek nije riješen.
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Već sam plaćen za to! lol
Ne - niste platili za to. Ste platili za jednu instalaciju i jedna instalacija je napravljen na vašem poslužitelju. vBET je trčao i funkcionalne nakon toga. Vi već konzumiran naše usluge. Niste platili za drugi instalacije (ili nadogradnju). Ako kupite cipele u dućan onda ste dobili tim. Vi ne vratiti nakon nekog vremena i reći da oni trebaju vam dati drugoga cipele, jer ste već platili za to. Mi vam je dao ono što ste platili.
Vi stvarno stanje, jer netko razbio svoj htaccess pravila. Dali smo vam rješenje koje je uključeno u besplatne online podršku. Ali ako želite da su instalacije opet - morate platili opet. Baš kao kad dođete u dućan opet za kupovinu morate platili opet za ono što želite preuzeti. Imajte na umu da instalacija uslugu koja ste platili prije (i koji ste već konzumiran), znači da smo napravili jednu instalaciju što vBET funkcionalan na vaš forum. To ne znači da je za života moramo riješiti sve vaše nevolje. Kao što sam napisao prije nego smo provjere što se događa na strani klijenta kada su neki bug je uključen ili pretpostavimo da je to. U vašem slučaju vi već dobili dijagnozu -. Pogrešno Htaccess datoteku i već dobili rješenje. Molimo Vas da koristite rješenje koje smo Vam dali kupiti ili instalacija / nadogradnja softvera ako želite da to učiniti za vas. Mi ćemo vas voditi u svakom koraku, ako će imati problema. Samo molim koji korak upute koje ne razumiju:)
Ovaj kod možete nam srušio foruma. To je dio problema nema razloga zašto Vi ne popraviti.
To nije točno - ja samo provjeriti Vaše datoteke i ne morate to modifikacija tamo - imate izvorni kod. Također prošle zadnje izmjene datuma vbenterprisetranslator_seo.php na vaš poslužitelj je od 22. travnja. Dakle, molim vas da ne napravi lažne izjave - neće nam pomoći u vama pomoći.
Molimo jelen upute koje smo dali da se riješi problem, ili kupiti instalacije / ugrade usluga, ako želite da to učiniti za vas. Imate našu punu potporu u bilo kojem pitanju imat ćete rješavanje ovog slučaja. Samo recite koji korak ne razumiju i rado ćemo Vam pomoći:)
Sjeti se Ne znam kako to učiniti. Rekli su mi da ovo, idem po onome što su mi rekli.
Kada smo platili zadnji instalaciju ste instalirali izvorni kod. Sada kada smo pronašli pogreške u izvornom kodu "vbenterprisetranslator_seo.php" Mislim da bi trebao se vratiti i to popraviti. Nije nas
Uređen.
Ok prijatelj ću vam poslati još 30 dolara, jedini uvjet je ja dont morati platiti za to i opet obećanje da čep u admin cp gdje možemo jednostavno automatsko ažuriranje kada nova ažuriranja doći na raspolaganju.
Imajte na umu da softver bugovi su normalni stvari. vBET ima vrlo malo bugova koji su vrlo brzo ispraviti. Možete vidjeti na bilo koji softver želite u cijelom svijetu i vidjet ćete da su popravljajući greške od verzije do verzije. I vBET ima vrlo nisku bugove samo vidjeti ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/ - to je samo 6 bugova i cijelu povijest vBET4.x cijele povijesti - neke su već ispravljen u posljednjih puštanje na slobodu. I sve su manje. Nije bilo većih ili kritične jednom zauvijek. vBET je softver s vrlo dobre kvalitete.
Za bug ste opisali smo dali brzo popraviti što, naravno, biti uključena u sljedećem izdanju.
Ne možemo vam dati obećanje na području budućih ažuriranja za vrlo jednostavnog razloga - vBET ovisi o VB. Ne možemo jamčiti što vB će učiniti u budućnosti. Također ako koristite druge modove (kao što je vBSEO) smo također nismo odgovorni i ne možemo biti odgovorni za svoj kod. To je kao da odete u dućan i reći: ". Ja ću kupiti ovu cipele ako mi obećanje da je svaki cipele koje sam ikad nosit će od ove marke će me dobro uklapaju i izgledati dobro s bilo kojim drugim odjeće koje sam ikada nositi i ja Također želimo da se u slučaju ako će netko drugi koristiti moje cipele i razlomi, onda ćete to popraviti besplatno za život. ". Nisam siguran da ste čak i ostvariti ono što ste tražili. Imajte na umu da je to jednostavno nemoguće dati takvo jamstvo.
vB ne podržava takva stvar kao auto ažurirati - nema mod će vam dati da i mi također ne može. Ja stvarno ne znam zašto si nas pitao za to.
Imajte na umu da naš cilj nije da se od naših klijenata novac opet i opet, ali potaknuti našim klijentima da se ažuriranja koja su vrlo dobro opisani, a za koje smo dati našim online podršku u slučaju problema. Samo pogledajte naš prvi odgovor - dali smo vam rješenje. Mi ne skrivaju bilo tajno znanje. Mi smo dati našim klijentima sve potrebne informacije, odgovoriti na njihova pitanja i pomoći u slučaju pitanja. Također smo napravili naše najbolje da instalaciju, nadogradnju i integracije kao jednostavan kao što je to moguće.
Instalacija vBET je trivijalan (upload slika + uvoz proizvoda datoteka).
Update izgleda isto kao i instalacije, a samo povremeno smo tražiti dodatne korake (uvijek zbog drugih Mods koda ne naše).
Izrada SEO linkovi rade dobro je opisao i to samo mora uključiti izdanje Htaccess varalica -. Ne postoji drugi način jer je na poslužitelju razini ne vBET.
Integracija je tako lako kao što omogućuje integrirani mod. vBSEO ne želi biti lijepa za druge modove i ne imati bilo koji kuke. Njihova rješenja prisiljava nas da su 2 slika modifikacija za integraciju s vBET. I imajte na umu da smo u potrazi za lakšim rješenjima - što smo već nekoliko puta promijenila integracije upute kako bi se sigurnije za forum.
Možete sigurno novac ako samo pokušate ugar upute i to učiniti sami. Naša instalacije i nadogradnje usluge za ljude koji ne žele potrošiti svoje vrijeme na to i radije platiti. Ako vam je draže platiti zašto radiš toliko velika stvar za to - to je vaša odluka da kupi servis ili ga napraviti sami imaju točne upute što učiniti. Sve što trebate je na ovom forumu, a ako ne mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja.
Ako ne želite to učiniti i želimo uplaćenoj usluzi, molimo Vas da jednostavno napravite narudžbu, a mi ćemo Vam naše usluge na normalna pravila. Vi ćete dobiti ono što ste platili.
Također imajte na umu da možemo instalirati vas 4.2.2beta verzija koje su ispravljene primijetili bugova, ali nije bio objavljen još. Tako da neće imati problema u područjima koja je opisana prije (možete jednostavno ispraviti sami koristeći brzi popravci descried na ovom forumu).
U redu, provjerite da li dobiti da se "popraviti" koje ste spomenuli i tamo molimo.
bi trebao biti na putu bilo sek
Dobili smo nekoliko redova danas. Nitko od vašu email adresu - molim PM / email kojim redoslijedom je tvoje. Može se odgovor na mail potvrde, kako bi id, PayPal transakcije id, sve što će nam omogućiti da provjere da je jedan od onih naloga od tebe:)
Gotovo. Kao što sam napisao prije integraciju s vBSEO je potrebno ponovno zbog vBSEO ažurirati i netko razbio vašim pravilima. Molimo provjerite vaš forum i obavijestite nas u slučaju bilo kakvih problema:)
Moj webmaster pogreške su množi puta 10. Mi smo ječma navedeni na Google smo sada čak i imaju problema s kazalo puzati.
Ja sam platio više od $ 4000 dolara za sve i to bi trebao nikada nije dogodilo. VBSEO i VB.org kodera reći svoj ovaj program .. Što se događa ovdje je netko odgovoran
Što webmaster pogreške? Molim Vas, dajte primjere tih. Ne mogu vam reći što se događa ako nemam dovoljno informacija.
Također imajte na umu da mi nismo odgovorni za druge - novac pišete o nije bio potrošiti na vBET i spomena da nemaju ništa s pronalasku vašeg rješenja.
Ako je na vBET strani rado ćemo vam pomoći - prvi su to utvrditi, a u ovom trenutku ne znam što pišete o tome. Molim Vas, dajte primjere vašeg webmastera pogrešaka
Im ne može priložiti csv datoteku izravno iz Google ovdje ..
To ide u detalj na Što je krivo. Ako vam se sviđa mogu vam dati Google Webmaster Tools Podaci o korisniku se prijaviti itd.
OK - ti PM me može pristupiti pojedinosti ili pošaljite datoteku putem e-maila. Ali mi ne treba sve greške, samo primjera - koji se također možete uključiti ovdje.
Još uvijek dobiti ništa od vas ... Da li stvarno imati bilo kakve stvarne alata za webmastere pogreške ili ne? Ako je odgovor pozitivan - navedite ti pa ćemo moći provjeriti što se događa.
Ja sam natrag žao,
e-mail poslan sa login info.
Redu. Bio sam tamo i što mogu vam reći da ne postoji bilo koji poruka o pogrešci koja je proizvedena nakon vBET instalacije bio je fiksiran na našem poslužitelju. Većina tih pogrešaka bila je foung Google roboti u vrijeme kada je slomljen. Htaccess datoteku na vašem poslužitelju što možete sami provjeriti po datumu.
Imajte na umu da Google vam daje datum kada je pronađena pogreška i sve ono što vidite je povijesnih podataka - većina onih koji već rade ono što jednostavno možete provjeriti samo klikom na link prikazan Google. Budući da je više specifičnih:
- HTTP pogreške - svi su samo povijest, linkovi rade
- U sitemap - također povijest, svi linkovi rade i datum pokazuje da je pronađen kad je forum crasched
- Ne slijedi - one sa vbet_lang iznutra trebao biti povijesni sada - one su uzrokovane vBET bug koji je već ispravljena. Ako ste pronašli novu ovako (to znači da s datumom nakon update) molimo vas da nas obavijestite. Vidim da još uvijek ima nekih problema sa linkovima ima% 20 unutra - ja ću voditi brigu o tome danas / sutra.
- Nije pronađena - to su neki dummy linkove koji su slomljeni. To nema nikakve veze s vBET, oni su samo veze s nekim glup brojevima u njoj - ako još uvijek će ga dobiti možete uzeti u obzir, gdje se one nalaze na forumu. Također dio tih izgleda kao netko igrati sa vBSEO konfiguraciju na vašem poslužitelju i gleda na datum mogu reći da je to vrlo vjerojatno. Dakle, najvjerojatnije je Google indeksirati Vašu web lokaciju kada ste imali druge vBSEO konfiguracija za linkove uzoraka (zašto da se svi oni / broj / broj-naslov poveznice). Ja ne mogu biti sigurni o tome, ali siguran sam da ima veze s vBET - oni nisu prevedeni veze.
- Nedostupni - samo povijesti kada vaš forum je bio slomljen (3dr svibnja svugdje) - linkovi rade.
Uz pretpostavku: nakon ažuriranja vam je napisao da je broj Webmaster Tools grešaka povećan 10 puta, ali ne postoji niti jedan pogreška s datumom nakon ažuriranja ...
Također nešto više od 95% pogreške postoje povijest i veze rade tamo. Samo pogreške u ne slijedi dio je uzrokovan vBET bug - većina ne bi trebalo dogoditi više. 1 problem i dalje postoji, a mi ćemo se pobrinuti o tome.
Molimo naučiti kako koristiti alate za webmastere i zadržati pozornost ono što tražite na - nešto stvarne ili samo povijest. To može sigurno ste puno Hart bitova;) Samo gleda na pogreške datumi koji pokazuje vrijeme vašeg foruma slomljen i klikom vezu provjeriti stvarni status, možete provjeriti da to nije prava stvar više i to je bio uzrokovan vašeg foruma krivo konfiguraciju (koja je već ispravljena).
Imajte na umu da povijesne pogreške će nestati s vremena na vrijeme u vašem Alatima za webmastere i stvarni će se pojaviti ako takva volja.
Imate li pitanja o stvarnom statusu? Ili je potrebno više objašnjenje? :)
1 problem i dalje postoji, a mi ćemo se pobrinuti o tome.
Hvala vam za veliko djelo. Kada možemo očekivati da to učini?
To je već učinili.
Ovo je link koji ne rade prije: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleopatra 's%% 20gold 20slot.htm
Razlog je bio da se nakon preusmjeravanja URL preuzet iz "rediredted" parametar je promijenjen, a nije sposoban za ono što se očekuje do vBSEO. Imajte na umu da sam morao promijeniti način određivanja stvarne veze nakon preusmjeravanje - to je samo 1 linija koda, ali značajan. Sada smo jednostavno izrezati jezični kod od vode, umjesto da nadjačati po vrijednosti iz 'preusmjereni' parametar.
Napravila sam testove na forum i čini se rade i sada. Ipak molimo vas da su neke provjere s prevedene linkova i pratiti alati za webmastere pogreške za vrijeme. U slučaju bilo kakvih pitanja molimo Vas samo napisati - rado ćemo vam pomoći.
Također, ako naši promjena neće imati bilo neočekivano ponašanje, to će biti uključen u budućim izdanjima - ali za to moramo prvo provjerite obavlja i druge servere ponašaju na isti način na tom području.
Hvala Michal,
Imate li preporuke o tome kako ja mogu dobiti moje web stranice natrag u tražilicama? Još uvijek postoji, ali je izgubio ogromnu vrijednost iz stanke. Što vbseo struktura veze koristite?
srdačan pozdrav
Mi još uvijek primaju tona pogreške koje su još uvijek na snazi, međutim.
http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan
Svi vbet konverzije medija sekcije se vraćaju loše.
Također, gdje su ovi dolaze iz?
hotslot.org/366023421
Mi još uvijek primaju tona pogreške koje su još uvijek na snazi, međutim.
http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan
Svi vbet konverzije medija sekcije se vraćaju loše.
Također, gdje su ovi dolaze iz?
hotslot.org/366023421
Prva 2: ovo nije vBET kriv - oni linkovi ne rade u izvornom - ne može raditi u prijevodu. Pronađite gdje se na vaš forum generira lažni linkovi za medije i ukloniti one.
Zadnja jedan je ništa za napraviti sa vBET - nema jezika kod. Imajte na umu da smo vBET podrška - molimo vas da nas pitati samo o vBET povezane stvari. Naravno, ako niste sigurni - samo pitajte;)
Upozorenje: require_once (/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55
Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php '(include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') in / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55
Forum je srušio ponovno.
Vi ne imati bilo koji vBET datoteke koje bi trebale biti u imeniku uključuje. Netko je izbrisan i razbio svoj forum.
Molimo upload na FTP datoteke iz vBET paketa. Također, ako niste ukloniti one i ne znam tko je to, onda će biti mudar da promijenite lozinke za FTP. Te datoteke nisu nestale magično ... Ako znate tko je to - također bi bilo mudro ograničiti svoj pristup ...
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):