КПК

Перегляд повної версії: Як отримати Переказ прапори в ibproarcade???

Mahoni
12-02-15, 18:59
Добрий день,
у мене проблема з vBET. Я не можу отримати Переклад прапори з'являються на ibproarcade. Я знаю, я міг би використовувати $vbenterprisetranslatorflags. Не могли б ви мені допомогти, будь ласка, і дайте мені знати, hwere саме я повинен це місце? Я вже намагався це в аркаді шаблон просто перед $navbar, і він просто не відображаються. Будь-яка допомога з це було б фантастично. Мені потрібно, щоб переконатися, що воно працює в режимі Arcade, перш ніж придбати Pro версію.

З повагою

Marcin Kalak
13-02-15, 11:10
Якщо у вас є vB 2.3.13 прапор в будь-якому місці, то вам потрібно встановити AdminCP->vBET->прапор->Flags місце для користувача і поставити в шаблон фразу: $vbenterprisetranslatorflags.

Mahoni
13-02-15, 12:32
Дякую Вам за відповідь. Чи маю я поставити його тільки в vbulletin шаблон або в ibproarcade шкіри? Не могли б ви порадити мені, будь ласка, більш конкретні? Де саме я повинен помістити фразу?

Заздалегідь спасибі

Marcin Kalak
14-02-15, 10:36
Ви повинні бути поміщені в шаблон, який видно і в тілі.
Наприклад, ви можете помістити це в першому рядку шаблону navbar в AdminCP->менеджер стилів (Style Manager->редагувати шаблони->навігація / Breadcrumb шаблони->navbar.

Mahoni
14-02-15, 14:45
Спасибі за вашу відповідь. Так, я зробив помістіть його в шаблон Navbar. І це проявляється скрізь, але не в vbandvanced порталу і (що більш важливо) в моєму ibproarcade. Коли я натискаю на мій пасаж в мій vbulletin установки. потім Переклад прапори зникають. Я не знаю, чому, але мій arcade.php повинні ігнорувати $vbenterprisetranslatorflags. Ви знаєте, як я отримую перекладач в мою галерею? Я бачив на інших сайтах, що у нього всередині Аркади.

Marcin Kalak
18-02-15, 12:40
Будь ласка, надішліть мені в лічку дані доступу до Admin CP. Я буду перевіряти, що там відбувається :)

Marcin Kalak
02-03-15, 09:27
Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо ні, будь ласка напишіть тут.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1