PDA

View Full Version: Как да получите преводи знамена в ibproarcade???

Mahoni
12-02-15, 18:59
Здравейте,
Имам проблем с vBET. Не мога да получа превод знамена се появяват на ibproarcade. Знам, че мога да използвам $vbenterprisetranslatorflags за него. Може ли да ми помогне моля и нека да знаят hwere точно аз трябва да го поставите? Опитах вече го в шаблона на аркадни точно пред $navbar и това просто не се показват. Помощ с това ще бъде фантастично. Аз трябва да се уверите, че тя работи и в Arcade, преди да закупите на Pro версия.

Поздрави

Marcin Kalak
13-02-15, 11:10
Ако имате vB 2.3.13 да поставите флаг на всяко място, тогава ще трябва да зададете -> AdminCP vBET - > флаг -> знамена място за избор и пуснати в шаблона фраза: $vbenterprisetranslatorflags.

Mahoni
13-02-15, 12:32
Благодаря ви за отговора. Трябва ли да го само в vbulletin шаблон или също в ibproarcade кожа? Можете да ме посъветва по-специфични моля? Къде точно трябва да поставите фразата?

Благодаря ви предварително

Marcin Kalak
14-02-15, 10:36
Вие трябва да бъдат поставени в шаблона, който се вижда и е в тялото.
Например, можете да сложите това в първия ред на шаблона на навигационна лента в AdminCP -> стил мениджър -> редактиране шаблони -> навигация / основно шаблони -> навигационна лента.

Mahoni
14-02-15, 14:45
Благодаря ви за вашия отговор. Да го поставете в шаблона на навигационната лента. И той показва навсякъде, но не в vbandvanced портал и (по-важни) в моя ibproarcade. Когато щракнете върху в моята аркада в рамките на моя vbulletin инсталация. след това преводът знамена изчезнат. Аз не знам защо, но ми arcade.php трябва да игнорира $vbenterprisetranslatorflags. Знаете ли как да получа преводач в моята аркада? Аз съм виждал други сайтове, които го имат в Arcade.

Marcin Kalak
18-02-15, 12:40
Моля, изпратете ми подробности PM достъп до Admin CP. Аз ще провери какво се случва там :)

Marcin Kalak
02-03-15, 09:27
Без отговор - счита проблема си е отишъл. Ако не, моля пишете тук.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1