Επιστροφή στο Forum: Πώς να πάρει τις μεταφράσεις σημαίες στο ibproarcade???
Γεια σας,
Έχω ένα πρόβλημα με ΒΒ. Παίρνω Λοξοτομώ τις σημαίες μετάφραση εμφανίζονται σχετικά με το ibproarcade. Ξέρω ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω $vbenterprisetranslatorflags για αυτό. Θα μπορούσατε παρακαλώ να με βοηθήσει και επιτρέψτε μου να ξέρω σημασία hwere ακριβώς έχω να το τοποθετήσετε; Δοκίμασα ήδη στο πρότυπο Arcade ακριβώς μπροστά από το $navbar και αυτό ακριβώς δεν εμφανίζονται. Οποιαδήποτε βοήθεια με αυτό θα ήταν φανταστικό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί επίσης στο Arcade πριν αγοράζω the Pro εκδοχή.
Regards
Marcin Kalak
13-02-15, 11:10
Εάν έχετε ένα vB 2.3.13 να τοποθετήσετε μια σημαία σε οποιονδήποτε τόπο, τότε θα πρέπει να ορίσετε -> AdminCP vBET - > σημαία -> σημαίες θέση στη συνήθεια και να θέσει στο πρότυπο μια φράση: $vbenterprisetranslatorflags.
Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει να βάζουμε μόνο στο vbulletin πρότυπο ή επίσης σε ibproarcade το δέρμα; Θα μπορούσε να με συμβουλεύσετε ειδικότερες παρακαλώ; Πού ακριβώς πρέπει να τοποθετήσετε τη φράση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Marcin Kalak
14-02-15, 10:36
Πρέπει να τοποθετηθούν στο πρότυπο που είναι ορατή και να είναι στο σώμα.
Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε αυτό στην πρώτη γραμμή του προτύπου navbar σε AdminCP -> στυλ Manager -> επεξεργασία πρότυπα -> ναυσιπλοΐας / τριμμένων φρυγανιών πρότυπα -> navbar.
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Ναι εγώ το βάζουμε στο Navbar πρότυπο. Και αυτό φαίνεται παντού, αλλά δεν το vbandvanced πύλη και (σημαντικότερο) σε ibproarcade μου. Όταν κάνω κλικ σε στοά μου εντός μου εγκατάσταση vbulletin. στη συνέχεια, τις σημαίες μετάφραση εξαφανίζονται. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου arcade.php πρέπει να αγνοήσει το $vbenterprisetranslatorflags. Ξέρετε πώς μπορώ να πάρω ο Μεταφραστής σε Arcade μου; Έχω δει άλλες περιοχές που έχουν μέσα το Arcade.
Marcin Kalak
18-02-15, 12:40
Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης Admin CP. Θα μπορώ να ελέγξω τι συμβαίνει εκεί :)
Marcin Kalak
02-03-15, 09:27
Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε εδώ.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):