PDA

View Full Version: Kuidas saada tõlkeid lipud ibproarcade???

Mahoni
12-02-15, 18:59
Tere,
Mul on probleem tänu. Ma ei saa tõlge lipud ilmuvad ka ibproarcade. Tean, et ma võiks $vbenterprisetranslatorflags kasutamiseks. Kas te mind aidata palun ning andke teada hwere täpselt olen pane see? Üritasin juba see Arcade malli lihtsalt ees $navbar ja see lihtsalt ei ilmu. Igasugune abi selle oleks fantastiline. Mul on vaja veenduda, et see töötab ka arcade, enne kui ma osta Pro versiooni.

Regards

Marcin Kalak
13-02-15, 11:10
Kui teil on vB 2.3.13 panna lipp mõnes kohas, siis peate seadistama AdminCP -> vBET - > lipp -> Custom lipud koht ja panna malli fraasi: $vbenterprisetranslatorflags.

Mahoni
13-02-15, 12:32
Täname vastuse. Pean ma panna ainult vbulletin malli või ka ibProArcade naha? Kas soovitad mulle konkreetseid palun? Kus täpselt pean ma panna sõnad?

Tänan teid ette

Marcin Kalak
14-02-15, 10:36
Teil tuleb panna malli, mis on nähtav ja keha.
Näiteks võite panna see navriba malli AdminCP arvuga -> Style Manager -> Edit malle -> navigeerimine / Breadcrumb Mallid -> navigeerimisriba.

Mahoni
14-02-15, 14:45
Tänan teid vastuse eest. Jah ma tegin see koht navriba malli. Ja see näitab üles kõikjal, kuid mitte vbandvanced portaali ja (olulisem) minu ibProArcade. Kui ma vajutan minu arcade arvesse oma vbulletin installi piires. Tõlge lipud kaob siis ära. Ma ei tea miks, kuid minu arcade.php peab ignoreerima ning $vbenterprisetranslatorflags. Sa tead, kuidas ma saan tõlkija minu Arcade? Olen näinud muud alad, mis on sees Arcade.

Marcin Kalak
18-02-15, 12:40
Palun saatke mulle PM juurdepääsu üksikasjad Admin CP. Ma näha, mis toimub seal :)

Marcin Kalak
02-03-15, 09:27
Vastust - käsitleda küsimust on kadunud. Kui see ei ole Palun kirjutage siia.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1