PDA

Teljes verzió megtekintése: Hogyan lehet a fordítások zászlók ibproarcade???

Mahoni
12-02-15, 18:59
Helló,
Nekem van egy probléma-val vBET. Én vidám kap a fordítási zászlókat az ibproarcade jelennek meg. Tudom, hogy jól jönne $vbenterprisetranslatorflags érte. Tudna segítsen nekem legyen szíves, és hadd tudjam meg, pontosan úgy van, hogy azt hwere? Kipróbáltam már a Arcade sablon $navbar előtt, és ez csak nem jelennek meg. Akármi segít-val ezt az fantasztikus lenne. Meg kell győződjön meg róla, hogy ez működik is az arcade előtt én megvásárol a profi változat.

Üdvözlettel

Marcin Kalak
13-02-15, 11:10
Ha van egy vB 2.3.13 helyét jelző bárhol, akkor be kell állítani a AdminCP -> vBET - > jelző egyedi hely zászlók ->, és tegye a sablon egy mondat: $vbenterprisetranslatorflags.

Mahoni
13-02-15, 12:32
Köszönöm a választ. Van, hogy azt csak a vbulletin mintadeszka vagy is a ibProArcade bőr? Tudna ön tanácsol én konkrétabb legyen szíves? Hol pontosan kell elhelyezni a mondat?

Előre is köszönöm

Marcin Kalak
14-02-15, 10:36
Önnek kell elhelyezni a sablon, amely látható, és a test.
Például, hogy ezt az első sorban a navbar AdminCP sablont -> stílus Manager -> sablonok szerkesztése -> navigációs / Breadcrumb Mintadeszkák -> a navbar.

Mahoni
14-02-15, 14:45
Válaszát előre is köszönöm. Igen én tett hely a Navbar sablonba. És ez azt mutatja, mindenütt, de nem a vbandvanced portál és (fontos) az én-m ibProArcade. Mikor én kettyenés-ba az én-m arcade a vbulletin létesítményben. majd eltűnik a fordítási zászlókat. Nem tudom miért, de én arcade.php figyelmen kívül kell hagynia a $vbenterprisetranslatorflags. Ugye tud hogyan én kap a fordító-ba az én-m Arcade? Láttam már más helyszíneken, hogy van benne az Arcade.

Marcin Kalak
18-02-15, 12:40
Legyen szíves, küld nekem egy PM hozzáférési adatait Admin CP. Akarat ellenőriz, mi folyik ott :)

Marcin Kalak
02-03-15, 09:27
Nincs válasz - szemügyre véve a kérdés eltűnt. Ha nem kérjük, írjon ide.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1