Перегляд повної версії: DBSEO підтримки
Привіт
Я використовував VBSEO до тих пір, поки він нещодавно вийшов з мережі і не буде підтримуватися.
Я тепер пішли використовувати DBSEO, як здається, тільки альтернативою
Чи Є спосіб, як ми можемо працювати разом, щоб знайти спосіб, щоб підтримати DBSEO url для VBET як я хочу використовувати обидва плагіна. Я радий допомогти з тестуванням, та ін.
У VBSEO було багато модифікацій потрібного для VBET працювати правильно.
Це буде те ж саме для DBSEO ? якщо так, чи не могли б ви дайте мені знати, що основні проблеми, щоб я міг спробувати внести зміни, на мій тестовий сайт, щоб на ньому буде працювати.
спасибі
Оскільки у вас є VB4.x ми рекомендуємо використовувати дружні Url - воно включається в vB і дає вам SEO дружніх зв'язків ware, яка підтримується в vBET. Тому, будь ласка, просто налаштуйте ваш vB використовувати дружні Url і vBET буде автоматично переводити ті:))) Немає необхідності інтеграції. Також, будь ласка, подивіться на наші readme файл, оскільки є окремі відомості про конфігурації з дружні Url.
Я б хотів, щоб цей інтеграції.
привіт
мені потрібно, щоб використовувати dbseo для забезпечення існуючою структурою url тримали. Мій рейтинг і т.д сайту не залежить від цих url-адрес зберігається чи правильно 301 на новий url. DBSEO це, і, як така, мені потрібно переконатися, я використовую його.
Я відкрию нову нитку і зараз, коли я тільки що встановили повний vbet і тепер жоден з перекладів робіт на всіх.
Частково це сталося робота з безкоштовною версією pro, але не з якоїсь причини.
На даний момент ми не плануємо інтегрувати з dbseo. Я зрозумів, що ви хочете зберегти ваші структурою URL. Ви могли б випробувати ті дружні Url тримати його. Може бути, dbseo працює аналогічним чином.
Якщо ні, то ви можете спробувати інтегрувати себе, на свій страх і ризик, але майте на увазі, що якщо ви зміните vBET-код, то вам доведеться змінити його знову після кожного vBET оновлення.
Я не знаю, як точно dbseo робіт. Вона працює за допомогою плагінів або як vBSEO додає фронт-контролера. Якщо він працює, схожими на vBSEO потім ви можете бази на vBSEO інтеграції в якості прикладу. У будь-якому випадку, якщо ви хочете мати тільки робота SEO посилання, це має бути досить просто. Якщо ви хочете перевести, Url - це може бути трохи складніше.
highlander29
23-05-14, 21:16
Там, як і раніше, не планує підтримувати цю DBSEO інтеграції? Я хочу, щоб mod але не можете її встановити, якщо це не так.
На даний момент ми не плануємо підтримувати його. vBulletin має власний дружні URL-адрес. Це те, що закінчив vBSEO і більшість, напевно, і інші плагіни, які надає функціональність, яка вже входить помре, або буде використовуватися рідко. Тому ми не вважаємо, що є потреба на ринку для його підтримки.
highlander29
24-05-14, 20:36
Це здається більш ніж дружні URL-адреси. Я DBSEO встановлена на досить великий/busy форуму.
Для людей на зразок мене, хто шукає технічні рішення для збільшення трафіку, особливо людей, готових витратити трохи грошей, ми спробуємо в будь-якому випадку. Ми також будемо дивитися на такі речі, як ваш мод теж. Однак вони несумісні. Я майже впевнена, що ви будете втрачати клієнтів.
Дякую за Вашу думку. В даний момент ми не плануємо підтримку DBSEO.
мені потрібно, щоб використовувати dbseo для забезпечення існуючою структурою url тримали. Мій рейтинг і т.д сайту не залежить від цих url-адрес зберігається чи правильно 301 на новий url. DBSEO це, і, як така, мені потрібно переконатися, я використовую його.
Це. З vbseo більше не підтримується ми, принаймні, треба 301 перекладений URL-адреси на нові після перемикання на DBSEO.
Ми не плануємо підтримувати DBSEO в цей момент. Ми підтримуємо дружні URL-адреси. Так vBSEO користувачі можуть залишитися з vBSEO або перейти до friendly URL. Правила перенаправлення після перемикання кожного користувача проблеми вирішувати самостійно, так як це не vBET питання, і все старе vBSEO користувач може мати зовсім різні попередній URL, тому що vBSEO було налаштувати в цій області. Тому ми не плануємо підтримувати DBSEO, ні які-небудь перемикання від vBSEO на інші рішення
vBET будуть працювати приємно переключився на дружні URL-адрес. Старі URL-адреси немає, і це не vBET випадку - це не наша проблема, чистити після мертвого плагін. Ми підтримуємо наш продукт, а не чий-то мертве рішення.
Це. З vbseo більше не підтримується ми, принаймні, треба 301 перекладений URL-адреси на нові після перемикання на DBSEO.
DBSEO можете зберегти старий VBSEO структуру URL. Вона має функцію імпорту в платній версії. Якщо ви досі vBSEO таблиць у вашій базі даних Ви можете запустити оновлення. Також всі VBSEO користувачів перейшли до DBSEO.
Факт: DBSEO додає не переходити за посиланнями та інші важливі речі на форумі, який утримує нас від санкцій в індексах. довідка дала зрозуміти, що тільки СЕО вони роблять, пов'язані з URL-адреси, і вони не підтримують переадресацію 301 або довільну структуру URL. ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНА ПРОБЛЕМА.
У будь-якому випадку...як же цей плагін робить переклади добре...форуму тільки і робить форум програмне забезпечення добре... инетернете не робити СЕО добре рідний. Це різні галузі знань. Сподіваюся плагін Автор бере це до відома.
Marcin Kalak
11-03-15, 14:37
Дякую за Вашу думку. Ми не плануємо підтримувати DBSEO в цей момент. Ми підтримуємо дружні URL.
Здрастуйте, чи можете ви сказати мені DBSeo офіційний сайт?
Marcin Kalak
16-03-15, 09:08
DragonByte СЕО - DragonByte технік | довідка модів &амп; аддони (http://www.dragonbyte-tech.com/product/303-dragonbyte-seo/)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):