PDA

View Full Version: DBSEO podpora

siparker
08-03-14, 11:59
Hi

Sem rabil VBSEO, dokler je pred kratkim odšel offline in je ne bo podprla več.

Zdaj so šli, rabiti DBSEO, kot se zdi, da samo dobra alternativa

ALI obstaja način, lahko delamo skupaj najti način za podporo DBSEO url's za VBET kot želim uporabiti oba plugins. Jaz sem z veseljem pomagali z testiranje itd.

V VBSEO je bilo veliko sprememb za VBET obdelovati pravi.

Bo enaka za DBSEO? Če je tako lahko mi prosim povejte kaj glavne skrbi so tako lahko poskusite narediti spremembe na moj test site, tako da bo delo.

hvala

vBET
11-03-14, 12:44
Ker imate VB4.x, vam predlagamo, da uporabite prijazne URL - je vključen v vB in vam SEO prijazno povezave, ki podpira vBET jedilnega. Torej prosim samo nastavite vB tako, da uporabite prijaznih URL-jev in vBET bo samodejno prevajanje tiste :) Nobene povezanosti. Tudi prosim Poglej naše readme datoteko, ker je nekaj informacij o konfiguraciji z prijaznih URL-jev.

tavenger5
11-03-14, 18:35
Bi radi videli ta integracija tudi.

siparker
14-03-14, 16:13
hi

sem potreboval, da uporabijo dbseo za zagotovitev, da obstoječe strukture url je ohranil. Moji lestvici, itd za spletno stran so odvisne od oni urls, rejene ali pravilno 301 nov URLs. DBSEO does to in kot tak moram zagotoviti, jaz raba to.

Bo odprem novo nit zdaj jaz šele umestiti poln vbet in zdaj nobena prevodi dela sploh.

Bilo je delno delo z brezplačno različico, vendar ne pro za neznanega razloga.

vBET
15-03-14, 11:32
V tem trenutku ne načrtujemo integracijo z dbseo. Razumel sem, da želite obdržati vaš URL strukture. Preizkusite lahko teh prijaznih URL-jev ostane. Morda dbseo tovarna podoben način.

Če ne potem lahko poskusite vključiti sami na lastno odgovornost, vendar se zaveda, da če spremenite šifro vBET potem boste morali spremeniti spet po vsaki posodobitvi vBET.

Ne vem kako točno dbseo dela. Je to ki dela z plugins ali kot vBSEO dodaja sprednji krmilnik. Če to deluje podobno vBSEO potem lahko temelji na vBSEO integracija kot primer. Nekako če želite, da imajo le delajo, SEO povezave to mora biti dokaj enostavno. Če želite, da so prevedene v URL - to je bolj zapleteno.

highlander29
23-05-14, 21:16
So še vedno ne namerava podpreti ta integracija DBSEO? Želite mod, vendar ni mogoče namestiti, če ne.

vBET
24-05-14, 14:11
V tem trenutku ne načrtujemo, da podpre. vBulletin ima lastno native prijaznih URL-jev. To je kaj končal vBSEO najverjetneje drugih plugins, ki daje funkcionalnost, ki je že vključen bo umrl in bo redko uporablja. Tako ne mislimo, da je treba na trgu to podpirajo.

highlander29
24-05-14, 20:36
Se zdi, da naredi več kot prijaznih URL-jev. Imam nameščen na precej velike zasedenem forum DBSEO.

Za ljudi, kot mi, ki iščejo tehnične rešitve za povečanje prometa, še posebej ljudje pripravljeni porabiti nekaj denarja, smo bo vseeno poskusil. Bomo tudi pogled na stvari, kot vaše mod preveč. Vendar so nezdružljive. Jaz sem precej prepričan, boste izgubili stranke.

vBET
27-05-14, 17:01
Hvala za vaše mnenje. Ta trenutek ne načrtujemo, da podpre DBSEO.

tavenger5
09-06-14, 16:52
sem potreboval, da uporabijo dbseo za zagotovitev, da obstoječe strukture url je ohranil. Moji lestvici, itd za spletno stran so odvisne od oni urls, rejene ali pravilno 301 nov URLs. DBSEO does to in kot tak moram zagotoviti, jaz raba to.

To. Ker vbseo ni več podprt vsaj moramo način za 301 prevedenih naslovov URL za nove po prehodu na DBSEO.

vBET
10-06-14, 17:10
Ne načrtujemo, da podpre DBSEO v tem trenutku. Podpiramo prijaznih URL-jev. Tako vBSEO uporabniki lahko ostanejo s vBSEO ali preklopiti prijazne URL. Preusmeritev pravil po prehodu je vsak uporabnik vprašanje rešiti sami, ker je ne podpira vBET vprašanje in vsak stari vBSEO uporabnik lahko popolnoma drugačen prejšnji URL, ker vBSEO je nastavljiv na tem področju. Tako ne načrtujemo, da podpirajo DBSEO, niti kakršne koli prehod iz vBSEO druge rešitve

vBET bo delo lepo ranžirna lokomotiva v prijaznih URL-jev. Stari URL ni in je ne podpira vBET primeru - ni naše izdaje v čist po mrtvih plugin. Podpiramo naše izdelek, someones mrtvih rešitev.

mykkal
09-03-15, 21:03
To. Ker vbseo ni več podprt vsaj moramo način za 301 prevedenih naslovov URL za nove po prehodu na DBSEO.

DBSEO lahko obdržati stare VBSEO url strukture. Import funkcija je v plačan prevod. Če imate še vedno vBSEO tabel v zbirki podatkov lahko zaženete to modernizirati. Tudi vse osebe VBSEO uporabnikov se preselil v DBSEO.

Dejstvo: DBSEO doda ne sledi povezavam in druge pomembne stvari vBulletin, ki nas vodi od da bodo kaznovani v indekse. vBulletin, ki je jasno, samo SEO počnejo povezanih URLs in jih ne podpirajo 301 preusmeritvami ali custom url strukture. TO JE VELIK PROBLEM.

anyway... isto kot to plugin ne prevodi dobro... vBulletin ne samo forum software dobro... vBulletin storiti SEO dobro native. To je drugo strokovno področje. Upam, da plugin avtor upošteva to.

Marcin Kalak
11-03-15, 14:37
Hvala za vaše mnenje. Ne načrtujemo, da podpre DBSEO v tem trenutku. Podpiramo prijaznih URL-jev.

cuchuoi
15-03-15, 05:50
Hello, mi lahko poveste DBSeo uradni spletni strani?

Marcin Kalak
16-03-15, 09:08
DragonByte SEO - DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons (http://www.dragonbyte-tech.com/product/303-dragonbyte-seo/)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1