PDA

Zobraziť plnú verziu: DBSEO podpora

siparker
08-03-14, 11:59
Ahoj

Kým nedávno šiel offline a nebude podporovať už použil monitoring.

Teraz som už používať DBSEO, ako to vyzerá, že len dobrá alternatíva

JE tam spôsob, ako môžeme pracovať spoločne nájsť spôsob, ako podporiť DBSEO url pre BB ako chcem použiť oboch pluginov. Som rád pomôže s testovanie atď.

MONITORING bolo veľa zmien potrebných na BB pracovať správne.

To bude rovnaké pre DBSEO? Ak áno ste mi dal vedieť, aké hlavné obavy sú tak môžete skúsiť vykonať zmeny na mojej testovacej stránky, tak to bude fungovať.

vďaka

vBET
11-03-14, 12:44
Pretože máte VB4.x odporúčame používať priateľské URL - to je zahrnutá vo vB a dáva vám SEO priateľských väzieb, ktoré ware podporované v BB. Takže prosím len nakonfigurovať váš vB na používanie priateľské URL a BB bude automaticky prekladať tie :) Žiadna integrácia potrebná. Tiež Pozrite sa na náš súbor readme, pretože tam je nejaké informácie o konfigurácii s priateľské URL.

tavenger5
11-03-14, 18:35
Chcel by som vidieť Táto integrácia rovnako.

siparker
14-03-14, 16:13
Ahoj

potreboval som využiť dbseo aby bola držaná existujúce štruktúry adresy url. Môj rebríček atď lokality sú závislé na tieto adresy URL sú uchovávané ani správne 301 na nové URL. DBSEO to a tak potrebujem aby som ju používať.

Budem otvoriť nové vlákno teraz práve nainštalovaný plne BB a teraz nikto preklady prác vôbec.

Bolo to čiastočne práca s bezplatnú verziu, ale nie pre nejakého dôvodu.

vBET
15-03-14, 11:32
V tejto chvíli nie sme plánuje integrovať s dbseo. Pochopil som, že chcete aby vaša URL štruktúra. By ste mohli vyskúšať tieto priateľské URL ju. Možno dbseo funguje podobným spôsobom.

Ak nie potom môžete skúsiť začleniť sami na vlastné nebezpečenstvo, ale uvedomte si, že ak zmeníte BB kód potom budete musieť zmeniť to znova po každej aktualizácii BB.

Neviem, ako presne funguje dbseo. Je to práca pluginy alebo ako monitoring dodáva predné správcu. Ak to funguje podobne ako monitoring potom môžete založiť na monitoring integrácie ako príklad. Každopádne Ak chcete mať iba pracovné SEO odkazy to by malo byť celkom jednoduché. Ak chcete mať preložené URL - to môže byť zložitejšie.

highlander29
23-05-14, 21:16
Sú tam ešte žiadne plány na podporu integrácie tejto DBSEO? Chcete mod ale nemožno nainštalovať, ak to nie je.

vBET
24-05-14, 14:11
V tejto chvíli nemáme v pláne na podporu. vBulletin má svoj vlastný rodný priateľské URL. To je čo hotové monitoring a s najväčšou pravdepodobnosťou iné pluginy, ktoré poskytuje funkcie, ktoré je už zahrnutý zomrie, alebo sa bude používať len zriedka. Tak sme si myslieť, nie je potrebné na trhu.

highlander29
24-05-14, 20:36
Zdá sa robiť viac ako priateľské URL. Nemám DBSEO nainštalované na fóre dosť veľké obsadené.

Pre ľudí ako ja, ktorí hľadajú pre technické riešenia na zvýšenie prevádzky, najmä ľudí, ktorí chcú stráviť trochu peňazí, budeme sa snažiť to rovnako. Pozrieme sa tiež na veci, ako mod príliš. Avšak sú nezlučiteľné. Som si celkom istý, stratí zákazníkov.

vBET
27-05-14, 17:01
Vďaka za váš názor. V tejto chvíli nemáme v pláne na podporu DBSEO.

tavenger5
09-06-14, 16:52
potreboval som využiť dbseo aby bola držaná existujúce štruktúry adresy url. Môj rebríček atď lokality sú závislé na tieto adresy URL sú uchovávané ani správne 301 na nové URL. DBSEO to a tak potrebujem aby som ju používať.

To. Keďže monitoring už nie je podporovaná najmenej potrebujeme spôsob 301 preložené adresy URL na nové, po prechode na DBSEO.

vBET
10-06-14, 17:10
Nemáme v pláne na podporu DBSEO v túto chvíľu. Podporujeme priateľské URL. Takže monitoring užívateľov môžu zostať s monitoring alebo prepnúť na priateľské URL. Presmerovanie pravidlá po prepnutí je každý používateľ problém vyriešiť na vlastnú päsť, pretože to nie je otázka BB a každý starý monitoring užívateľ môže mať úplne iný Predchádzajúci URL, pretože monitoring bol konfigurovateľné v tejto oblasti. Takže nemáme v pláne na podporu DBSEO, ani akýkoľvek prechod z monitoring iné riešenie

BB bude fungovať pekné prešiel na priateľské URL. Staré URL nie a to nie je prípad BB - to nie je náš problém sa čistia po mŕtvych plugin. Podporujeme náš produkt, nie someones mŕtvy riešenie.

mykkal
09-03-15, 21:03
To. Keďže monitoring už nie je podporovaná najmenej potrebujeme spôsob 301 preložené adresy URL na nové, po prechode na DBSEO.

DBSEO môžete držať staré štruktúry adresy url monitoring. Má funkciu import v platenej verzii. Ak máte stále monitoring tabuliek v databáze môžete spustiť túto aktualizáciu. Taktiež všetci používatelia monitoring-presunuli do DBSEO.

Skutočnosť: DBSEO dodáva no nasledovať odkazy a iné dôležité veci na vBulletin, ktoré nám bránia sú trestaní indexy. vBulletin má jasne najavo, že len SEO robia súvisí URL a nepodporujú 301 Presmerovanie alebo vlastné url štruktúry. TO JE OBROVSKÝ PROBLÉM.

Každopádne... rovnako ako to robí plugin preklady dobre... vBulletin len robí forum softvér No... vBulletin nie je SEO aj natívne. To je rôzne oblasti odborných znalostí. Dúfam, že plugin autor berie na vedomie toto.

Marcin Kalak
11-03-15, 14:37
Ďakujeme za váš názor. Nemáme v pláne na podporu DBSEO v túto chvíľu. Podporujeme priateľské URL.

cuchuoi
15-03-15, 05:50
Dobrý deň, môžete mi povedať, DBSeo oficiálne stránky?

Marcin Kalak
16-03-15, 09:08
DragonByte SEO - DragonByte Tech | vBulletin Mody & addony (http://www.dragonbyte-tech.com/product/303-dragonbyte-seo/)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1