КПК

Перегляд повної версії: Google API, якою ціною

DirtRider
26-03-12, 05:12
Я тільки що встановив цей продукт і подивитися, що Google є платною послугою. Я також бачу, це те, що вони призводять, як вартість.

Використання тарифи:

Переклад:
$20 за 1 М символів тексту, скориговані звинувачення в пропорції до кількість символів, що насправді умови.
Мова розпізнавання:
$20 за 1 М символів тексту, скориговані звинувачення в пропорції до кількість символів, що насправді умови.

Справа в тому, я поняття не маю, що це може зіткнутися в місяць так що якщо хто-небудь може дати мені уявлення про те, що вони платять за місяць було б оцінили. Я знаю, що це буде також залежить від трафіку на ваш сайт і буде варіюватися від веб-вузла, але мені дійсно потрібно певний тип Орієнтир для цього: confused: якщо можливо може бути ви б також показують, що тип трафіку вашого сайту має або просто розмістити посилання на ваш сайт і я намагаюся і Порівняйте це мій форум

DirtRider
11-04-12, 05:39
Я все ще намагаюся знайти деякі відповіді на це: confused:

DirtRider
11-04-12, 10:43
Не турбуватися про це, як я зняв це моделювання з мого сайту

vBET
11-04-12, 15:45
Здається, що наші користувачі не хочу розповісти про свої витрати на переклад. Як ви написали в перший пост, Google чітко описує витрати. Також Microsoft дає вільний переклад (з щомісячний обмеження, але безкоштовна), і ми збираємося просто випустити нову версію, яка дозволить керівництві перекази:)

DirtRider
11-04-12, 18:56
Так, що вони роблять, але це не дає нам будь-яка ідея що це може прийти до наприкінці місяця

r.dziadusz
12-04-12, 17:24
Якщо вашої обмежень, Переклад API не буде будь-який over-quoted переклади. Це працює, як це зараз у вільний Переклад Microsoft API, якщо ви використовуєте о 2 М символи API просто зупиняється, перекладу

wowglider.de
18-04-12, 17:13
Привіт, мій форум має близько 175,000 посад і 25000 теми, я перекладати англійською та французькою. У перший день провів близько 1,5 млн., майже $20. Якщо є інтерес я можу продовжувати що тут так пізніше.

r.dziadusz
18-04-12, 21:04
Привіт
Будь ласка, не що vBET є кешування даних, так що після кількох днів ваш кількість перекладів запит schould падіння. Безкоштовні Microsoft на azure дають змогу перекладати 2m символів безкоштовно:)

wowglider.de
20-04-12, 02:48
Я знаю. Я але зовсім не скаржуся.

wowglider.de
28-04-12, 14:52
Перевести API: Переклад
Кількість символів
Щодня квоти: 2 М
28-день Загальна: 21.03 М
Переклад APICharacters19.82 M396.30 USD

vBET
05-05-12, 15:36
Ми не мають впливу на ціни на Google. Зверніть увагу, що можна також використовувати Microsoft - вільний 2 М символи/місяць. І Apertium - абсолютно безкоштовно. Також в наступному випуску vBET буде підтримувати перекладом:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1