PDA

مشاهده نسخه کامل : API گوگل در چه هزینه

DirtRider
26-03-12, 05:12
من فقط نصب این محصول و ببینید که گوگل یک سرویس پرداخت. من هم از دیدن این همان چیزی است که آنها را به عنوان هزینه نقل قول.

هزینه های استفاده شده:

ترجمه:
20 دلار در هر 1 کاراکتر M از متن، که در آن اتهام نسبت به تعدادی از شخصیت های در واقع ارائه تنظیم.
تشخیص زبان:
20 دلار در هر 1 کاراکتر M از متن، که در آن اتهام نسبت به تعدادی از شخصیت های در واقع ارائه تنظیم.

این چیزی است که من هیچ ایده چه چیزی ممکن است در هر ماه اجرا شود بنابراین اگر هر کسی می تواند به من یک ایده را به عنوان به آنچه که در حال پرداخت در هر ماه، این امر می تواند قدردانی می دهد. من می دانم که این نیز خواهد بود وابسته به ترافیک به سایت شما خواهد بود و است از یک سایت به سایت، اما من واقعا نیاز به برخی از نوع معیار برای این: اشتباه: در صورت امکان شاید شما نیز نشان می دهد که چه نوع از ترافیک سایت شما فقط یک لینک به سایت شما و پست من سعی خواهد کرد و مقایسه آن به انجمن من

DirtRider
11-04-12, 05:39
من هنوز در حال تلاش برای پیدا کردن برخی از پاسخ در این یکی: اشتباه گرفته:

DirtRider
11-04-12, 10:43
در این مورد نگران نباشید که من از این وزارت دفاع از سایت من حذف

vBET
11-04-12, 15:45
به نظر می رسد که کاربران ما نمی خواهید برای به اشتراک گذاشتن در مورد هزینه ترجمه خود را. همانطور که شما در اولین پست گوگل نوشت: به وضوح توصیف هزینه. همچنین مایکروسافت به شما می دهد ترجمه های آزاد (با محدودیت های ماهیانه بلکه آزاد) است و ما فقط در مورد انتشار نسخه جدید است که اجازه می دهد برای ترجمه کتابچه راهنمای کاربر!

DirtRider
11-04-12, 18:56
بله آنها انجام دهید، اما آن را نمی دهد ما هر ایده چه این ممکن است در پایان یک ماه آمده

r.dziadusz
12-04-12, 17:24
اگر شما از حد توان خود، ترجمه API ترجمه بیش از حد به نقل نمی کنند. این آثار آن است که در حال حاضر در ترجمه API مایکروسافت رایگان اگر شما با استفاده از شخصیت های alle 2M API متوقف می شود ترجمه

wowglider.de
18-04-12, 17:13
خوش آمدید، انجمن من تا حدود 175.000 ارسال و 25،000 نفر، در زبان انگلیسی و فرانسه ترجمه. روز اول مصرف حدود 1.5 میلیون نفر یا حدود 20 $. اگر علاقه وجود دارد، من در اینجا می توانید ادامه دهید تا بعد.

r.dziadusz
18-04-12, 21:04
سلام
لطفا که علم و تکنولوژی سیاسی cache کردن داده ها نیست، به طوری که پس از چند روز، مقدار خود را از درخواست ترجمه schould می گیرند. همچنین مایکروسافت رایگان توسط لاجوردی به شما اجازه می دهد برای ترجمه شخصیت های 2M به صورت رایگان!

wowglider.de
20-04-12, 02:48
من می دانم. من شکایت این نقطه نیست.

wowglider.de
28-04-12, 14:52
API ترجمه: ترجمه
تعداد کاراکتر
سهمیه روزانه: 2M
28 روز کل بازدید ها: 21.03M
ترجمه API شخصیت 19.82 M 396.30 USD

vBET
05-05-12, 15:36
در حال حاضر هیچ تاثیر بر قیمت گوگل. لطفا به یاد داشته باشید که شما نیز می توانید با استفاده از مایکروسافت - شخصیت های 2M آزاد / ماه. و Apertium - کاملا رایگان است. همچنین در نسخه بعدی علم و تکنولوژی سیاسی ترجمه کتابچه راهنمای کاربر! حمایت

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1