PDA

View Full Version: Google API, ar kādām izmaksām

DirtRider
26-03-12, 05:12
Vienkārši instalēt šo produktu, un redzēt, ka Google ir maksas pakalpojums. Es arī redzēt, tas ir, ko viņi citēt kā izmaksas.

Lietošanas maksu:

Tulkojums:
$20 par 1 M rakstzīmes tekstam, kur izmaksas koriģē rakstzīmju faktiski sniedz proporcionāli.
Valodas noteikšana:
$20 par 1 M rakstzīmes tekstam, kur izmaksas koriģē rakstzīmju faktiski sniedz proporcionāli.

Lieta ir, man nav ne jausmas, ko tas var uzskriet mēnesī, tāpēc, ja kāds varētu man ideja par to, ko viņi maksā mēnesī būtu appreciated. Es zinu, ka tas arī būtu atkarīgs no satiksmes uz jūsu vietni un varētu svārstīties no vietas uz vietu, bet es tiešām ir nepieciešams kaut kāds kritērijs šim: sajaukt: ja iespējams varbūt būtu arī jānorāda, kāda veida satiksmes jūsu vietnē ir vai tikai post saiti uz jūsu vietni un man izmēģināt un salīdzināt to ar manu forumu

DirtRider
11-04-12, 05:39
Es joprojām cenšas atrast kādu atbildi uz šo vienu: sajaukt:

DirtRider
11-04-12, 10:43
Nav jāuztraucas par to, kā ir noņemts šis mod no savas vietas

vBET
11-04-12, 15:45
Šķiet, ka mūsu lietotāji nevēlas dalīties par savu tulkošanas izmaksas. Kā jūs rakstījāt pirmo post Google skaidri apraksta izmaksas. Arī Microsoft nesniedz bezmaksas tulkojums (mēneša limitus bet bezmaksas), un mēs esam tikai gatavojas izlaist jauno versiju, kas ļaus rokasgrāmata tulkojumi:)

DirtRider
11-04-12, 18:56
Jā viņi dara, bet tas nedod mums nojaut, tas var nonākt mēneša beigās;

r.dziadusz
12-04-12, 17:24
Ja jūsu ierobežotu tulkošanas API nav visus over-quoted tulkojumus. Tas darbojas, kā tas ir tagad bezmaksas Microsoft translation API, lietojot alle 2 M rakstzīmes API tikai apstājas, tulkojot

wowglider.de
18-04-12, 17:13
Sveiki, mans forums ir aptuveni 175.000 amatu un 25.000 vītnes, tulkot, angļu un franču valodā. Pirmajā dienā iztērēti apmēram 1,5 miljoni, gandrīz $20. Ja ir interese, es varu turpināt šo te Jā vēlāk.

r.dziadusz
18-04-12, 21:04
Sveiki
Lūdzu ne ka vBET ir kešatmiņā datus, tātad pēc dažām dienām jūsu tulkošanas pieprasījumu schould apjomu kritumu. Arī bezmaksas Microsoft, debeszils ļauj tulkot 2m rakstzīmes bez maksas:)

wowglider.de
20-04-12, 02:48
es zinu. Es taču nemaz sūdzību.

wowglider.de
28-04-12, 14:52
Translate API: Translation
Rakstzīmju skaits
Ikdienas kvotas: 2m
28 dienu kopā: 21.03 m
Tulkot APICharacters19.82 M396.30 USD

vBET
05-05-12, 15:36
Mums ir Google cenas neietekmē. Lūdzu, ņemiet vērā, ka var lietot arī Microsoft - bezmaksas 2m rakstzīmes mēnesī. Un Apertium - pilnīgi bez maksas. Arī nākamā release vBET atbalstīs manuālās tulkošanas:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations