PDA

Zobacz pełną wersję: Interfejsu API Google jakie kosztem

DirtRider
26-03-12, 05:12
I właśnie zainstalowano tego produktu i sprawdzić, czy Google jest usługa płatna. Widać również, że to oni oferta jako koszt.

Opłaty za użytkowanie:

Tłumaczenie:
20 zł za 1 M znakami tekstu, w którym opłaty zostaną skorygowane proporcjonalnie do liczby znaków faktycznie świadczona.
Wykrywanie języka:
20 zł za 1 M znakami tekstu, w którym opłaty zostaną skorygowane proporcjonalnie do liczby znaków faktycznie świadczona.

Rzeczą jest, że mam pojęcia co to może działać w miesięcznie, jeśli ktoś może stać się me pomysł na czym one są płatniczych miesięcznie będzie być ceniona. Wiem, że to byłoby również uzależnieni od ruchu do witryny i różniłyby się od witryny, ale naprawdę potrzebne pewien typ testu porównawczego to: mylić: Jeśli to możliwe może będzie także wskazywać, jakie rodzaje ruchu Twoja witryna zawiera lub po prostu księgowania łącze do witryny i I będzie spróbuj i porównaj go do mojego forum

DirtRider
11-04-12, 05:39
Nadal próbuję znaleźć niektóre odpowiedzi na to jedno: pomylić:

DirtRider
11-04-12, 10:43
Nie martwić się o tym, jak I usunięto to mod z mojej witryny

vBET
11-04-12, 15:45
Wydaje się, że nasi użytkownicy nie chcesz udostępniać informacje o ich tłumaczeń. Jak można napisał pierwsze stanowisko, że Google wyraźnie opisuje kosztów. Również Microsoft umożliwia wolnym tłumaczeniu (z miesięcznych limitów ale darmowy) i jesteśmy tylko do wydania nowej wersji, co pozwoli na ręczne tłumaczenia:)

DirtRider
11-04-12, 18:56
Tak jak, ale go nie daje nam wszelkie pomysł co to mogą pochodzić końcem miesiąca

r.dziadusz
12-04-12, 17:24
Jeśli ustawisz swoje limity, tłumaczenie API będzie wykonywać wszelkie over-quoted tłumaczenia. To działa jak jest teraz w wolnym tłumaczeniu Microsoft API użycie alle 2 M znaków API po prostu przestaje, tłumaczenie

wowglider.de
18-04-12, 17:13
Hi Moje forum ma około 175,000 stanowiska i 25,000 wątków, I tłumaczenia w języku angielskim i francuskim. Pierwszy dzień spędził około 1,5 miliona, prawie 20 zł. Jeśli istnieje odsetek I później nadal tak że tutaj.

r.dziadusz
18-04-12, 21:04
Cześć
Proszę nie tego vBET jest buforowanie danych, więc po kilku dniach mieszczą się z kwoty tłumaczenie wniosku schould. Również wolna Microsoft przez azure umożliwiają bezpłatnie:) translacji znaków 2 m

wowglider.de
20-04-12, 02:48
Wiem. Zgłaszających I 'm skargę ale wcale.

wowglider.de
28-04-12, 14:52
Przetłumacz API: translacja
Liczba znaków
Codzienne przydziałów: 2 M
28-dniowe ogółem: 21.03 m
Tłumaczenia APICharacters19.82 M396.30 USD

vBET
05-05-12, 15:36
Mamy żadnego wpływu na ceny Google. Należy pamiętać, że można również Microsoft - wolna 2 M znaków na miesiąc. I Apertium - bezpłatne. Również w następnym wydaniu vBET będzie wspierać ręcznego tłumaczenia:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1