КПК

Перегляд повної версії: Вирішений помилка під час установки

psychopata
18-07-11, 15:30
У мене є помилка під час установки

Фатальна помилка: Дзвінок в невизначену функцію vbet_global_bootstrap_complete () в / головна / адміністратор / домени / XXX / public_html / форум / входить / class_bootstrap.php (80): Eval () б код на рядку 10

vBET
19-07-11, 01:07
У відредаговану версію я бачив, що у вас було також інші помилки. Швидше за все, тому що ваша панель адміністратора знаходиться в іншій теці. Перший будь ласка, повідомте чому Ви видалили ці помилки з повідомлень - вона вирішується?

Ми повинні знати все само повідомлення про помилку не тільки останню частину. Часто рішення першого питання вирішено відпочинку у випадку, коли деякі включає в себе не дозволяються. Тому, будь ласка, фактично повне повідомлення про помилку. І якщо ви дійсно змінили своє Адміністратор каталогу CP, то, будь ласка, перемістіть AdminCP файли у відповідний каталог. Якщо немає будь ласка, переконайтеся, що всі файли були завантажені на сервер відповідним чином.

Будь ласка, дайте фактичний стан питання після наступну натяки і повне повідомлення про помилку якесь питання все ще існує.

psychopata
19-07-11, 12:57
Раніше плутанина була викликана відсутністю файлу кинули, тому що я забув про нього після кидка в файл мода wgrał AdminCP але тепер спливає помилка зазначено вище

vBET
19-07-11, 18:04
Dobra - nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, bo wymagany plik powinien być załączony w hooku init_startup. Tak więc sprawdź czy ten hook przez przypadek nie został wyłączony:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
2. Znajdź plugin o nazwie: Initialization
3. Sprawdź czy jest włączony - jak nie to włącz.

Jeśli jest włączony to proszę:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
2. Знайти плагін під назвою: Support early redirection
3. Зайди в редагування і пошук:

vbet_global_bootstrap_complete();
Четверте Вставте цей код ДО:

require(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
5. Зберегти

Скажіть, чи є і яка частина допомогла. Якщо це друга проблема-це рішення załączymy для майбутньої версії.

vBET
22-07-11, 12:12
Будь зворотній зв'язок? Ви як і раніше потребують нашої підтримки? :)

psychopata
25-07-11, 16:25
так до сих пір, все, що завантажується тільки не працює добре, і проблеми з конфігурацією струменів в основний PA vBET натомість vBET 3.0.0 і вище не є вільним програмним забезпеченням. Щоб мати право на його використання вам доведеться купити ліцензію і встановити ліцензійний ключ тут. Де я дати?

vBET
26-07-11, 07:45
Nie mogę się dostać do Twojego forum - adres podpięty do licencji nie działa.

Klucz licencji znajdziesz w sekcji Downloads (http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php) a ustawisz w Admin CP -> vBET -> Main -> License Key. Якщо ви не бачите варіантів щось не так - надішліть, будь ласка, в ПРИВАТ дані для доступу до панелі Адміністратора і FTP. І побачу, як це виглядає.

psychopata
26-07-11, 09:17
PM спрямований призводить ласка, перевірте

vBET
26-07-11, 23:32
Ось де я стрибаю:)

vBET
26-07-11, 23:54
- Дора, - я бачу вже, як це виглядає. Zaimportowałem ще раз файл продукту, щоб виключити можливість помилки при установці.

Швидше за все у вас проблеми з відсутніми бібліотеками, тому що переклад дає Тобі білу сторінку. Переконайтеся, будь ласка, що у вас не встановлено бібліотеки php: ICONV і CURL. Схоже, що ЛОКОН не працювало, або як якщо б вони були заблоковані вихідні дзвінки (не можу перевірити без доступу до FTP).

Zaglądnij, будь ласка, тут:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html#post1536
пост про необхідні бібліотеки:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html#post1535

Швидше за все не вистачає цих бібліотек. Якщо вони є, або після установки все одно не буде працювати, то, будь ласка, перевірте, що у тебе немає заблокованих вихідних дзвінків за допомогою googletest.php - тут ви знайдете опис:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729

Відповідайте, будь ласка, чи є це допомогло вирішити проблему, необхідна подальша допомога :)

psychopata
27-07-11, 07:02
CURL встановлений і починає пояснювати:) спасибі за вашу допомогу

vBET
27-07-11, 17:27
Без проблем. Я рекомендую на майбутнє - хоча те, що цей запис:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1