PDA

View Full Version: Rezolvate eroare în timpul instalării

psychopata
18-07-11, 15:30
Am o eroare în timpul instalării

Fatal error: Chemare la funcţia de nedefinit vbet_global_bootstrap_complete () in / home / admin / domains / xxx / public_html / forum / includes / class_bootstrap.php (80): eval () "cod de d pe linia 10

vBET
19-07-11, 01:07
În versiunea modificată am vazut ca ai avut, de asemenea, alte erori. Cel mai probabil, deoarece CP dvs. Admin este în directorul alte. În primul rând vă rugăm să spuneţi de ce aţi îndepărtat din aceste erori mesaj - este rezolvat?

Avem nevoie să ştim întregul mesaj de eroare reale nu numai ultima parte. Adesea rezolvarea prima problemă rezolvată restul în cazul în care unele nu sunt rezolvate include. Deci, vă rugăm să daţi un mesaj de eroare pe deplin real. Şi dacă aţi modificat într-adevăr directorul Admin CP, vă rugăm să mutaţi fişierele admincp pentru directorul corespunzător. Dacă nu vă rugăm să vă asiguraţi că toate fişierele au fost încărcate pe serverul corespunzător.

Vă rugăm să oferiţi Starea actuala a emite informatii de vid sanitar şi după mesajul de eroare complet unor probleme încă mai există.

psychopata
19-07-11, 12:57
confuzie mai devreme a fost cauzata de o lipsa de fişier aruncat pentru că mi-am uitat la el după ce a fost aruncat de a depune o wgrał mod adminCP dar acum apare o eroare de mai sus

vBET
19-07-11, 18:04
Dobra - nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, bo wymagany plik powinien być załączony w hooku init_startup. Tak więc sprawdź czy ten hook przez przypadek nie został wyłączony:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
2. Znajdź plugin o nazwie: Initialization
3. Sprawdź czy jest włączony - jak nie to włącz.

Jeśli jest włączony to proszę:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin-ul Manager2. Găsiţi un plugin numit: suport timpurie redirection3. Du-te pentru a edita şi de a găsi:

vbet_global_bootstrap_complete();
Patrulea Introdu acest cod înainte de:

require(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
5. ZapiszPowiedz dacă şi ce parte a ajutat. Dacă este a doua problemă este soluţia pentru un obiect feromagnetic printr-o versiune viitoare.

vBET
22-07-11, 12:12
Orice feedback-ul? Ai nevoie de sprijinul nostru în continuare? :)

psychopata
25-07-11, 16:25
aşa în continuare, tot ceea ce încărcate pur şi simplu nu funcţionează bine şi problema cu configurarea de jeturi în principal PA vBET în schimb, este vBET 3.0.0 şi mai mare nu este un software gratuit. Pentru a avea dreptul să-l utilizaţi trebuie să cumpere licenţa şi setaţi cheia de licenţă aici. În cazul în care sunt eu sa dau?

vBET
26-07-11, 07:45
Nie mogę się dostać do Twojego forum - adres podpięty do licencji nie działa.

Klucz licencji znajdziesz w sekcji Downloads (http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php) a ustawisz w Admin CP -> vBET -> Main -> Cheie de licenţă. Dacă nu vedeţi această opţiune, este ceva greşit-podeślij pe PM datele de acces la Admin CP şi FTP. Voi vedea cum arata.

psychopata
26-07-11, 09:17
PM trimise pe Oportunitati vă rugăm să verificaţi

vBET
26-07-11, 23:32
Asta este locul unde am sari:)

vBET
26-07-11, 23:54
Dora-pot vedea cum se pare. Zaimportowałem din nou, fişierul produsului, pentru a elimina posibilitatea de eroare atunci când instalaţi.Cel mai probabil ai o problemă cu bibliotecile lipsă, deoarece traducerea vă va oferi o pagină albă. Asiguraţi-vă că aţi instalat php Biblioteca: ICONV şi BUCLAT. Se pare ca se RĂSUCI nu au de lucru, sau dacă acestea au fost blocate de ieşire apeluri (acest lucru nu pot verifica fără acces la FTP).Vă rugăm să aruncaţi o privire aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html#post1536post pentru bibliotecile necesare: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html#post1535Najprawdopodobniej îi lipsesc aceste biblioteci. Dacă sunteţi, sau după instalare, încă nu va funcţiona, vă rugăm să asiguraţi-vă că nu au blocat de ieşire conexiuni folosind googletest-aici veţi găsi Descriere: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729Proszę pentru un răspuns în cazul în care aceasta a ajutat rezolva problema, am nevoie de mai mult ajutor:)

psychopata
27-07-11, 07:02
FLEXIE instalat şi începe să explice:) multumesc pentru ajutor

vBET
27-07-11, 17:27
Nici o problemă. Vă recomandăm pentru viitor - dacă ceea ce acest lucru a scrie:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1