Виев Фулл Версион: Решити грешка током инсталације
psychopata
18-07-11, 15:30
Имам грешке приликом инсталације
Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_глобал_боотстрап_цомплете функција () ин / хоме / админ / домаинс / ккк / публиц_хтмл / форум / инцлудес / цласс_боотстрап.пхп (80): евал () 'д цоде он лине 10
У вашем измењена верзија видео сам да сте имали и друге грешке. Највероватније зато што администратора КП у другим директоријуму. Прво реците зашто сте уклонили те грешке из поруке - да ли је решен?
Треба да знамо целу стварне поруку о грешци, не само последњи део. Често решавање Прво питање реши до краја у случају када неки укључује нису решени. Зато молим вас дајте стварно целу поруку о грешци. А ако вам је заиста променио администратора ЦП директоријум, молимо Вас да преместите датотеке на одговарајуће админцп директоријум. Ако не уверите да је све фајлове отпремио на сервер на одговарајући начин.
Молим вас дајте стварног стања питања после фаллоуинг савете и пуне порука о грешци је неки проблем и даље постоји.
psychopata
19-07-11, 12:57
раније конфузија изазвана недостатком датотеке бачене, јер сам заборавио о њему након што је бачен да поднесе вграł админЦП мод, али сада се појави грешка наведено
Dobra - nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, bo wymagany plik powinien być załączony w hooku init_startup. Tak więc sprawdź czy ten hook przez przypadek nie został wyłączony:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
2. Znajdź plugin o nazwie: Initialization
3. Sprawdź czy jest włączony - jak nie to włącz.
Jeśli jest włączony to proszę:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> Плугин Манагер 2 Пронађите додатак под називом: Подршка рано преусмеравање 3 Иди на измените и наћи:
vbet_global_bootstrap_complete();
4. Убаците овај код ПРЕ:
require(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
5 Саве Реци ми да ли и који део помогло. Ако је решење другог проблема окрећемо се наредном издању.
Повратну информацију? Да ли још увек потребна наша помоћ? :)
psychopata
25-07-11, 16:25
тако даље, све учитан само не ради добро и проблем са конфигурацијом авиона у главном ПС вБЕТ уместо тога вБЕТ 3.0.0 и више НИЈЕ слободан софтвер. Да имају право да га користите морате да купите лиценцу и поставите овде лиценцу. Где сам ја да дам?
Nie mogę się dostać do Twojego forum - adres podpięty do licencji nie działa.
Klucz licencji znajdziesz w sekcji Downloads (http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php) a ustawisz w Admin CP -> vBET -> Main -> Шифра лиценце. Ако не видите опцију да нешто није у реду - преузимати податке приступ ПМ на Админ ЦП и ФТП. Ја ћу видети како то изгледа.
psychopata
26-07-11, 09:17
ПМ послати на води молимо вас да проверите
Дора - Сада могу да видим како то изгледа. Ја увози производа фајл поново да елиминише могућност грешке у систему. Највероватније да имате проблем са несталим библиотекама, јер превод даје белу страну. Молимо Вас проверите да ли сте инсталирали библиотека ПХП: ицонв и цурл. Изгледа ЦУРЛ не ради, или да ли су блокирани одлазне позиве (не могу верификовати без приступа ФТП). Молимо Поглед у овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак.хтмл # пост1536 Пошта потребних библиотека: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413- фак.хтмл # пост1535 вероватно недостају библиотеке. Ако сте, или после инсталације и даље не ради, молимо Вас да проверите да ли сте блокирали одлазне позиве коришћењем гооглетест.пхп - овде ћете наћи опис: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2 ХТМЛ. # пост1729 Молим одговор ако вам је помогао да реши проблем, или је потребна додатна помоћ :)
psychopata
27-07-11, 07:02
Цурл инсталиран и почиње да се објасни:) Хвала на помоћи
Нема проблема. Препоручујем за будућност - мада шта ово пише:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):