מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר שגיאה במהלך ההתקנה

psychopata
18-07-11, 15:30
יש לי שגיאה במהלך ההתקנה

שגיאה חמורה: Call לתפקד vbet_global_bootstrap_complete מוגדר () ב / home / admin / domains / xxx / public_html / בפורום / כולל / class_bootstrap.php (80): eval () 'd קוד על קו 10

vBET
19-07-11, 01:07
בשנת גרסה ערוכה שלך ראיתי שיש לך גם שגיאות אחרות. קרוב לוודאי כי CP Admin שלך בספרייה אחרת. ראשית בבקשה לומר מדוע שהסרת אלה שגיאות מההודעה - האם זה פתר?

אנחנו צריכים לדעת כל הודעה שגיאה בפועל לא רק החלק האחרון. לעתים קרובות לפתרון הסוגיה הראשונה לפתור את שאר במקרה כאשר חלק כולל לא נפתרות. אז בבקשה לתת הודעה שגיאה בפועל מלא. ואם אתה באמת השתנה מדריך CP Admin שלך, אז בבקשה להעביר קבצים admincp לספרייה המתאימה. אם לא אנא ודא כי כל הקבצים היה שמועלים כראוי.

תן המצב בפועל של הנושא לאחר fallowing רמזים הודעת השגיאה המלאה היא בעיה כלשהי עדיין קיימת.

psychopata
19-07-11, 12:57
מוקדם יותר בלבול נגרם על ידי חוסר קובץ נזרק כי שכחתי אותו אחרי שנזרקו לקובץ mod adminCP wgrał אבל עכשיו צץ טעות כאמור לעיל

vBET
19-07-11, 18:04
Dobra - nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, bo wymagany plik powinien być załączony w hooku init_startup. Tak więc sprawdź czy ten hook przez przypadek nie został wyłączony:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager
2. Znajdź plugin o nazwie: Initialization
3. Sprawdź czy jest włączony - jak nie to włącz.

Jeśli jest włączony to proszę:
1. Idź do Admin CP -> Plugins & Products -> תוסף Manager2. למצוא תוסף שנקרא: תמיכה redirection3 המוקדמות. . לך לערוך ולמצוא:

vbet_global_bootstrap_complete();
4 הכנס קוד זה לפני:

require(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
5. ZapiszPowiedz אם איזה חלק עזר. אם זה הבעיה השנייה היא הפתרון על עצם פרומגנטי באמצעות גרסה עתידית.

vBET
22-07-11, 12:12
כל משוב? האם אתם עדיין זקוקים לתמיכה שלנו? :)

psychopata
25-07-11, 16:25
כך עדיין, הכל טעון פשוט לא עובד היטב את הבעיה עם התצורה של מטוסי בשנת הראשי ברשות vBET במקום הוא vBET 3.0.0 ומעלה לא תוכנה חופשית. כדי לקבל זכות להשתמש בו אתה צריך לקנות רישיון ולהגדיר מפתח הרישיון שלך כאן. איפה אני לתת?

vBET
26-07-11, 07:45
Nie mogę się dostać do Twojego forum - adres podpięty do licencji nie działa.

Klucz licencji znajdziesz w sekcji Downloads (http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php) a ustawisz w Admin CP -> vBET -> Main -> מפתח הרישיון. אם אינך רואה אפשרות זו, יש משהו לא בסדר-podeślij על נתונים של access PM Admin CP ו- FTP. תראה איך זה נראה.

psychopata
26-07-11, 09:17
הודעה נשלח מוביל בדוק

vBET
26-07-11, 23:32
זה המקום שבו אני קופצת:)

vBET
26-07-11, 23:54
דורה-אני יכול לראות איך זה נראה. Zaimportowałem שוב, הקובץ של המוצר, כדי לשלול את האפשרות של שגיאה בעת התקנת.ככל הנראה יש לך בעיה עם ספריות חסר, כי התרגום ייתן לך דף לבן. ודא שהתקנת את הספרייה php: ICONV, קורל. נראה כאילו קורל לא עבד, או אם הם נחסמו שיחות (זה אני לא יכול לאשר ללא גישה ל- FTP) יוצאות.. בבקשה תסתכל כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html#post1536post עבור הספריות הדרושות: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html#post1535Najprawdopodobniej חסרות ספריות אלה. אם אתה, או לאחר ההתקנה, עדיין לא יעבוד, אנא ודא כי אתה לא חסמו חיבורים באמצעות googletest-כאן תוכלו למצוא תיאור: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729Proszę כתשובה אם זה עזר לפתור את הבעיה, אני צריך עוד עזרה:)

psychopata
27-07-11, 07:02
CURL מותקן ומתחיל להסביר:) תודה על עזרתך

vBET
27-07-11, 17:27
אין בעיה. אני ממליץ לעתיד - למרות מה זה לכתוב:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1