КПК

Перегляд повної версії: Пояснити Перекласти повідомлення на форумі не написано на мові форуму за замовчуванням

furnivat
11-02-11, 10:36
Я починаю людей, які відправляють на шведською та іншими мовами, на мій форум, де більшість членів тільки говорити по-англійськи.

Ось те, що потрібно, на мій погляд, щоб дійсно зробити VBET добре працювати: Якщо хтось посади в шведському то їх оригінальний текст додається у форумі, але під ним є автоматичного перекладу на англійську мову. Таким чином, англійська мова могла відповісти.

Надії почути, якщо це може бути можливим. З повагою,

На редагування: Чи це насправді вже роблять це!

kamilkurczak
11-02-11, 13:21
привіт,

Якщо у вас є форум на англійській мові (встановлюється в vBET-> головна) цієї посади повинні бути переведені з шведського на англійську.
Зверніть увагу, що користувач, який робить повідомлення в шведському повинна встановити в usercp рідну мову шведський.
Якщо це повідомлення зберігається на вашому форумі в шведському (без перекладу), слід відредагувати його і вставити вміст між

По-друге, ви можете перевірити ці опції:
AdminCP-> vBET-> Різне-> Показати оригінальний текст для користувача.

Якщо все ще не дуже добре - вкласти сюди URL для прикладу.
Спасибі

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1