PDA

View Full Version: Seletada Tõlgi foorumi postitustest ole kirjutatud default foorumi keel

furnivat
11-02-11, 10:36
Olen hakanud, et inimesed postitad rootsi ja teistes keeltes on minu foorum, kus enamik liikmeid ainult inglise keelt.

Siin on, mida on vaja minu arvates tegelikult teha VBET tööd hästi: Kui keegi postitab Rootsi siis nende algne tekst foorum, kuid selle all on automaatne tõlge inglise keeles. Nii inglise keele kõnelejad võivad vastata.

Loodan kuulda, kui see oleks võimalik. Regards,

Edit: Või see tegelikult juba seda teha?!

kamilkurczak
11-02-11, 13:21
tere,

Kui teil on foorum inglise keeles (mis on määratud vBET-> peamine) on see ametikohtade tõlgitud rootsi keelest inglise keelde.
Pange tähele, et kasutaja, kes teevad post Rootsi peaks sätestatud usercp oma emakeelt rootsi keeles.
Kui see postitus on salvestatud foorum Rootsi (ilma tõlketa), siis tuleks seda muuta ja sisestada sisu vahel

Teiseks, te saate vaadata seda võimalust:
admincp-> vBET-> Muu-> Näita originaali teksti kasutaja.

Kui ikka ei ole hea - kleebi siia URL näiteks.
Tänan

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1