Перегляд повної версії: Спам
Cybershaolin
24-11-09, 16:13
Я думаю, що у вас є проблеми спаму на вашому форумі. Може бути, ви повинні обмежувати реєстрацію нових користувачів, адміністратора, оскільки він виглядає як ви отримуєте oustider спамерами як у пеклі. Багато спам-повідомлень на форумі. Це сумно, коли ви думаєте Є нові повідомлення і майже всі з них спам ...
Так, щось має бути зроблено. СПАМ повідомлення видаляються, але все ж ми повинні зробили деякі додаткові обмеження.
OK - деякі кроки, було зроблено:
- В. М. блокується до декількох постів пишуться
- Те ж саме для URL-адреси
- З інформації члена і редагувати деталі видалені: домашня сторінка, деталі
- Підписання інвалідів
- Деякі IP-адреси заблоковані
Якщо ви дізналися деякі нові форми спаму, будь ласка, зверніть увагу - ми зробимо наші зусилля, щоб заблокувати його.
Cybershaolin
24-11-09, 21:20
Добре vBET роботу. :)
Cybershaolin
07-12-09, 03:18
Спам назад! : Божевільний: Це дуже дратує. Я дійсно думаю, ви повинні екран реєстрації користувачів, а не дозволяти їм вільно вступати.
Спробуйте що-нитку allvb.info / modsec. У мене свій форум на vBulletin і я з цього сайту пару модів поставив і поки все тихо, ніяких спамерів. Тільки ті, які раніше зареєструвалися ворушаться, але і вони поступово йдуть в бан.
Спробуйте що-нитку allvb.info / modsec. У мене свій форум на vBulletin і я з цього сайту пару модів поставив і поки все тихо, ніяких спамерів. Тільки ті, які раніше зареєструвалися ворушаться, але і вони поступово йдуть в бан.
Величезне спасибі за поради:)
Cybershaolin
09-02-10, 03:38
LOL Лот спам тут сьогодні!
Ви знаєте, краще всього перевірки адміністратором. Це те, що в мене є і використовувалися протягом декількох місяців, і це найкраще. Без спаму більше! : D
Все очищається:) Ми блокування ключових слів в цензурі варіанти кожен раз, тому не буде ніякого спаму найближчим часом, так як спамер отримає нечитані повідомлення.
Перевірка по адмін дійсно хороший варіант, але вимагає багато уваги і часу. Ми будемо розглядати його, якщо спаму з'явиться велика проблема тут.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):