View Full Version: Spam
Cybershaolin
24-11-09, 16:13
Es domāju, ka jums ir daži surogātpasta problēmas jūsu forumā. Varbūt jums vajadzētu ierobežot reģistrāciju jaunu biedru by admin, jo izskatās, ka jūs saņemat oustider surogātpasta izplatītāji, piemēram, elle. Daudzi surogātpasta ziņojumus forumā. Tas ir skumji, ja jūs domājat, ka ir jaunas ziņas, un gandrīz visi no tiem ir surogātpasts ...
Jā, kaut kas ir jādara. SPAM ziņas tiek noņemtas, bet vēl mums ir veikti daži papildu ierobežojumus.
OK - daži soļi tika veikts:
- VM bloķēts, kamēr atsevišķos amatos ir rakstīts
- Tāds pats par URL
- No dalībvalstīm informāciju un rediģēt datus noņemt: mājas lapa, ziņas
- Paraksts invalīdiem
- Dažas IP bloķēts
Ja jūs uzzināt dažas jaunas veida SPAM, lūdzu, ņemiet to - mēs padarītu mūsu pūles, lai to nobloķētu.
Cybershaolin
24-11-09, 21:20
Labu darbu vBET. :)
Cybershaolin
07-12-09, 03:18
Surogātpasts ir atkal atpakaļ! : Mad: Tas ir ļoti kaitinošas. Es tiešām domāju, ka jums vajadzētu ekrāns jūsu reģistrāciju lietotājiem vietā, lai ļautu tiem pievienoties brīvi.
Mēģiniet vītne allvb.info / modsec. Man ir mana forumu vBulletin, un es esmu no šīs vietnes pāris mods un nodot, līdz viss ir kluss, nav surogātpasta izplatītāji. Tikai tie, kuri iepriekš ir reģistrēti tās kustas, bet ar laiku iet uz banku.
Mēģiniet vītne allvb.info / modsec. Man ir mana forumu vBulletin, un es esmu no šīs vietnes pāris mods un nodot, līdz viss ir kluss, nav surogātpasta izplatītāji. Tikai tie, kuri iepriekš ir reģistrēti tās kustas, bet ar laiku iet uz banku.
Lielo paldies par padomu:)
Cybershaolin
09-02-10, 03:38
lol Daudz spams te atkal šodien!
Ziniet, labākais veids ir apstiprinājums, ko admin. Tas ir tas, ko es esmu un ko izmanto mēnešiem, un tas ir vislabākais. Ne vairāk spam! : D
Visi iztīra:) Mēs esam bloķē atslēgas vārdi cenzūra opcijas katru reizi, tāpēc nebūs spam drīz, jo surogātpasta sūtītājs saņems lasāma ziņa.
Validācija admin ir patiešām laba izvēle, bet prasa daudz uzmanības un laika. Mēs izskatīsim, ja spam parādīsies lielāks jautājums šeit.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):