Teljes verzió megtekintése: Spam
Cybershaolin
24-11-09, 16:13
Azt hiszem, van néhány spam problémát a fórumon. Talán korlátozzák a regisztráció az új tagok: admin, mert úgy néz ki, kapsz oustider spammerek, mint a pokol. Sok spam üzenetek a fórumon. Ez szomorú, ha úgy gondolja, vannak új üzenetek, és szinte mindegyikük a spam ...
Igen, valamit meg kell tenni. SPAM üzenetek eltávolítása, de még mindig van, hogy néhány további korlátozásokat.
OK - néhány lépést tett:
- VM blokkolt, amíg számos álláshelyre az írásbeli
- Ugyanaz az URL-ek
- A tag információ és a szerkesztés részleteit ki: honlap, részletek
- Aláírás tiltva
- Néhány IP blokkolva
Ha kiderül valami új formában SPAM, kérjük, vegye figyelembe, hogy - mi teszi erőfeszítéseinket, hogy blokkolja azt.
Cybershaolin
24-11-09, 21:20
Jó munka vBET. :)
Cybershaolin
07-12-09, 03:18
A spam vissza! : Mad: Ez nagyon bosszantó. Tényleg úgy gondolom, érdemes képernyőn a regisztrációs felhasználók ahelyett, hogy ezek csatlakozzanak szabadon.
Próbálja ki a téma allvb.info / modsec. Nekem megvan a saját fórum vBulletin, és én erről az oldalról egy pár mod, és tegye, amíg minden csendes, nem spammerek. Csak azok, akik korábban regisztrált mozognak, de fokozatosan megy a bank.
Próbálja ki a téma allvb.info / modsec. Nekem megvan a saját fórum vBulletin, és én erről az oldalról egy pár mod, és tegye, amíg minden csendes, nem spammerek. Csak azok, akik korábban regisztrált mozognak, de fokozatosan megy a bank.
Nagy köszönet a tanácsot:)
Cybershaolin
09-02-10, 03:38
lol Sok spam ismét itt ma!
Tudod, a legjobb módja az érvényesítési admin. Ez az, amit én, és használják hónap, és ez a legjobb. Nincs több spam! : D
Minden tisztított:) Mi gátolja kulcsszavai cenzúra lehetőségek minden alkalommal, így nem lesz spam hamarosan, hiszen spammer lesz olvasható üzenetet.
Érvényesítés admin igazán jó megoldás, de ehhez sok figyelmet és időt. Figyelembe vesszük, ha spam fog megjelenni nagyobb probléma itt.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):