PDA

Žiūrėti pilną versiją: Šlamštas

Cybershaolin
24-11-09, 16:13
Manau, jūs turite šiek tiek šlamštas problemų dėl jūsų forumą. Gal turėtumėte riboti naujų narių admin registraciją, nes ji atrodo, jūs gaunate oustider nepageidaujamo e. pašto platintojus, kaip pragaras. Daugelis šiukšlės forume. Tai liūdna, kai manote, kad yra naujų laiškų ir beveik visi iš jų nuo spam ...

vBET
24-11-09, 16:25
Taip, kažkas turi būti padaryta. Spam žinutes, pašalinti, bet vis dar turime keletą papildomų apribojimų.

vBET
24-11-09, 19:20
Gerai - kai kurie žingsniai buvo padaryti:
- V. užblokuotas, kol yra parašyta keletas pranešimų
- Patį URL
- Valstybių narių informacijos ir redaguoti detales pašalinti: pagrindiniame puslapyje, detalės
- Parašas neįgaliesiems
- Kai kurie IP užblokuotas

Jei sužinojote, kai naujos formos šlamštas, atkreipkite dėmesį, - mes pasirūpinsime, kad mūsų pastangos blokuoti jį.

Cybershaolin
24-11-09, 21:20
Gerą darbą vBET. :)

Cybershaolin
07-12-09, 03:18
Šlamštas yra atgal! : Mad: Tai labai erzina. Aš tikrai manau, kad jūs turėtumėte tikrinti jūsų registracijos vartotojai, o ne leisti jiems prisijungti prie laisvai.

Torrento
03-02-10, 17:31
Pabandykite pokalbio allvb.info / modsec. Turiu savo forumą vBulletin, ir aš iš šio puslapio į mados pora ir įdėti, kol visi yra ramioje, nėra pašto šiukšlių siuntėjams. Tik tie, kurie anksčiau registruota juda, bet jie bus palaipsniui eiti į banką.

vBET
04-02-10, 08:02
Pabandykite pokalbio allvb.info / modsec. Turiu savo forumą vBulletin, ir aš iš šio puslapio į mados pora ir įdėti, kol visi yra ramioje, nėra pašto šiukšlių siuntėjams. Tik tie, kurie anksčiau registruota juda, bet jie bus palaipsniui eiti į banką.

Didžiosios ačiū už patarimus:)

Cybershaolin
09-02-10, 03:38
lol daug spam čia vėl šiandien!

Jūs žinote, geriausias būdas patikrinti admin. Tai ką aš ir naudojamas mėnesius ir tai yra geriausia. Ne daugiau šlamštas! : D

vBET
10-02-10, 14:12
Visi valyti:) Mes blokuoja raktažodžiai cenzūros puslapį kiekvieną kartą, todėl bus ne šlamštas greičiau, nes Spammer gaus neįskaitomas pranešimą.
Admin patvirtinimas yra tikrai geras pasirinkimas, bet reikalauja daug dėmesio ir laiko. Mes mano, kad, jei šlamštą pasirodys didesnė problema.

ciacho
18-11-10, 11:38
Labai gera idėja! -

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1