Перегляд повної версії: Вирішений Я отримую порожню сторінку
Добрий день,
Я встановити vBET234 тиждень тому і все працювало нормально.
Якраз сьогодні я отримую порожню сторінку, у мене є сервер і я не робив ніяких змін, так в чому проблема, будь ласка?
CURL і Iconv встановлено
Root @ сервер [~] # PHP-м
[PHP Modules]
BCMath
календар
CGI
CType
завиток
дата
будинок
Eaccelerator
фільтр
FTP
GD
Gettext
хеш
Iconv
IMAP
IonCube Loader
JSON
LibXML
MBstring
MySQL
OpenSSL
PCRE
POSIX
Відображення
сесія
SimpleXML
SPL
SQLite
стандарт
Tokenizer
XML
XmlReader
XmlWriter
Zend Optimizer
поштовий
Zlib
[Zend Modules]
Zend Extension Manager
Zend Optimizer
IonCube PHP Loader
Root @ сервер [~] #
Будь-яка ідея, будь ласка?
Я ж кидати цю errorvBulletin.org форуму - Перегляд одну посаду - vB підприємства Перекладач (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1911751&postcount=860) я не став використовувати Google API keyThank ви
Якщо він працює, і раптом зупиняється, то я бачу ці сценарії:
1. Ваш господар постачальник вніс деякі зміни на сервері - запитайте його про це.
2. Інші адміністратор зробив зміни конфігурації - перевірити вашу конфігурацію знову
3. У вас є деякі проблеми з Google - відкриті FORUM_ROOT файл / inclues / vbenterprisetranslator_functions.php, знаходимо там $ результат = @ curl_exec ($ зв'язку), а також додати відлуння нижче $ результат "</ BR> '; .. Вимкнути кеш, піти на деякі перекладеної сторінки і подивитися, що результат від Google. Після цього відмінити зміни - прибрати відлуння і включити кеш знову.
Це я можу сказати на даний момент. Більше, коли ви дасте мені підтвердження про 1 і 2, і результати 3.
Привіт,
Близько 1 і 2, я нічого не змінили на моєму сервері, його власний сервер.
Я намагаюся крок 3, але все ж з тією ж проблемою, результатів не від Google.
Дякуємо за допомогу
Ні, ні, ні - якщо у вас є CURL включений, то ви завжди отримаєте у результаті Google. Питання, що цей результат включає. І це було те, що мені потрібно знати. І 3 давав вам шлях, щоб знайти його, поміщаючи його на висновок перед решти сторінки (ви повинні побачити його у жебрацтво сторінки)
Якщо ви хочете, я можу впоратися з цим - просто необхідний доступ до вашої панелі адміністратора (я хочу бачити конфігурацію) і до вашого FTP. Будь ласка, PM мені ці деталі доступу, або пишіть тут результат 3, як я просив раніше. 3 не є рішенням - 3 розслідування.
Дякуємо. Я вже відправити Вам відповідь по ТЧ. Причина в тому, що ви заблоковані Google. Будьте спокійні - Google любить давати доступ тому, коли все в порядку, так що просто написати їх, і ми будемо прояснити ситуацію.
Для всіх, що мають аналогічні проблеми дивіться в оновленій FAQ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9). Це проявляється там, як перевірити ваш сайт заблокований Google і що в такому випадку.
Я написав для підтримки Google, я сподіваюся, що вони скоро відповідь: замішанні:
Спасибі
Добрий день,
Я послав вас вечора ласка, допоможіть мені як можна швидше, Google дає мені тільки моменту, щоб вирішити цю проблему
Спасибі
У нас є 1:53 в ніч нашого часу, але туди для вашого PM:)
І відповів - ми раді, що Google хоче, щоб розблокувати так швидко:)
Yaaaaaaaaah
мій сайт розблокували ЗАРАЗ
Завдяки Завдяки Цистерни багато для великою підтримкою
З повагою
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):