View Full Version: Lahendatud Ma saan tühja lehe
Tere,
Ma install vBET234 nädal tagasi ja kõik töötas hästi.
Just täna ma saan tühja lehe, mul on server ja ma ei tee midagi muuta, nii et milles on probleem palun?
CURL ja ICONV paigaldatud
root @ server [~] # php-m
[PHP moodulid]
bcmath
kalender
cgi
ctype
lokkima
kuupäev
dom
eAccelerator
filter
ftp
gd
gettext
hash
iconv
imap
ionCube Loader
Jon
libxml
mbstring
mysql
openssl
PCRE
POSIX
Peegeldus
istung
SimpleXML
SPL
SQLite'i
standard
tokenizer
xml
xmlreader
xmlwriter
Zend Optimizer
tõmblukk
zlib
[Zend moodulid]
Zend Extension Manager
Zend Optimizer
ionCube PHP Loader
root @ server [~] #
Iga idee, palun?
Ma vinnama sama selles errorvBulletin.org Foorum - View Single Post - vB Enterprise Tõlkija (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1911751&postcount=860) ma ei kasuta Google API keyThank sa
Kui see töötas ja äkki, siis ma näen neid stsenaariumi:
1. Teie võõrustaja poole tegi mõned muudatused server - küsi temalt selle kohta.
2. Muud administraator tehtud konfiguratsiooni muutused - kontrolli oma seadeid uuesti
3. Teil on küsimus Google - open file FORUM_ROOT / inclues / vbenterprisetranslator_functions.php, leida seal $ tulemus = @ curl_exec ($ connection) ning alla lisada echo $ tulemus. "</ Br>". Keela cache, minna mõne tõlgitud lehekülje ja näha, mis on tingitud Google. Pärast seda undo muudatused - eemaldada kaja ja võimaldada cache uuesti.
Seda ma ei ütle praegu. Rohkem kui sa annad mulle kinnitust umbes 1 ja 2 ning tulemused alates 3.
Hi,
Umbes 1 ja 2, ma ei muuda midagi minu server, selle oma serverisse.
Ma üritan sammu 3, kuid ikka sama probleem, ei saadud tulemusi google.
Thanks abi
Ei, ei, ei - kui teil on CURL lubatud, siis saate alati tulenema Google. Küsimus on, mida see tulemus sisaldab. Ja see oli mida ma pean teadma. Ja 3 andis teile võimalus leida see läbi, pannes seda toodanguga enne ülejäänud leht (te peaksite nägema seda kerjamine lehel)
Kui soovid Ma saan sellega hakkama - lihtsalt on vaja pääseda ligi Teie Admin CP (Ma tahan näha oma konfiguratsiooni) ning oma FTP. Palun PM mulle need ligipääsu võimaldavaid andmeid, või kirjutage siia tulemusena nii 3 kui ma küsisin enne. 3 ei ole lahendus - 3 uurimist.
Aitäh. Ma juba saadan teile vastuse PM. Põhjus on selles, et teil on blokeeritud Google. Ole rahulik - Google meeldib anda juurdepääs tagasi, kui kõik on OK, nii lihtsalt kirjutada neile ja me selgitada olukorda.
Igaüks, kellel sarnane probleem siis uurima uuendatud KKK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9). See on seal näha, kuidas kontrollida, kas teie sait on blokeeritud Google ja mida on sellisel juhul.
Kirjutasin google abi, loodan, et nad vastuse kiiresti: segaduses:
Aitäh
Tere,
Saatsin teile pm palun aidake mind ASAP, google andis mulle vaid hetkeks probleemi lahendada
Aitäh
Meil on 1:53 öösel meie aja, vaid läheb seal teie PM:)
Ja vastas - meil on hea meel, et Google tahab blokeeringu nii kiiresti:)
Yaaaaaaaaah
minu veebilehe blokeerimata KOHE
Tänu Thanks Tanks partii suur toetus
Regards
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):