PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Já se prázdná stránka

Damas
20-11-09, 19:01
Dobrý den,

Já nainstalovat vBET234 před týdnem a všechno fungovalo v pořádku.

Právě dnes jsem se prázdná stránka, mám server a já jsem nedělal žádné změny, takže v čem je problém prosím?

CURL iconv a instalaci

root @ server [~] # php-m
[PHP moduly]
bcmath
kalendář
cgi
CType
kadeř
datum
dom
eAccelerator
filtr
FTP
gd
gettext
hash
iconv
IMAP
IonCube Loader
JSON
libxml
mbstring
mysql
openssl
PCRE
POSIX
Odraz
zasedání
SimpleXML
SPL
SQLite
standard
Tokenizer
XML
XmlReader
XmlWriter
Zend Optimizer
zip
zlib

[Zend moduly]
Zend Správce rozšíření
Zend Optimizer
IonCube PHP Loader

root @ server [~] #

Jakýkoliv nápad, prosím?

Damas
20-11-09, 21:11
Jsem stejný přídí tohoto errorvBulletin.org Forum - Zobrazit téma - vB Enterprise Překladatel (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1911751&postcount=860) jsem neměl používat Google API keyThank vás

vBET
21-11-09, 18:20
Pokud by to bylo pracovat a najednou se zastaví, pak vidím ty scénáře:
1. Váš host poskytovatele udělal některé změny na serveru - zeptejte se ho na to.
2. Ostatní správce se změny v konfiguraci - zkontrolujte nastavení znovu
3. Máte nějaký problém s Google - otevřít soubor FORUM_ROOT / inclues / vbenterprisetranslator_functions.php, najdou $ result = @ curl_exec ($ připojení), a dole přidat echo $ result '</ br> ".. Zakázat cache, zajít do některé přeložené stránky a uvidíte, co je výsledek z Google. Poté Vrátit změny - odstranit echo a Povolit cache znovu.

To můžu říct v tuto chvíli. Víc, když jste mi potvrzení o 1 a 2, a výsledky od 3.

Damas
22-11-09, 11:04
Dobrý den,

Asi 1 a 2, já jsem nic nezměnilo na mém serveru, jeho vlastní server.

Snažím krok 3, ale stále stejný problém, žádné výsledky z Google.

Díky za pomoc

vBET
22-11-09, 17:05
Ne, ne, ne - pokud jste CURL povolena, pak se vám vždy dostane výsledek z Google. Otázkou je, co tento výsledek zahrnuje. A to bylo to, co potřebuji vědět. A 3, dával si způsob, jak zjistit to tím, že k výstupu do zbytku stránky (měli byste vidět na žebrání stránky)

Pokud chcete, můžu zvládnout - stačí přístup ke svému správce CP (Chci vidět konfiguraci) a FTP. Prosím PM mě ty přístupové údaje, nebo napsat zde výsledek 3, zeptal jsem se předtím. 3 není řešením - 3 je vyšetřování.

Damas
23-11-09, 00:48
Odeslané hodin

Děkuji

vBET
23-11-09, 20:31
Díky. Už jsem vám poslal odpověď na PM. Důvodem je, že jsou blokovány Google. Buďte v klidu - Google rád dává přístup zpět, pokud je vše v pořádku, tak stačí napsat, a my se vyjasnit situaci.

Pro každého, kdo má podobný problém prosím, podívejte se na aktualizaci FAQ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9). Zobrazuje se zde, jak zjistit váš web je blokován Google a co v takovém případě.

Damas
23-11-09, 21:06
Napsal jsem na podporu Google, doufám, že brzy Odpověď: Zmatený:

Děkuji

Damas
24-11-09, 21:30
Dobrý den,

Poslala jsem ti pm Prosím, pomozte mi ASAP, Google mi dal jen na chvíli, aby tento problém vyřešit

Děkuji

vBET
25-11-09, 01:53
Máme 1:53 v noci našeho času, ale bude tam pro své PM:)

vBET
25-11-09, 02:21
A odpověděl - Jsme rádi, že Google chce odblokovat tak rychle:)

Damas
25-11-09, 04:29
Yaaaaaaaaah
mých webových stránkách odblokovány TEĎ

Díky Díky moc za Nádrže velkou podporu

S pozdravem

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1