View Full Version: Riješen Ja se prazna stranica
Pozdrav,
Ja instalirati vBET234 prije tjedan dana i sve radi fino.
Samo danas sam se prazna stranica, ja sam moj server, a nisam nikakve promjene, pa u čemu je problem molim?
Curl i ICONV instaliran
root @ server [~] # php-m
[PHP modula]
bcmath
kalendar
CGI
ctype
sklupčati
datum
dom
eAccelerator
filter
FTP
GD
gettext
smjesa
iconv
IMAP
ionCube Loader
JSON
libxml
mbstring
MySQL
OpenSSL
pcre
POSIX
Odraz
sjednica
SimpleXML
SPL
SQLite
standard
tokenizer
xml
xmlreader
xmlwriter
Zend Optimizer
zip
zlib
[Zend Moduli]
Zend Proširenje Manager
Zend Optimizer
ionCube PHP Loader
root @ server [~] #
Bilo koji ideja molim?
Ja uzburkano ista ta pogreška vBulletin.org Forum - View Single Post - BB Enterprise Prevoditelj (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1911751&postcount=860) Nisam koristio Google ključ API Hvala
Ako je radio i odjednom prestaje, onda vidim one scenarija:
1. Vaš domaćin usluga napravio neke promjene na poslužitelju - pitajte ga o tome.
2. Ostali administratoru je promjena u konfiguraciji - provjerite vašu konfiguraciju ponovno
3. Imate neki problem sa Google-a - otvaranje datoteke FORUM_ROOT / inclues / vbenterprisetranslator_functions.php, tamo naći $ rezultat = @ curl_exec ($ veza), a ispod dodati echo $ rezultat '</ br> ";.. Onesposobiti cache memorije, idite na neke prevedeno stranica i vidjeti što je rezultat iz Googlea. Nakon toga poništiti promjene - uklanjanje jeke i omogućiti predmemorija ponovno.
To mogu reći u ovom trenutku. Više kad mi dati potvrdu o 1 i 2, a rezultati iz 3.
Bok,
Oko 1 i 2, nisam ništa promijeniti na moj server, njen moj vlastiti poslužitelj.
Pokušavam koraku 3, ali još uvijek isti problem, nema rezultata iz Googlea.
Hvala za pomoć
Ne, ne, ne - ako ste omogućili Curl, tada ćete uvijek dobiti rezultat od Googlea. Pitanje je što ovaj rezultat uključuje. I to je ono što trebam znati. A 3 je dajući vam način da to saznate stavljajući ga na izlaz prije nego što ostatak stranice (trebali biste je vidjeli u prosio stranice)
Ako želite mogu nositi s tim - samo trebate pristup Admin CP (Želim vidjeti svoje konfiguracije), a na svoj FTP. Molimo PM me one korisničke podatke, ili pisati ovdje rezultat 3 kao što sam pitao prije. 3 nije rješenje - 3 je istraga.
Predsjednik Poslano
Hvala
Zahvaljujući. Već sam vam poslati odgovor na pm. Razlog je da ste blokirani od strane Googlea. Budite mirni - Google voli dati pristup leđa, kada je sve u redu, tako da ih samo napisati i mi ćemo razjasniti situaciju.
Jer svatko tko ima slične problema molimo pogledajte u obnovljeno FAQ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9). To je ovdje prikazana kako provjeriti da li vaš site je blokiran od strane Google i što u takvom slučaju.
Napisao sam na google podršku, nadam se da odgovor uskoro: zbunjen:
Hvala
Pozdrav,
Poslala sam ti pm ugoditi pomoć mene ASAP, google mi daje samo trenutak da škripac ovaj problem
Hvala
Imamo 1:53 noću naše vrijeme, ali ide tu za svoju PM:)
A je odgovorio - mi je drago da Google želi deblokirati tako brzo:)
Yaaaaaaaaah
moje web stranice deblokiraju sada
Zahvaljujući Zahvaljujući Spremnici puno za velika podrška
Pozdrav
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):