PDA

View Full Version: Решени Аз се празна страница

Damas
20-11-09, 19:01
Здравейте,

Аз се инсталира vBET234 една седмица преди и всичко работеше добре.

Точно днес получавам празна страница, аз имам моя сървър и не съм направил никаква промяна, така че това, което е проблем, моля?

CURL и ICONV инсталирани

корен @ сървър [~] # PHP-m
[PHP Модули]
BCMath
календар
CGI
ctype
къдря
дата
дом
eAccelerator
филтър
FTP
GD
Gettext
хашиш
iconv
IMAP
ionCube Loader
JSON
libxml
mbstring
MySQL
OpenSSL
PCRE
POSIX
Размисъл
сесия
SimpleXML
SPL
SQLite
стандарт
tokenizer
XML
xmlreader
XMLWriter
Zend Optimizer
цип
Zlib

[Zend Модули]
Zend Удължаване Manager
Zend Optimizer
ionCube PHP Loader

корен @ сървър [~] #

Всяка идея, моля?

Damas
20-11-09, 21:11
Аз вдигам същата тази errorvBulletin.org Форум - Вижте единствен стълб - автоматични преводи (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1911751&postcount=860) аз не използват Google API keyThank ви

vBET
21-11-09, 18:20
Ако работи и изведнъж спира, а след това да видя тези сценарии:
1. Вашият домакин доставчик направи някои промени на сървъра - го питах за това.
2. Други администратор направи промени в конфигурацията - проверете отново вашата конфигурация
3. Вие имате някакъв проблем с Google - отворен файл FORUM_ROOT / inclues / vbenterprisetranslator_functions.php, да намерят там $ резултат = @ curl_exec ($ връзка); и под добавите ехо $ резултат </ BR> ';. Изключване на кеша, отидете на някои преведена страница и да видим какъв е резултатът от Google. След това Отмяна на промените - премахване на ехо и отново даде възможност на кеша.

Това мога да кажа в този момент. Още, когато ми даде потвърждение за 1 и 2, и резултатите от 3.

Damas
22-11-09, 11:04
Здравейте,

Около 1 и 2, и не променя нищо на моя сървър, си моя собствен сървър.

Опитвам се на стъпка 3, но все още същия проблем, липсата на резултати от Google.

Благодаря за помощ

vBET
22-11-09, 17:05
Не, не, не - ако имате CURL поддръжка, тогава винаги ще се получи резултат от Google. Въпросът е какво този резултат включва. И това е, което трябва да знам. И 3 ви дава начин да го разберете, поставяйки я на производството им преди останалата част от страницата (трябва да я видите в просия на страница)

Ако искате, мога да се справим с това - просто се нуждаят от достъп до Admin CP (Искам да видя вашата конфигурация) и да ви FTP. Моля, PM мен тези данни за достъп, или да пиша тук за резултата от 3, като попитах преди. 3 не е решение - 3 е разследване.

Damas
23-11-09, 00:48
PM Изпратени

Благодаря

vBET
23-11-09, 20:31
Благодаря. Аз вече ви изпрати отговор на PM. Причината е, че са блокирани от Google. Бъдете спокойни - Google обича да се даде достъп назад, когато всичко е ОК, така че просто ги пишете и ние ще се изясни ситуацията.

За всеки, който има подобен въпрос, моля погледнете в актуализирания FAQ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9). Тя се показва как да проверите вашия сайт е блокиран от Google и какво в такъв случай.

Damas
23-11-09, 21:06
Писах на подкрепата на Google, аз се надявам, че отговор скоро: объркан:

Благодаря

Damas
24-11-09, 21:30
Здравейте,

Аз ви пратих ч., моля да ми помогне ASAP, Google ми дава само за миг, за да решите този проблем

Благодаря

vBET
25-11-09, 01:53
В момента са 1:53 през нощта наше време, но ще има за вашия PM:)

vBET
25-11-09, 02:21
И отговаря - ние се радваме, че Google иска да деблокира толкова бързо:)

Damas
25-11-09, 04:29
Yaaaaaaaaah
отблокирани СЕ моя сайт

Благодарение Thanks Tanks много за голяма подкрепа

Поздрави

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1