Перегляд повної версії: Тестування програмного забезпечення vBET
Я б хотів випробувати програмне забезпечення в першу чергу на полігоні мого форуму. Цікаво, якщо програмне забезпечення vBET вносить зміни до бази даних або додати додаткові дані. Я хоче знати, якщо все працює, перш ніж внести зміни в моєму житті форуму. Ця тема на голландській мові, щоб побачити, наскільки добре вона переведена на англійську мову. :)
Привіт:)
Будь ласка, зверніть увагу, що ми надаємо безкоштовну версію (повільніше і менше функцій), які ви можете перевірити. Будь ласка, дивіться тут для деталей:
Крім відповіді на Ваше питання про БД зміни. vBET створює свої власні столи для кеш-пам'яті. Так що ваші існуючі дані в безпеці - ми не будемо міняти. vBET додає лише 1 колонка до вже існуючої таблиці - це колонки для користувача мову за замовчуванням у таблиці користувача.
Якщо у Вас виникли питання майбутнього, перш ніж купити vBET - будь ласка, тільки запитують:)
PS.
Сподіваюся, вам сподобається, наскільки добре ваше повідомлення було переведено:) У мене не було проблем взагалі з розумінням цього. Google надає відмінний сервіс!
Дякуємо за інформацію!. Переклад був кращим, ніж я очікував. Не ідеально, але досить добре, щоб зрозуміти. Основна мова мій форум є англійська, але я виразно думаю, що зможу набрати більше членів з різними мовами. Я буду досліджувати ще трохи і спробувати найближчим часом.
Зверніть увагу, що безкоштовна версія тільки переводить форумі. Платна версія підтримує багатомовні спільноти (повідомлень на різних мовах).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):