PDA

Teljes verzió megtekintése: Tesztelés a szoftver vBET

Wulf
16-11-10, 17:17
Szeretném kipróbálni a szoftvert először egy vizsgálati helyszín az én fórum. Kíváncsi vagyok, ha a vBET szoftver segítségével az adatbázisban változtatásokat eszközölni vagy további adatokat. Azt akarja tudni, hogy minden jól működik, mielőtt módosítja a live fórum. Ez a szál a holland, hogy mennyire jól fordította angolra. :)

vBET
16-11-10, 23:53
Hi:)

Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes verzió (lassabb és kevésbé jellemzők), amelyek ki lehet próbálni. Kérjük, olvassa el ide a részletekért:

Ugyancsak választ a kérdésére DB változásokat. vBET elkészíti a saját táblázatok cache. Így a meglévő adatok biztonságos, - nem fogjuk megváltoztatni. vBET hozzáteszi csak 1 oszlop a már meglévő táblát - ez oszlop felhasználó alapértelmezett nyelve a felhasználói táblázatban.

Ha a jövőben kérdése, vásárlás előtt vBET - kérjük, csak kérdezni:)

PS.
Remélem tetszik, mennyire jó a fordítás után:) Nem volt probléma egyáltalán megérteni. A Google nagy szolgálatot!

Wulf
17-11-10, 02:22
Köszönöm az információkat!. A fordítás jobb volt, mint amire számítottam. Nem tökéletes, de elég jó, hogy megértsük. A fő nyelve a fórum angol nyelvű, de azt határozottan hiszem, egyre több, tagjai különböző nyelven. Fogom vizsgálni néhány, és próbálja ki hamarosan.

vBET
17-11-10, 21:52
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ingyenes verzió csak fordítja fórum. Fizetett verzió támogatja a többnyelvű közösség (Hozzászólás különböző nyelveken).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1