Teljes verzió megtekintése: Tesztelés a szoftver vBET
Szeretném kipróbálni a szoftvert először egy vizsgálati helyszín az én fórum. Kíváncsi vagyok, ha a vBET szoftver segítségével az adatbázisban változtatásokat eszközölni vagy további adatokat. Azt akarja tudni, hogy minden jól működik, mielőtt módosítja a live fórum. Ez a szál a holland, hogy mennyire jól fordította angolra. :)
Hi:)
Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes verzió (lassabb és kevésbé jellemzők), amelyek ki lehet próbálni. Kérjük, olvassa el ide a részletekért:
Ugyancsak választ a kérdésére DB változásokat. vBET elkészíti a saját táblázatok cache. Így a meglévő adatok biztonságos, - nem fogjuk megváltoztatni. vBET hozzáteszi csak 1 oszlop a már meglévő táblát - ez oszlop felhasználó alapértelmezett nyelve a felhasználói táblázatban.
Ha a jövőben kérdése, vásárlás előtt vBET - kérjük, csak kérdezni:)
PS.
Remélem tetszik, mennyire jó a fordítás után:) Nem volt probléma egyáltalán megérteni. A Google nagy szolgálatot!
Köszönöm az információkat!. A fordítás jobb volt, mint amire számítottam. Nem tökéletes, de elég jó, hogy megértsük. A fő nyelve a fórum angol nyelvű, de azt határozottan hiszem, egyre több, tagjai különböző nyelven. Fogom vizsgálni néhány, és próbálja ki hamarosan.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ingyenes verzió csak fordítja fórum. Fizetett verzió támogatja a többnyelvű közösség (Hozzászólás különböző nyelveken).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):