Επιστροφή στο Forum: Έλεγχος της vBET λογισμικό
Θα ήθελα να δοκιμάσει το λογισμικό για πρώτη φορά σε μια περιοχή δοκιμής του φόρουμ μου. Αναρωτιέμαι αν το λογισμικό vBET κάνει αλλαγές στη βάση δεδομένων ή να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία. Εγώ θέλει να ξέρει αν όλα λειτουργούν πριν κάνω αλλαγές για να ζήσει το φόρουμ μου. Αυτό το νήμα είναι στα ολλανδικά για να δείτε πόσο καλά μεταφραστεί στα Αγγλικά. :)
Γεια σας:)
Παρακαλώ σημειώστε ότι παρέχουμε δωρεάν έκδοση (πιο αργή και λιγότερο χαρακτηριστικά), το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε. Παρακαλούμε δείτε εδώ για λεπτομέρειες:
Επίσης, απαντώντας στην ερώτησή σας σχετικά με τις αλλαγές DB. vBET δημιουργεί το δικό τους πίνακες για cache. Έτσι, τα υπάρχοντα δεδομένα σας είναι ασφαλή - δεν θα το αλλάξει. vBET προσθέτει μόνο 1 στήλη σε ήδη υπάρχοντα πίνακα - στήλη είναι εξ 'ορισμού γλώσσα για το χρήστη στον πίνακα των χρηστών.
Αν έχετε οποιεσδήποτε μελλοντικές ερωτήσεις, να αγοράσει πριν από vBET - παρακαλώ απλώς να ρωτήσω:)
PS.
Ελπίδα σας αρέσει το πόσο καλή θέση σας μεταφράστηκε:) δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κατανόησή της. Google δίνει μεγάλη υπηρεσία!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!. Η μετάφραση ήταν καλύτερη απ 'ότι περίμενα. Δεν είναι τέλειο αλλά αρκετά καλό για να καταλάβετε. Η κύρια γλώσσα του forum είναι τα αγγλικά μου, αλλά εγώ σίγουρα ότι μπορώ να προσλαμβάνουν περισσότερα μέλη με διαφορετικές γλώσσες. Θα διερευνήσει λίγο περισσότερο και να δοκιμάσετε σύντομα.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η δωρεάν έκδοση μόνο μεταφράζει φόρουμ. Πληρωμένη έκδοση υποστηρίζει πολύγλωσσα κοινότητα (δημοσιεύσεις σε διάφορες γλώσσες).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):