Виев Фулл Версион: Тестирање софтвера вБЕТ
Желео бих да тестира софтвер прво на тестирање мојих форуму. Питам се да ли вБЕТ софтвер је направио измене у бази података или додати додатне податке. Ја жели да знам да ли све ради пре него што сам направити промене на мојој живе форуму. Ову тему је на холандском да видите како је преведен на енглески. :)
Хи:)
Имајте на уму да пружамо бесплатну верзију (спорије и мање могућности) које можете да испробате. Погледајте овде за више детаља:
Такође, одговарајући на питање о ДБ-промена. вБЕТ ствара сопствену столова за кеш. Дакле, постојећи подаци безбедни - нећемо га мењати. вБЕТ додаје само 1 колону већ постојећу табелу - то је колона за језик подразумеваног корисника у корисничком табели.
Ако имате било каквих будућих питања, пре него што купите вБЕТ - молим вас само питам:)
ПС.
Надам се да вам као што је колико је добар ваш пост је преведен:) нисам имао проблема уопште са тим разумевањем. Гоогле даје велики сервис!
Хвала за информације. Превод је био бољи него што сам очекивао. Није савршен, али довољно добар да разумем. Главни језик мог форума је енглески, али ја дефинитивно мислим да регрутује више чланова са различитим језицима. Ја ћу истражити још и покушајте ускоро.
Имајте у виду да бесплатна верзија само преводи форуму. Плаћени верзија подржава вишејезичне заједнице (поруке на различитим језицима.)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):