PDA

View Full Version: Testarea software-ului vBET

Wulf
16-11-10, 17:17
Aş dori să testeze software-ul în primul rând pe un site de testare de pe forum pentru mele. Mă întreb dacă software-ul vBET face modificări în baza de date sau pentru a adăuga date suplimentare. Am vrea să ştiu dacă totul funcţionează înainte de a mă face modificări pe forum pentru mei locuiesc. Acest thread este în olandeză pentru a vedea cât de bine tradus-o în limba engleză. :)

vBET
16-11-10, 23:53
Hi:)

Vă rugăm să reţineţi faptul că oferim gratuit ultima versiune (caracteristici mai lent şi mai puţin), pe care vă puteţi testa. Vă rugăm să consultaţi aici pentru detalii:

De asemenea, răspunde la întrebarea dumneavoastră despre modificările DB. vBET creează Este tabele proprii pentru cache. Deci, datele existente, este sigur - nu o vom schimba. vBET adaugă numai 1 coloana de tabel deja existent - este coloana de ghidul de limba maternă în tabelul de utilizator.

Dacă aveţi orice întrebări viitor, cumpărare înainte de vBET - adresaţi-vă doar:)

PS.
Sper că vă place cum bine Postarea dvs. a fost tradus:) am avut nici o problema la toate cu o înţelegere el. Google oferă servicii avantajos!

Wulf
17-11-10, 02:22
Multumesc pentru informatii!. Traducere a fost mai bun decât mă aşteptam. Nu este perfect, dar suficient de bun pentru a înţelege. Principala limbă de pe forum pentru meu este limba engleză, dar cu siguranta eu cred că pot recruta mai mulţi membri, cu limbi diferite. Voi investiga unele mai mult şi încerca în curând.

vBET
17-11-10, 21:52
Vă rugăm să reţineţi faptul că versiunea free se traduce numai pe forum. Versiune plătită acceptă mai multe limbi comunitare (posturi în diferite limbi).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1