PDA

Zobraziť plnú verziu: Testovanie software vBET

Wulf
16-11-10, 17:17
Chcel by som vyskúšať softvér najprv na skúšobnom moje forum. Zaujímalo by ma, ak je softvér vBET vykoná zmeny v databáze, alebo pridať ďalšie dáta. Aj chce vedieť, či všetko funguje, ako som sa zmeniť môjho života forum. Toto vlákno je v holandčine, ako dobre je preložená do angličtiny. :)

vBET
16-11-10, 23:53
Ahoj:)

Vezmite prosím na vedomie, že poskytujeme bezplatné verziu (pomalší a menej funkcií), ktoré si môžete vyskúšať. Nájdete tu informácie:

Aj odpovede na Váš dotaz na DB zmeny. vBET vytvára svoj vlastný tabuľky pre cache. Takže vaše existujúce dáta v bezpečí - nebudeme meniť. vBET pridá iba 1 stĺpec na už existujúcej tabuľky - to je stĺpec pre jazyk používateľského predvolené v tabuľke user.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, ako kúpiť vBET - Opýtajte sa, prosím:)

PS.
Dúfam, že sa vám páči, ako dobre Váš príspevok bol preložený:) som vôbec žiadny problém s pochopením to. Google poskytuje skvelé služby!

Wulf
17-11-10, 02:22
Vďaka za informácie!. Preklad bol lepší, než som čakal. Nie je dokonalé, ale dosť dobrá k pochopeniu. Hlavným jazykom je angličtina moje forum, ale rozhodne som si, že môžem získavať ďalších členov s rôznymi jazykmi. Budem skúmať viac a vyskúšať čoskoro.

vBET
17-11-10, 21:52
Vezmite prosím na vedomie, že voľné verzii len prekladá forum. Platená verzia podporuje viacjazyčné Spoločenstva (Príspevky v inom jazyku).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1