Zobraziť plnú verziu: Testovanie software vBET
Chcel by som vyskúšať softvér najprv na skúšobnom moje forum. Zaujímalo by ma, ak je softvér vBET vykoná zmeny v databáze, alebo pridať ďalšie dáta. Aj chce vedieť, či všetko funguje, ako som sa zmeniť môjho života forum. Toto vlákno je v holandčine, ako dobre je preložená do angličtiny. :)
Ahoj:)
Vezmite prosím na vedomie, že poskytujeme bezplatné verziu (pomalší a menej funkcií), ktoré si môžete vyskúšať. Nájdete tu informácie:
Aj odpovede na Váš dotaz na DB zmeny. vBET vytvára svoj vlastný tabuľky pre cache. Takže vaše existujúce dáta v bezpečí - nebudeme meniť. vBET pridá iba 1 stĺpec na už existujúcej tabuľky - to je stĺpec pre jazyk používateľského predvolené v tabuľke user.
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, ako kúpiť vBET - Opýtajte sa, prosím:)
PS.
Dúfam, že sa vám páči, ako dobre Váš príspevok bol preložený:) som vôbec žiadny problém s pochopením to. Google poskytuje skvelé služby!
Vďaka za informácie!. Preklad bol lepší, než som čakal. Nie je dokonalé, ale dosť dobrá k pochopeniu. Hlavným jazykom je angličtina moje forum, ale rozhodne som si, že môžem získavať ďalších členov s rôznymi jazykmi. Budem skúmať viac a vyskúšať čoskoro.
Vezmite prosím na vedomie, že voľné verzii len prekladá forum. Platená verzia podporuje viacjazyčné Spoločenstva (Príspevky v inom jazyku).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):