КПК

Прагляд поўнай версіі: Тэставанне праграмнага забеспячэння vBET

Wulf
16-11-10, 17:17
Я б хацеў выпрабаваць праграмнае забеспячэнне ў першую чаргу на палігоне майго форуму. Цікава, калі праграмнае забеспячэнне vBET ўносіць змены ў базу дадзеных або дадаць дадатковыя дадзеныя. Я хоча ведаць, калі ўсё працуе, перш чым ўнесці змены ў маім жыцці форуму. Гэтая тэма на галандскай мове, каб убачыць, наколькі добра яна перакладзена на ангельскую мову. :)

vBET
16-11-10, 23:53
Прывітанне:)

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы прадстаўляем бясплатную версію (павольней і менш функцый), якія вы можаце праверыць. Калі ласка, глядзіце тут для дэталяў:

Акрамя адказу на Ваш пытанне аб БД змены. vBET стварае свае ўласныя сталы для кэш-памяці. Так што вашыя існуючыя дадзеныя ў бяспецы - мы не будзем мяняць. vBET дадае толькі 1 калонка да ўжо існуючай табліцы - гэта калонкі для карыстача мову па змаўчанні ў табліцы карыстальнікаў.

Калі ў Вас паўсталі пытанні будучыні, перш чым купіць vBET - калі ласка, толькі пытаюцца:)

PS.
Спадзяюся, вам спадабаецца, наколькі добра ваша паведамленне было пераведзена:) У мяне не было праблем наогул з разуменнем гэтага. Google дае выдатны сэрвіс!

Wulf
17-11-10, 02:22
Дзякуй за інфармацыю!. Пераклад быў лепш, чым я чакаў. Не ідэальна, але досыць добра, каб зразумець. Асноўная мова мой форум з'яўляецца англійская, але я вызначана думаю, што змагу набраць больш членаў з рознымі мовамі. Я буду даследаваць яшчэ трохі і паспрабаваць у бліжэйшы час.

vBET
17-11-10, 21:52
Звярніце ўвагу, што бясплатная версія толькі перакладае форуме. Платная версія падтрымлівае шматмоўныя супольнасці (паведамленняў на розных мовах).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1