Перегляд повної версії: Вирішений Оновлення до останньої версії тепер сторінках отримую помилки
Я пішов напрямків в даний час майже кожен потік отримує помилку - у мене є VBSEO також - але напрямках тільки сказати, вивантаження та імпорту, так що, що я зробив
Firefox говорить
Сторінка не правильно перенаправлення
IE говорить
Internet Explorer не вдалося відобразити веб-сторінку
Як тільки я вимкнув VBet помилки пішов
kamilkurczak
21-10-10, 08:05
привіт,
Якщо vBET включений, і ви на основний сайт (без перекладу) працює сайт чи ні? Якщо так, будь ласка, увімкніть vBET і дати мені адресу цього сайту.
Якщо ні, будь ласка, надішліть мені PM вашого адміністратора і FTP-доступу. Спасибі
Редаговано:
Будь ласка, спробуйте відключити кеш для гостя AdminCP-> vBet-> кеш-пам'яті і спробувати знайти це питання ще раз.
Це був вже відключений pm'ed я вам свою інформацію
kamilkurczak
22-10-10, 11:45
Подивіться, будь ласка, до ваших PM
Я відповів тобі
Подивіться, будь ласка, до ваших PM
kamilkurczak
22-10-10, 14:27
нормально.
Досить подивитися тут:
vBET переводити URL добре (наприклад, - ви можете бачити його у вихідний код сторінки після переведення на пл)
http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
але при натисканні і перейти до цієї теми у вас є перенаправлення на:
http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
Чи не хорошу інтеграцію з vBSEO.
Я помітив, що у вас є vBSEO 3.3.0. Це стара версія цього продукту.
Стара версія vBET (до вашого оновлення) працювали відповідно до vBSEO. це була хороша інтеграція, але після оновлення необхідно оновити vBSEO до останньої версії.
Редаговано:
після оновлення vBSEO ви повинні зробити файл integranion ще раз (для двох файлів: корінь форуму / vbseo / входить / functions_vbseo_url.php файлів і форум корінь / vbseo / входить / functions_vbseo_createurl.php файл). Все, що описано у файлі readme.html - інтеграція з vBSEO в Do-Not-завантажити папки.
Після цього uptade повинні бути в порядку. Якщо ні - будь ласка, напишіть тут:)
Я збираюся просто відключити VBET - за вашими інструкціями по оновленню:
"ВАЖЛИВО ДЛЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ vBET 3.3.6: Під час оновлення, будь ласка, відправте імпортної продукції, а потім завантажувати файли От і все, - просто дозволите порядок цих 2 кроки".
Це нічого не говорить про зміну будь-яких файлів - ви повинні розповісти людям, перш ніж, якщо Редагування файлів не потрібно -
Оскільки це ваша помилка, яку ви повинні бути один редагування моїх файлів - так що тепер я збираюся втратити все, що я поклав у цей продукт, бо ваша інструкція не ясно - завдяки
kamilkurczak
22-10-10, 15:26
Я знаю, що після upgrate в інструкції у вас немає ніяких записів, як інтегрувати з vBSEO але я написав про інтеграцію з файлами vBSEO після поновлення vBSEO.
тепер у вас є vBSEO файлів, відредагованих після першої інсталяції з vBET і тепер після поновлення vBET вам не доведеться цього робити.
Але після модернізації vBET до 336 у вас занадто стара версія vBSEO (тільки 330), тому ви повинні upgrate ваш vBSEO до останньої версії. Після поновлення vBSEO ви будете мати новий файл (без старих редагування), тому ви Вам доведеться відредагувати два vBSEO файлів.
Схоже, я повинен платити комусь виправити мій форум ще раз - тепер жодна зі сторінок відображається коректно після поновлення vbseo згідно вашим інструкціям.
kamilkurczak
22-10-10, 18:23
Готово.
Ви забули про vBSEO інтеграції (файл правити) я писав про те, що в попередньому пості.
по-друге - у вас погані правила у вашій Htaccess -. Тепер у вас є хороші
все працює тепер - чи можете ви підтвердити цю звістку?
Ні стилю CSS все переплутано все ж - головна сторінка це добре, але на кожній сторінці після цього переплуталися, але тільки на англійській мові? Інші мови гарні? Це дивно
kamilkurczak
22-10-10, 19:58
да я бачу це, але якщо ви вимкніть vBET як і раніше погано. Якщо ви перекладаєте сторінка - все гаразд, тому це не vBET питання.
Після вимкнення vBSEO - все добре - ви можете спробувати.
Так що це vBSEO питання. Я не можу допомогти тобі, тому що vBET працює добре (після перекладу все в порядку)
Редаговано:
Я помітив, що - якщо відключити vBSEO - стиль добре, якщо Ви дозволите vBSEO знову стилю як і раніше все в порядку, так що, можливо кеш? (Спробуйте самі - зайдіть на сторінку з поганим стилем, відключіть vBSEO, поновіть сторінку, дозволите vBSEO знову). Якщо ви використовуєте кеш - спробувати очистити його
Як я вже писав раніше - це не питання vBET
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):