Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Upgrade na najnovšiu verziu stránok sa dostanete chyby
Sledoval som smer dnes takmer každý závit dostane chyba - som vBSEO tiež - ale len povedať, smer odosielanie a import, takže je to, čo som urobil
Firefox hovorí
Táto stránka nie je správne presmerovanie
IE hovorí:
Aplikácia Internet Explorer nemôže zobraziť webovú stránku
Hneď som vypol VBet chyby odišiel
kamilkurczak
21-10-10, 08:05
Dobrý deň,
Ak je vBET je povolená, a ste na hlavnej stránke (bez prekladu) pracovné miesto, alebo nie? Ak áno, prosím, aby mi vBET a URL tohto webu.
Ak nie, pošlite mi PM váš admin a FTP prístup. Vďaka
Úpravy:
Prosím, skúste vypnúť cache pre hosťa admincp-> vBet-> vyrovnávacej pamäte a pokúsiť sa nájsť tento problém znova.
To už som zdravotne postihnutých pm'ed vám moje info
kamilkurczak
22-10-10, 11:45
Prosím, pozrite sa do hodín
Odpovedal som na vás
Prosím, pozrite sa do hodín
kamilkurczak
22-10-10, 14:27
OK.
Stačí sa pozrieť tu:
vBET Preložiť url dobré (pre príklad - vidíte, že na stránke zdroje po preklad do PL)
http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
, Ale po kliknutí na tlačidlo a choďte do tohto vlákna ste presmerovanie na:
http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
Nie je dobré integráciu s vBSEO.
Všimol som si, že máte vBSEO 3.3.0. Toto je stará verzia tohto produktu.
Stará verzia vBET (pred aktualizáciou) pracuje v súlade s vBSEO. Mal dobrú integráciu, ale po aktualizácii, mali by ste aktualizovať vBSEO na najnovšiu verziu.
Úpravy:
Po aktualizácii vBSEO by ste mali urobiť obrázok integranion znovu (za dva súbory: Fórum root / vBSEO / includes / functions_vbseo_url.php súbor a forum root / vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php súbor). Všetko je popísané v readme.html súborov - integrácia s vBSEO v Do-Not-upload zložky.
Po tomto uptade by mal byť v poriadku. Ak nie - prosím napíšte tu:)
Budem jednoducho vypnúť VBET - za svoje pokyny k upgradu:
"Dôležitým posunom POZNÁMKA PRE vBET 3.3.6: Pri inovácii, prosím, import produktov súbor prvý, a potom vkladať To je všetko - stačí prepnúť, aby z týchto 2 kroky."
Nehovorí nič o editáciu ľubovoľné súbory - Musíte povedať ľudí pred Pri úprave súborov je nevyhnutné -
Pretože je to vaša chyba, mali by ste byť jeden editáciu moje súbory - takže teraz budem stratiť všetko, čo som do tohto produktu, pretože váš pokyny nie sú jasné - vďaka
kamilkurczak
22-10-10, 15:26
Viem, že po upgrate vo výučbe nemáte žiadne poznámky, ako integrovať s vBSEO ale ja som písal o integrácii so súbormi vBSEO po upgradu vBSEO.
Teraz máte vBSEO súbory editovať po prvom inštalácie vBET a teraz po inovácii vBET nemusíte robiť.
Ale po upgrade na 336 vBET máte príliš starú verziu vBSEO (len 330), takže by si upgrate vBSEO na najnovšiu verziu. Po inovácii vBSEO budete mať nový súbor (bez staré úpravy), takže si budete musieť upraviť dve vBSEO súbory.
Vyzerá to, že musí zaplatiť niekoho, kto Fix My fórum opäť - teraz žiadne stránky zobrazí správne, po inovácii vBSEO na vaše pokyny.
kamilkurczak
22-10-10, 18:23
Hotovo.
ste zabudli vBSEO integrácie (súbor editovať) som písal o tom v predchádzajúcom príspevku.
Za druhé - ste mali zlý pravidiel v htaccess. - Teraz máte dobrú
Všetko je už funkčná - môžete potvrdiť?
Nie, CSS štýl je všetko zpackal stále - na hlavnej stránke je v poriadku, ale po každej stránke, ktorá je chaos, ale iba v anglickom jazyku? Ďalšie jazyky sú dobré? To je divný
kamilkurczak
22-10-10, 19:58
Áno, chápem, ale ak vypnete vBET je stále zlá. Ak si preložiť stránku - Všetko je v poriadku, takže to nie je problém vBET.
Ak zakážete vBSEO - všetko, čo je dobré - môžete to skúsiť.
Takže to je vBSEO problém. Nemôžem vám pomôcť, pretože vBET funguje dobre (po preklade je všetko v poriadku)
Úpravy:
Všimol som si, že - ak zakážete vBSEO - štýl OK, ak povolíte vBSEO opäť v štýle stále v poriadku, takže možno cache? (Skúste si to sami - Prejsť na stránku s zlý štýl, zakážte vBSEO, obnoviť stránku, aby vBSEO znova). Ak používate cache - skúste jasné, že
Ako som už písal predtým - to nie je problém vBET
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):