PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Upgrade na nejnovější verzi stránek se dostanete chyby

dgparent
21-10-10, 00:32
Sledoval jsem směr dnes téměř každý závit dostane chyba - jsem VBSEO také - ale jen říct, směr odesílání a import, takže je to, co jsem udělal

Firefox říká

Tato stránka není správně přesměrování

IE říká:

Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku

Jakmile jsem vypnul VBet chyby odešel

kamilkurczak
21-10-10, 08:05
Dobrý den,
Je-li vBET je povolena, a jste na hlavní stránce (bez překladu) pracovní místo, nebo ne? Pokud ano, prosím, aby mi vBET a URL tohoto webu.
Pokud ne, pošlete mi PM váš admin a FTP přístup. Díky

Úpravy:
Prosím, zkuste vypnout cache pro hosta admincp-> vBet-> vyrovnávací paměti a pokusit se najít tento problém znovu.

dgparent
21-10-10, 20:46
To už jsem zdravotně postižené pm'ed vám moje info

kamilkurczak
22-10-10, 11:45
Prosím, podívejte se do hodin

dgparent
22-10-10, 13:02
Odpověděl jsem na vás

Prosím, podívejte se do hodin

kamilkurczak
22-10-10, 14:27
OK.
Stačí se podívat zde:
vBET Přeložit url dobré (pro příklad - vidíte, že na stránce zdroje po překlad do PL)

http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
, ale po klepnutí na tlačítko a jděte do tohoto vlákna jste přesměrování na:

http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
Není dobré integraci s vBSEO.
Všiml jsem si, že máte vBSEO 3.3.0. Toto je stará verze tohoto produktu.
Stará verze vBET (před aktualizací) pracuje v souladu s vBSEO. Měl dobrou integraci, ale po aktualizaci, měli byste aktualizovat vBSEO na nejnovější verzi.
Úpravy:
Po aktualizaci vBSEO byste měli udělat obrázek integranion znovu (za dva soubory: Fórum root / vbseo / includes / functions_vbseo_url.php soubor a forum root / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php soubor). Vše je popsáno v readme.html souborů - integrace s vBSEO v Do-Not-upload složky.
Po tomto uptade by měl být v pořádku. Pokud ne - prosím napište zde:)

dgparent
22-10-10, 15:13
Budu prostě vypnout VBET - za své pokyny k upgradu:

"Důležitým posunem POZNÁMKA PRO vBET 3.3.6: Při upgradu, prosím, import produktů soubor první, a pak vkládat To je vše - stačí přepnout, aby z těchto 2 kroky."

Neříká nic o editaci libovolné soubory - Musíte sdělit lidí před Při úpravě souborů je nezbytné -

Protože je to vaše chyba, měli byste být jeden editaci moje soubory - takže teď budu ztratit všechno, co jsem do tohoto produktu, protože váš pokyny nejsou jasné - díky

kamilkurczak
22-10-10, 15:26
Vím, že po upgrate ve výuce nemáte žádné poznámky, jak integrovat s vBSEO ale já jsem psal o integraci se soubory vBSEO po upgradu vBSEO.

Nyní máte vBSEO soubory editovat po prvním instalace vBET a nyní po upgradu vBET nemusíte dělat.

Ale po upgrade na 336 vBET máte příliš starou verzi vBSEO (pouze 330), takže by si upgrate vBSEO na nejnovější verzi. Po upgradu vBSEO budete mít nový soubor (bez staré úpravy), takže si budete muset upravit dvě vBSEO soubory.

dgparent
22-10-10, 18:06
Vypadá to, že musí zaplatit někoho, kdo Fix My fórum opět - nyní žádné stránky zobrazí správně, po upgradu vbseo na vaše pokyny.

kamilkurczak
22-10-10, 18:23
Hotovo.
jste zapomněli vBSEO integrace (soubor editovat) jsem psal o tom v předchozím příspěvku.
Za druhé - jste měli špatný pravidel v htaccess. - Nyní máte dobrou
Vše je již funkční - můžete potvrdit?

dgparent
22-10-10, 19:13
Ne, CSS styl je všechno zpackal stále - na hlavní stránce je v pořádku, ale po každé stránce, která je chaos, ale pouze v anglickém jazyce? Další jazyky jsou dobré? To je divný

kamilkurczak
22-10-10, 19:58
Ano, chápu, ale pokud vypnete vBET je stále špatná. Pokud si přeložit stránku - Všechno je v pořádku, takže to není problém vBET.
Pokud zakážete vBSEO - vše, co je dobré - můžete to zkusit.
Takže to je vBSEO problém. Nemůžu vám pomoci, protože vBET funguje dobře (po překladu je vše v pořádku)
Úpravy:
Všiml jsem si, že - pokud zakážete vBSEO - styl OK, pokud povolíte vBSEO opět ve stylu stále v pořádku, takže možná cache? (Zkuste si to sami - Přejít na stránku s špatný styl, zakažte vBSEO, obnovit stránku, aby vBSEO znovu). Pokud používáte cache - zkuste jasné, že

Jak už jsem psal předtím - to není problém vBET

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1