View Full Version: Решени Обновен до последната версия, сега страниците се грешки
Аз последвах указанията сега почти всеки конец получава грешка - Имам VBSEO също - но посоки просто казват, качване и вноса, така че е това, което направих
Firefox, казва
Страницата не е правилно пренасочване
IE казва
Internet Explorer не може да покаже уеб страница
Веднага след като аз с увреждания VBet грешките си отиде
kamilkurczak
21-10-10, 08:05
Здравейте,
Ако vBET е активирана и вие сте на основния сайт (без превод) сайта работи или не? Ако отговорът е "да", моля да даде възможност vBET и да ми даде линк към този сайт.
Ако не, моля, изпратете ми от PM администратор и FTP достъп. Благодаря
Редактирано:
моля, опитайте да изключите кеш за гостите от admincp-> vBet> кеш и да се опитаме да намерим този въпрос отново.
Това е вече с увреждания, аз ви pm'ed Моята информация
kamilkurczak
22-10-10, 11:45
Моля, поглед към вашата PM
Аз отговорих за вас
Моля, поглед към вашата PM
kamilkurczak
22-10-10, 14:27
OK.
Само погледнете тук:
vBET превежда URL добър (например - можете да я видите в страницата си източник, след превод на Полша)
http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
но когато щракнете върху и отидете на тази тема имате пренасочването към:
http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
не добра интеграция с vBSEO.
Аз забелязах, че имате vBSEO 3.3.0. Това е старата версия на този продукт.
Старата версия на vBET (преди обновяване) работи в съответствие с vBSEO. тя е добра интеграция, но след актуализация, която трябва да актуализирате vBSEO до последната версия.
Редактирано:
след обновяване на vBSEO трябва да се направи integranion файл отново (за два файла: форум корен / vbseo / включва / functions_vbseo_url.php файл и форум корен / vbseo / включва / functions_vbseo_createurl.php файл). Всичко е описано в ReadMe.html файл - интеграция с vBSEO не качите папка.
След това uptade трябва да бъде наред. Ако не - моля пишете тук:)
Аз отивам просто да забраните VBET - на вашите инструкции за това как да обновите:
"ВАЖНО ъпгрейд за vBET 3.3.6: По време на ъпгрейд, моля, първо, вносен продукт на файлове и след това да качват файлове Това е всичко - просто превключвате реда на тези 2 стъпки."
Той не казва нищо за редактиране на всякакви файлове - Трябва да кажете на хората, преди това, ако редактиране на файлове, е необходимо -
Тъй като това е твоя грешка, трябва да бъде редактиране моите файлове - така че сега аз отивам да загубят всичко, което съм, пуснати в този продукт, защото вашите инструкции не са ясни - благодарение
kamilkurczak
22-10-10, 15:26
Знам, че след upgrate в инструкцията не съм има никакви бележки, как да се интегрират с vBSEO но аз пише за интеграция с файлове vBSEO след ъпгрейд vBSEO.
Сега имате vBSEO файлове редактирани след първата инсталация на vBET и сега, след ъпгрейд vBET не е нужно да правите.
Но след ъпгрейд на vBET до 336 имате твърде стара версия на vBSEO (само 330), така че трябва да upgrate vBSEO на най-новата версия. След ъпгрейд vBSEO ще има нов файл (без старата редакция), така че вие ще трябва да редактирате два vBSEO файлове.
изглежда трябва да плаща на някого, за да се определи форуми ми отново - сега нито една от страниците се показват правилно след обновяване vbseo на вашите инструкции.
kamilkurczak
22-10-10, 18:23
Готово.
сте забравили за vBSEO интеграция (файл редактирате), писах за това в предишния пост.
второ - сте имали лоши правила във вашата Htaccess - сега имате добър
всичко е сега - можеш ли да я потвърдите?
Не стил CSS всичко е объркано все пак главната страница е добре, но всяка страница, след което е объркан, но само на английски език? Други езици са добри? Това е странно
kamilkurczak
22-10-10, 19:58
Да, аз го виждам, но ако забраните vBET все още е лошо. Ако превод на страницата - всичко е наред, така че това не е vBET въпрос.
Ако забраните vBSEO - всичко е добро, можете да го опитате.
Така че това е vBSEO проблем. Не мога да ви помогне, защото vBET работи добре (след превод всичко е наред)
Редактирано:
Забелязах, че ако забраните vBSEO - стил ОК, ако разрешите vBSEO отново стил са ОК все още, така че може би кеш? (Опитайте да го сами - отидете на страницата с лош стил, забранете vBSEO, презаредете страницата, позволяват vBSEO отново). Ако използвате кеш - опитайте да го изчистите
Както написах и преди - това не е vBET въпрос
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):