КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Абнаўленне да апошняй версіі цяпер старонках атрымліваю памылкі

dgparent
21-10-10, 00:32
Я рушыў услед напрамкаў у цяперашні час амаль кожны паток атрымлівае памылку - у мяне ёсць VBSEO таксама - але напрамках толькі сказаць, выгрузкі і імпарту, так што, што я зрабіў

Firefox кажа

Старонка не правільна перасылак

IE кажа

Internet Explorer не можа адлюстраваць вэб-старонку

Як толькі я адключыў VBet памылкі сышоў

kamilkurczak
21-10-10, 08:05
прывітанне,
Калі vBET уключаны, і вы на асноўны сайт (без перакладу) працуе сайт ці не? Калі так, калі ласка, уключыце vBET і даць мне адрас гэтага сайта.
Калі няма, калі ласка, дашліце мне PM вашага адміністратара і FTP-доступу. Дзякуй

Мовы:
Калі ласка, паспрабуйце адключыць кэш для госця AdminCP-> vBet-> кэш-памяці і паспрабаваць знайсці гэтае пытанне яшчэ раз.

dgparent
21-10-10, 20:46
Гэта быў ужо адключаны pm'ed я вам сваю інфармацыю

kamilkurczak
22-10-10, 11:45
Паглядзіце, калі ласка, да вашых PM

dgparent
22-10-10, 13:02
Я адказаў табе

Паглядзіце, калі ласка, да вашых PM

kamilkurczak
22-10-10, 14:27
нармальна.
Дастаткова паглядзець тут:
vBET перакладаць URL добра (напрыклад, - вы можаце бачыць яго ў зыходны код старонкі пасля перакладу на пл)

http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
але пры націску і перайсці да гэтай тэме ў вас ёсць перанакіраванне на:

http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
Ня добрую інтэграцыю з vBSEO.
Я заўважыў, што ў вас ёсць vBSEO 3.3.0. Гэта старая версія гэтага прадукта.
Старая версія vBET (да вашага абнаўленне) працавалі ў адпаведнасці з vBSEO. гэта была добрая інтэграцыя, але пасля абнаўлення неабходна абнавіць vBSEO да апошняй версіі.
Мовы:
пасля абнаўлення vBSEO вы павінны зрабіць файл integranion яшчэ раз (для двух файлаў: корань форуму / vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_url.php файлаў і форум корань / vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php файл). Усё, што апісана ў файле readme.html - інтэграцыя з vBSEO ў Do-Not-загрузіць тэчкі.
Пасля гэтага uptade павінны быць у парадку. Калі няма - калі ласка, напішыце тут:)

dgparent
22-10-10, 15:13
Я збіраюся проста адключыць VBET - за вашымі інструкцыямі па абнаўленні:

"ВАЖНА для мадэрнізацыі vBET 3.3.6: Падчас абнаўлення, калі ласка, адпраўце імпартнай прадукцыі, а затым загружаць файлы Вось і ўсё, - проста уключыце парадак гэтых 2 кроках".

Гэта нічога не кажа аб змене любых файлаў - вы павінны расказаць людзям, перш чым, калі Рэдагаванне файлаў не патрабуецца -

Паколькі гэта ваша памылка, якую вы павінны быць адзін рэдагавання маіх файлаў - так што зараз я збіраюся страціць усё, што я паклаў у гэты прадукт, таму што ваша інструкцыя не ясна - дзякуючы

kamilkurczak
22-10-10, 15:26
Я ведаю, што пасля upgrate ў інструкцыі ў вас няма ніякіх запісаў, як інтэграваць з vBSEO але я напісаў аб інтэграцыі з файламі vBSEO пасля абнаўлення vBSEO.

зараз у вас ёсць vBSEO файлаў, адрэдагаваныя пасля першай інсталяцыі з vBET і зараз пасля абнаўлення vBET вам не прыйдзецца гэтага рабіць.

Але пасля мадэрнізацыі vBET да 336 у вас занадта старая версія vBSEO (толькі 330), таму вы павінны upgrate ваш vBSEO да апошняй версіі. Пасля абнаўлення vBSEO вы будзеце мець новы файл (без старых рэдагавання), таму вы Вам прыйдзецца адрэдагаваць два vBSEO файлаў.

dgparent
22-10-10, 18:06
Падобна на тое, я павінен плаціць каму-то выправіць мой форум яшчэ раз - цяпер ні адна з старонак адлюстроўваецца карэктна пасля абнаўлення vbseo згодна з вашым інструкцыям.

kamilkurczak
22-10-10, 18:23
Гатова.
Вы забыліся пра vBSEO інтэграцыі (файл правіць) я пісаў пра тое, што ў папярэднім пасце.
па-другое - у вас дрэнныя правілы ў вашай Htaccess -. Зараз у вас ёсць добрыя
усё працуе цяпер - ці можаце вы пацьвердзіць гэтую вестку?

dgparent
22-10-10, 19:13
Няма стылю CSS усё зблытана ўсё ж - галоўная старонка гэта добра, але на кожнай старонцы пасля гэтага пераблыталіся, але толькі на англійскай мове? Іншыя мовы добрыя? Гэта дзіўна

kamilkurczak
22-10-10, 19:58
ды я бачу гэта, але калі вы адключыце vBET па-ранейшаму дрэнна. Калі вы перакладаеце старонка - усё ў парадку, таму гэта не vBET пытанні.
Калі вы адключыце vBSEO - усё добра - вы можаце паспрабаваць.
Так што гэта vBSEO пытанні. Я не магу дапамагчы табе, таму што vBET працуе добра (пасля перакладу усё ў парадку)
Мовы:
Я заўважыў, што - калі адключыць vBSEO - стыль добра, калі Вы дазволіце vBSEO зноў стылю па-ранейшаму ўсё ў парадку, так што, магчыма кэш? (Паспрабуйце самі - зайдзіце на старонку з дрэнным стылем, адключыце vBSEO, абновіце старонку, уключыце vBSEO зноў). Калі вы выкарыстоўваеце кэш - паспрабаваць ачысціць яго

Як я ўжо пісаў раней - гэта не пытанне vBET

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1