PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Modernizuotos, kad naujausia versija dabar Puslapiai Gauti klaidų

dgparent
21-10-10, 00:32
Aš po puses dabar beveik kiekviena atšaka gauna klaida - aš vBSEO taip pat - bet kryptimis tik pasakyti, įkelti ir importo, kad tai, ką aš

"Firefox" - sako

Puslapis nėra tinkamai nukreipiant

IE sako

Internet Explorer negali rodyti tinklalapio

Kaip greitai, kaip aš neįgaliesiems VBet klaidos nuėjo

kamilkurczak
21-10-10, 08:05
Sveiki,
, Jei vBET yra įjungta ir esate Pagrindinė svetainė (be vertimo), svetainės darbo, ar ne? Jei taip, prašome įjungti vBET ir man duoti url į šią svetainę.
Jei ne, prašome siųsti man PM jūsų administratoriaus ir prieigą prie FTP. Ačiū

Redaguota:
prašome, pabandykite išjungti talpyklą svečių admincp-> vBet> talpyklą ir pabandyti rasti šį klausimą dar kartą.

dgparent
21-10-10, 20:46
Tai jau buvo išjungtas aš pm'ed jums mano info

kamilkurczak
22-10-10, 11:45
Prašome pažvelgti į savo PM

dgparent
22-10-10, 13:02
Aš atsakiau jums

Prašome pažvelgti į savo PM

kamilkurczak
22-10-10, 14:27
Ok.
Tik pažiūrėkite čia:
vBET išversti URL gera (pavyzdžiui, jūs galite pamatyti puslapio šaltinio kodą, po vertimas į lt)

http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
bet kai paspausite ir pereiti prie šioje temoje, jūs turite perorientavimas į:

http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
nėra gera integracija su vBSEO.
Aš pastebėjau, kad turite vBSEO 3.3.0. Tai yra senas šio produkto versija.
Dirbo pagal vBSEO seną versiją vBET (prieš jūsų atnaujinti). ji gera integracija, bet po atnaujinimo, jūs turėtumėte atnaujinti savo vBSEO naujausia versija.
Redaguota:
po atnaujinimo, vBSEO turėtumėte failą integranion kartą (du failai: forumo root / vBSEO / includes / functions_vbseo_url.php forumo failą ir šaknies / vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php failą). Viskas yra aprašyta README.html failą - integracija su vBSEO padaryti ne įkelti aplanką.
Po šio uptade turėtų būti ok. Jei ne - rašykite čia:)

dgparent
22-10-10, 15:13
Aš einu, tiesiog išjungti VBET - už savo instrukcijas, kaip naujinti:

"SVARBU atnaujinti vBET 3.3.6 PASTABA: atnaujinimo metu, prašome produkto importo failą pirmą kartą, ir tada įkelti failus, kad viskas - tik pereiti, kad iš šių 2 žingsniai."

Ji nieko nesako apie bet kokius failus redaguoti, turite apie tai pasakyti žmonėms, PRIEŠ JEI REIKIA redaguoti failus -

Kadangi tai yra jūsų klaida, turėtų būti mano failus redagavimo - todėl dabar aš einu prarasti viską, ką įdėti į šį produktą, nes jūsų instrukcijose nėra aiškiai dėka

kamilkurczak
22-10-10, 15:26
Žinau, kad po upgrate visų instrukcijų jums nereikės turėti, bet pažymi, kaip integruoti su vBSEO bet aš parašiau apie integracijos vBSEO failų po atnaujinimo vBSEO.

Dabar turite savo vBSEO failus redaguoti po pirmą Montavimo vBET ir dabar, po atnaujinimo vBET jūs neturite daryti, kad.

, Bet po atnaujinimo vBET 336 turite vBSEO per sena versija (tik 330), kad turėtumėte upgrate savo vBSEO naujausią versiją. Po atnaujinti vBSEO jums naują failą (be senų redagavimo), todėl jūs, Jūs turėsite redaguoti du vBSEO failus.

dgparent
22-10-10, 18:06
atrodo turiu mokėti ką nors sutaisyti mano forumuose vėl - dabar nė vienas puslapiai rodo teisingai, po atnaujinimo vBSEO pagal jūsų nurodymus.

kamilkurczak
22-10-10, 18:23
Atlikta.
Jūs pamiršote, apie vBSEO integracija (failo redaguoti) ankstesnį postą aš parašė apie tai.
antra - jūs turėjote blogą savo Htaccess taisyklės - dabar jūs turite gerą
viskas veikia dabar - galite patvirtinti?

dgparent
22-10-10, 19:13
Nr CSS stiliaus visi messed up dar - pagrindinį puslapį yra gerai, bet kiekviename puslapyje po to yra messed up, bet tik anglų kalba? Kitos kalbos yra gera? Tai yra keista

kamilkurczak
22-10-10, 19:58
taip matau, bet jei jūs išjungti vBET vis dar blogas. Jei versti puslapį - viskas yra ok, taigi tai nėra vBET klausimas.
Jei išjungsite vBSEO - viskas yra gerai - galite pabandyti.
Taigi tai yra vBSEO klausimas. I cant padėti Jums, nes vBET dirba gerai (po vertimo viskas ok)
Redaguota:
Aš pastebėjau, kad jei išjungsite vBSEO - stilius Gerai, jei įjungsite vBSEO naujo stiliaus Gerai dar, tai gal talpyklą? (Pabandyti patys - eiti į puslapį su bloga stiliaus, išjungti vBSEO, atnaujinimo puslapį, kad vBSEO vėl). Jei naudoti talpyklą - bandyti išvalyti

Kaip rašiau anksčiau - tai ne vBET klausimas

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1