Перегляд повної версії: Вирішений Повідомлення не переводяться.
Навіть коли члени створили свої мови за замовчуванням, він не отримує переведені на посади. Нічого, тільки оригінальні іноземної мови.
Коли я обернути мови тегів навколо тексту вручну він працює.
Що не так?
Спасибі
Який стратегії ви використовуєте для визначення повідомлення мови? Будь ласка, перейдіть на vBET Google варіанти і перевірити.
Я просто зрозумів, що це проблема сумісності. Здається, що це [Нова версія 3/1/2010] MARCO1 Приховати все з дозволу Групи - Повідомлення Manager - vBulletin.org форуму (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228228) мод вплив на vBET. Коли я відключити його, vBET відмінно працює знову. Чи знаєте ви щось, щоб виправити це, може бути?
Спасибі!
EDIT: Що ви маєте на увазі? Ви маєте на увазі "Google визначення мови"?
Тобто встановлюється як "Завжди довіряти користувач"
Якщо у вас є завжди довіряти користувачеві, то вона повинна бути opaqued відповідно до призначеної для користувача настройки мови за замовчуванням.
Великий, що ви знайшли причини. Це свого інтеграції питання. Ми не знаємо тепер, що саме несе відповідальність за це. vBET робить непрозорим використанням гака newpost_process - будь ласка, перевіряйте робить MARCO1 Плагін використовує це занадто. Якщо так - спробуйте змінити порядок виконання, тому він виконує до / після vBET - просто роблять це протилежно фактичної. Це може бути достатньо, - якщо не ми будемо шукати інші рішення.
MARCO1 не використовувати цей плагін.
ОК так. Будь ласка, PM деталі доступу до панелі адміністратора і FTP. Я перевірю його на місце і шукати рішення. Ви також можете зв'язатися з автором інших мод для підказки, якщо ви не хочете відправити деталі доступу. Автор мода завжди краще знає, як вона працює.
Крім того - будь ласка, перевірте ще раз, щоб переконатися, чи дійсно мода реально впливати vBET opaquing процесу.
Завдяки Міхал. Я йду продукт MARCO1 відключений на даний момент. Він також не робить те, що я хочу це зробити. Так що, якщо я можу змусити його працювати належним чином, я буду потім увімкніть його знову, і ми можемо взяти її далі. Спасибі!
Як я розумію в цей момент вам не потрібно більше підтримки в цьому питанні, і це може бути закритий. Якщо ні - будь ласка, дати більше інформації:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):