PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Mesajlar çevrilmiş değil.

Taurus
27-09-10, 02:48
Üyeleri varsayılan dillerin bile, mesajları tercüme almak değildir. Hiçbir şey, sadece orijinal yabancı dil.
Metnin etrafında el dil etiketleri sararken çalışır.

Yanlış olan nedir?

Teşekkürler

vBET
27-09-10, 07:22
Mesaj dilini belirlemek için kullandığınız olan strateji nedir? BB Google seçeneklerine gidin ve kontrol edin.

Taurus
27-09-10, 07:38
Ben sadece bir uyumluluk sorunu olduğunu fark etti. Mesajlar Yöneticisi - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228228) mod Bu [New Version 2010/03/01] Kullanıcı Grupları izin MARCO1 gizle görünüyor BB üzerindeki etkisi. Ben devre dışı bıraktığınızda, BB yine gayet iyi çalışıyor. Belki de düzeltmek için bir şey biliyor musunuz?

Teşekkürler!

EDIT: Ne demek istiyorsun? "Google Dil Algılama" başvuruyorsunuz?
"Her zaman güven kullanıcı" olarak ayarlanmış olduğundan emin

vBET
27-09-10, 07:58
Her zaman kullanıcı güveni varsa, o zaman kullanıcı varsayılan dil ayarına göre opaqued olmalıdır.

Nedenle bu harika. Bazı uyum sorunu. Biz tam bunun için sorumlu şimdi ne bilmiyorum. BB kanca newpost_process kullanarak opak yapar MARCO1 eklentisi çok kullanır yapar kontrol ediniz. Evet, sadece gerçek bir ters - yürütme düzeni değiştirmek için lütfen BB sonra / önce, bu yüzden yürütür. Yeterli olabilir - Aksi takdirde biz diğer çözümleri arayacak.

Taurus
27-09-10, 08:02
MARCO1 Bu eklentiyi kullanmak değildir.

vBET
27-09-10, 08:16
Böylece Tamam. Admin CP ve FTP için PM erişim bilgilerinizi Lütfen. Ben yerde kontrol etmek ve çözüm bulmak için. Erişim bilgilerini göndermek istemiyorsanız Ayrıca diğer ipuçları için mod yazarı ile irtibata geçebilirsiniz. Mod Yazar her zaman nasıl çalıştığını daha iyi bilir.

Ayrıca mod gerçekten BB opaquing süreci etkilemek emin olmak için tekrar kontrol ediniz.

Taurus
27-09-10, 08:27
Michal. Ben, şu an için devre dışı MARCO1 ürün gidiyorum. Ayrıca ben ne yapmak istediğinizi yapmıyor. Yani, bunu düzgün çalışması için alabilirim Daha sonra tekrar sağlayacak ve biz daha fazla sürebilir. Teşekkür ederiz!

vBET
27-09-10, 14:21
Ben şu anda anlamak gibi, bu konuda daha fazla destek gerek yoktur ve kapalı olabilir. Aksi takdirde daha fazla bilgi verin lütfen:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1