PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Príspevky nie sú prekladané.

Taurus
27-09-10, 02:48
I keď sa členovia ich predvolené nastavenia jazykov, nie je stále preložené do príspevkov. Nič, len pôvodná cudzí jazyk.
Keď som sa zabaliť jazyka značky okolo textu, ručne to funguje.

Čo je zle?

Vďaka

vBET
27-09-10, 07:22
Akú stratégiu používate na určenie správ jazyka? Choďte prosím do vBET Google možnosti a skontrolovať.

Taurus
27-09-10, 07:38
Len som si uvedomil, že sa jedná o problém s kompatibilitou. Zdá sa, že to [nové verzie 3.1.2010] MARCO1 Skryť všetko so zvolením Zoznam užívateľov - Správy Manager - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228228) mod má vplyv na vBET. Keď som sa vypnúť, vBET funguje znovu. Viete niečo opraviť to snáď?

Vďaka!

EDIT: Čo tým myslíš? Máš na mysli "Detekcia jazyka Google"?
, Ktorá je nastavená ako "Vždy dôverovať user"

vBET
27-09-10, 07:58
Ak máte stále dôveru užívateľov, potom by mala byť opaqued podľa užívateľských nastavení predvoleného jazyka.

Skvelé, že si našiel dôvod. To je nejaký problém integrácie. Nevieme, čo teraz presne je zodpovedný za to. vBET je nepriehľadné pomocou háku newpost_process - Skontrolujte prosím, či sa MARCO1 plugin používa tiež. Ak áno - prosím skúste zmeniť exekučný príkaz, takže sa spustí pred / po vBET - len aby bolo oproti skutočne jeden. Mohlo by to byť dosť - ak nie, budeme hľadať iné riešenia.

Taurus
27-09-10, 08:02
MARCO1 nepoužíva tento plugin.

vBET
27-09-10, 08:16
OK tak. Prosím podrobnosti hodín prístup správcu CP a FTP. Budem skontrolovať na mieste a hľadať riešenia. Môžete sa tiež obrátiť s autorom druhého mod pre rady, ak nechcete poslať prístupové údaje. Autor mod vždy vie najlepšie, ako to funguje.

Ďalej - skúste to znova pre istotu sa mod naozaj vplyv vBET opaquing proces.

Taurus
27-09-10, 08:27
Vďaka Michal. Odchádzam MARCO1 je výrobok zdravotne postihnutých teraz. Je to tiež nerobí to, čo chcem, aby to robiť. Takže ak môžem, aby pracoval správne, ja potom umožní to znova, a môžeme si ju ďalej. Ďakujem vám!

vBET
27-09-10, 14:21
Ako tomu rozumiem ja v tejto chvíli nemáte potrebujú väčšiu podporu v tejto problematike, a to môže byť uzavretý. Ak nie - uveďte, prosím, viac info:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations