PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Příspěvky nejsou překládány.

Taurus
27-09-10, 02:48
I když se členové jejich výchozí nastavení jazyků, není stále přeloženy do příspěvků. Nic, jen původní cizí jazyk.
Když jsem se zabalit jazyka značky kolem textu, ručně to funguje.

Co je špatně?

Díky

vBET
27-09-10, 07:22
Jakou strategii používáte pro určení zpráv jazyka? Jděte prosím do vBET Google možnosti a zkontrolovat.

Taurus
27-09-10, 07:38
Jen jsem si uvědomil, že se jedná o problém s kompatibilitou. Zdá se, že to [nové verze 3.1.2010] MARCO1 Skrýt vše se svolením Seznam uživatelů - Zprávy Manager - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228228) mod má vliv na vBET. Když jsem se vypnout, vBET funguje znovu. Víte něco opravit to snad?

Díky!

EDIT: Co tím myslíš? Máš na mysli "Detekce jazyka Google"?
, Která je nastavena jako "Vždy důvěřovat user"

vBET
27-09-10, 07:58
Máte-li stále důvěru uživatelů, pak by měla být opaqued podle uživatelských nastavení výchozího jazyka.

Skvělé, že si našel důvod. To je nějaký problém integrace. Nevíme, co teď přesně je zodpovědný za to. vBET je neprůhledné pomocí háku newpost_process - Zkontrolujte prosím, zda se MARCO1 plugin používá také. Pokud ano - prosím zkuste změnit exekuční příkaz, takže se spustí před / po vBET - jen aby bylo naproti skutečně jeden. Mohlo by to být dost - pokud ne, budeme hledat jiná řešení.

Taurus
27-09-10, 08:02
MARCO1 nepoužívá tento plugin.

vBET
27-09-10, 08:16
OK tak. Prosím podrobnosti hodin přístup správce CP a FTP. Budu zkontrolovat na místě a hledat řešení. Můžete se také obrátit s autorem druhého mod pro rady, pokud nechcete poslat přístupové údaje. Autor mod vždycky ví nejlépe, jak to funguje.

Dále - zkuste to prosím znovu pro jistotu se mod opravdu vliv vBET opaquing proces.

Taurus
27-09-10, 08:27
Díky Michal. Odcházím MARCO1 je výrobek zdravotně postižených nyní. Je to také nedělá to, co chci, aby to dělat. Takže pokud můžu, aby pracoval správně, já pak umožní to znovu, a můžeme si ji dále. Děkuji vám!

vBET
27-09-10, 14:21
Jak tomu rozumím já v tuto chvíli nemáte potřebují větší podporu v této problematice, a to může být uzavřen. Pokud ne - uveďte, prosím, více info:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1