View Full Version: Решени Публикациите не са преведени.
Дори когато членовете им по подразбиране езици, тя не е преведено в пунктовете. Нищо, само оригиналния чужд език.
Когато аз се увийте език тагове около текста ръчно работи.
Какво не е наред?
Благодаря
Каква стратегия ще използвате, за да се определи съобщение език? Моля, отидете на опции vBET Google и го проверете.
Току-що осъзнах, че това е съвместимостта въпрос. Изглежда, че тази нова версия 3.1.2010] MARCO1 Скрий всички групи разрешение - Съобщения Manager - vBulletin.org форум (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228228) мод ефект върху vBET. Когато аз я деактивирате, vBET работи добре отново. Знаете ли нещо, за да го поправя може би?
Благодаря!
EDIT: Какво искаш да кажеш? Отнасящи се до "Google Език Detection"??
Това се определя като "Винаги се доверявай на потребител"
Ако имате винаги доверието на потребителите, а след това това трябва да се opaqued според потребител настройката по подразбиране.
Страхотно, че сте открили причината. Това е някаква интеграция въпрос. Ние не знаем какво точно е отговорен за това. vBET прави непрозрачно, с помощта на кука newpost_process - моля проверете прави MARCO1 плъгин използва прекалено. Ако да - моля, опитайте да промените изпълнение на поръчката, така че той изпълнява преди / след vBET - просто направи противоположна на действителната. Тя може да бъде достатъчно, ако не ще търсим други решения.
MARCO1 не използва този плъгин.
OK така. Моля информация PM достъп за Admin CP и FTP. Аз ще провери на място и да се търси решение. Можете да се свържете с автор на МО за съвети, ако не искате да изпратите детайли за достъп. Автор на Министерството на отбраната винаги знае най-добре как работи.
Също така - моля проверете отново, за да се уверите, Министерството на отбраната наистина влияние vBET opaquing процес.
Благодарение Михал. Аз съм продукт на MARCO1 на хората с увреждания за сега. Той също така не се прави това, което искам да направя. Така че, ако мога да получа го да работи правилно, аз ще го активирате отново, и ние може да предприеме по-нататъшни. Благодарим Ви!
Както разбирам, в този момент не се нуждаят от повече подкрепа в този въпрос и той може да бъде затворен. Ако не - моля, дайте повече информация:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):